Sziasztok Diora-ról van valakinek infoja, mert nem találom.
Szerdára írta, hogy nem lesz elérhető, azóta meg nincs meg a hirdetés.
Köszi.
Sziasztok Diora-ról van valakinek infoja, mert nem találom.
Szerdára írta, hogy nem lesz elérhető, azóta meg nincs meg a hirdetés.
Köszi.
Hali
Találtam egy hasonszőrű oldalon *** moderálva *** egy Angelin nevezetű versenyzőt! Nagyon szemre vagy szerszámra való, de nem érem el! Valaki esetleg próbálkozott már nála? Vélemény?
Elég jók lettek Gréti új képei , csak el kellene menni hozzá végre, sok jót írtatok róla.
Na ez egy kemény beszámoló volt :D
GYŐRI MAKKTÁRSAK SANDRA 23 NEM ÚJ! NEHOGY VALAKI AZT GONDOLJA,HOGY ÚJ. RÉGI. CSAK A NEVE ÚJ.
JENNIKE 23, NINA, LIZ.
MOST SANDRA 23 A NEVE A CSAJNAK.
Pamit ajánlom!
Szia.....:)) Jelentkeztem Análka 27 hirdetésére .Felöltöztem rajosan , elfogyasztottam 2 liter búcsúzik a szőlő nevezetű bor, majd elindultam . Érkezésem után a lány fesztelenül szinte már szemtelenül kínálta magát .Rá néztem és azt mondta neki " Le harapom a mellbimbód , de úgy hogy a melltartó nem szakad el " Nagyot hancúroztunk ,majd Análkától, a szájában hosszan és lassan búcsúztam el.
Debi nagyon csinos és kedves nő, igazi barátnő . Fél órát voltam nála de nem leste az órát , az együtlét után még beszélgettünk. Na ilyen barátnő kéne nekem kapcsolatra.
Nagyon szépen köszönöm fiúk. :)
Sziasztok! Pameláról valakinek infója? Eltünt , mint az aranyóra...
Szerintem, ha rácsörögsz, akkor megkérdezheted tőle. Lehet, hogy ő tudja a legjobban :)
Johnny Rock!
Szerintem tapasztalt"öreg" róka vagy már ezen a fronton. Ha már azajtóban ilyen csalódás ért, miért kísértetted a sorsod és nem fordítottál hátat?
Szaisztok!
Alexára én is kíváncsi lennék. Belláról esetleg valakinek valami infója? Előre is köszönöm!
Üdv!
Mindig pozitív tapasztalattal jössz el? Ez úgy hangzik mintha minden nap mennél :) Ezek után már én is rohadt kiváncsi vagy erre a Gina lányra, csak mikor Pécsen vagyok valahogy sosem érem el..
Hali!
Egyet kell értsek TNS kollégával.
Gina igazi kis gyöngyszeem városunkban. Én is mindig pozitív tapasztalatokkal jövök el tőle.
Csak normális makkereknek ajánlom! :)
Na szerinted milyen? Anorexiás,milyen lenne!Ha szereted a csontokat,csak ajánlani tudom!
nem megyek el, Pécsett vagyok továbbra is ! :)
Sziasztok!
A napokban ismét voltam Ginánál, hosszabb idő után látogattam meg és újra nagyon kellemes élményekkel távoztam tőle. Mindig meglepődök kicsit, hogy hogyan képes ilyen kedvesen, felszabadultan, lazán viselkedni. A szobában, ahol együtt voltunk, beépítettek egy táncrudat is (képen is szerepel), ami nekem nagyon bejött. A szolgáltatása pedig tényleg magas színvonalú, ugyan olyan szinten maradt, mint amikor megismertem. Ha az ember nem akar feleslegesen pénzt kiszórni, akkor merem ajánlani továbbra is, mert itt azt kapod (legalábbis én), amire tényleg vágysz. A körülmények is teljesen korrektek, tiszta, rendezett fürdőszoba, több féle tusfürdő, tiszta törölköző, a szobában kellemes gyertyafény, zene, frissítővel, illetve kávéval is megkínált. A szex pedig fergeteges volt megint, nagyon odateszi magát. Szerintem Pécsett az egyik legjobb szolgáltató.
Kedves Kendra, te gyönyörű Nő vagy.
A minap felkerestem Csilla 42 -öt bár nem ez a korosztály a fő érdeklődési kör de adtam egy esélyt a dolognak. Pozitívan csalódtam a hölgy ben ami a lényegi részt jelenti rutinos szinte mindenre nyitott. Negatívum talán csak az a +15, 20 kg ami felcsúszott rá a hirdetéshez képest.