Virág.
Virág.
virág v. bonbon a hölgyeknek? szerintetek?
Roma csajszi de jó volt vele!
Most erre a 4 szóra miért is jött 3 negatív jelzés? Nagyjából sejthető...
Itt negatív véleményt nem lehet írni?
Igazad van! Azt kellett volna tennem.
Sziasztok, érdeklődni szeretnék tőletek, hogy nyíregyen lehet-e olyan hölgyet találni aki vállal női ruhás fiut, illetve strapon-t, a hirdető hölgyek jelentkezését is várom, akár privát üzenetben.
Az, hogy milyen üzeneteket kapunk nem gondoljuk, hogy publikussá kellene tennünk, hogy Ön is tudjon róla :) Belső üzenetben többen is kérték, ne engedjük már a cseverészéseket, vagy a semmit mondó hozzászólásokat a városokban részben, mivel azoknak a topicocnak nem ez a célja. Arra van a csevegés, ott bárki nyugodtan beszélgethet (ha nem szereti a chatet, vagy nem kíván ott megnyilvánulni).
Azt hogy ki és miért küldte moderálásra az adott hozzászólást még nem jelenti egyértelműen, hogy törölve is lesz. Megnézzük és amennyiben jogos csak ekkor moderáljuk, egyébként visszaállítjuk azt.
Értjük mit szeretne, de szerintünk azt Ön is tudja ez anarchiát és még több vitát szülne, amire szerintünk nincs szüksége senkinek.
Mi legalábbis nem szeretnénk, ha a veszekedések, marakodások mennének a fórumban.
Alexárol tud valaki valamit?
15-20 meg az életkorára!
Jókor! Amikor már le is tiplizett Szolnokról!
Ez korrekt! Köszönöm, és rendben!
Köszönjük mi is! Írják meg neki is, hogy ne nevet váltson hanem hozzáállást és szerintem lesznek itt a városban sokan akik kiváncsiak lesznek rá! Szerintem ígéretes a HÖLGY! Komolyan.
Monácska ma is olyan mint régen??
Jéééééé! Klaudiából Lilike lett! Ez most mit jelent? Belátta, hogy ez így tényleg nem mehet tovább, változtatni kell a színvonalon és hogy tudjuk, hogy új korszak kezdődött ezért nevet váltott? Ha így van akkor minden elismerésem mindazonáltal hogy nekem kételyeim vannak.
Én egyszer már jártam nála és megjártam. Pont ugyan azt tudnám leírni, mint legutóbb Lelkeske egy beszámolójában tette. De ha valaki veszi a fáradságot és visszalapoz pozitív véleményt nem talál, sem itt se már fórumokon. Nem akarom őt bántani, mert külsőre egy elbűvölő teremtés, talán a legjobb nő itt, de ez ma már kevés, még vidéken is. Valaki azt írta egyszer, hogy a vidék azért van hátrányba ezen a téren, mert nincs konkurencia. Nincs nagy tapasztalatom, de azt tudom, hogy a fővárosban ilyen szint elképzelhetetlen.
Elhiszem, hogy ezt nagyon nehéz csinálni és nem is mindenki alkalmas erre. Viszont ha nem alkalmas, akkor talán jobb lenne felhagyni vele. Persze mindig akad tudatlan, aki lukra fut mint én is. De csak egyszer. Aztán vannak olyanok is akikhez rendszeresen visszajárok mint például masszázsban Emili, Gold és Szöszi, vagy más programot nyújtó lányok közül, Cicus, Kata, Marcsika. Ők se tökéletesek, mert senki nem az, emberek vagyunk. Mindenkinek van erőssége és gyengébb oldala, esetleg rossz napja, de ők legalább pozitívak, szeretnének jók lenni és a hozzájuk betérőnek örömet szerezni.
Tisztelt zsozso33!
Kérjük váltsanak témát, mivel lassan csak erről szól ez a topic, hogy mi a hölgy neve. Mi írtuk vissza folyamatosan Ritára a hirdetés nevét, akár mire írta át.
Köszönjük!
Az "új" lányt Ritát védelmezi az oldal! Figyeljétek, eltünnek a hozzászólásaim. Már 2-3 eltűnt!
Lehet beírt valamit a kishölgy, és az oldal szerkesztői elhitték. Ez nem semmi!
jo szük lehet küldeni neki :D
Legalább a nevét írtad volna le hogy tudjuk kit kell keresni.
Tisztelt Gróf Kurátor!
Ha figyelte, akkor mostanában a csevegések mindenki részéről törlésre kerültek a városok részből, ezt pont az Önök (látogatók) kérésére tesszük. Ott véleményeket szeretne mindenki olvasni. A csevegésre van külön rész, illetve ott a chat, ott lehet bátran cseverészni. Ugyan ebbe a kategóriába soroltuk a "nesze semmi..." jellegű hozzászólásokat is. Az meg hogy a fórumban milyen hozzászólások születnek nem rajtunk múlik (ahogy eddig sem), mivel ezt Önök írják.
A moderálásra küldés már a kezdetektől meg volt azóta nem is lett változtatva rajta és ezt nem is tervezzük megszüntetni.
Nem tudjuk honnan veszi, hogy mi idiótának tartanánk a látogatóinkat, ilyen jellegű megnyilvánulásunk, utalásunk sem volt soha.
Bízunk benne érdemben tudtunk válaszolni. Amennyiben mégsem, kérem belső üzenetben szíveskedjen kifejteni, mit, mire ért.