Nem igazán értem a negatív kezecskéket a hozzászólásaink jobb sarkában!
Biztos mindenki ott volt akkor és átélte amit mi!
Nem igazán értem a negatív kezecskéket a hozzászólásaink jobb sarkában!
Biztos mindenki ott volt akkor és átélte amit mi!
Nem trágár szöveget írtam,te is tudod....csupán annyit,hogy addig maradok,míg a papírjaink el nem készülnek,ez mint kiderült teljességgel lehetetlen kiszámítani mikorra tehető.
Ugye a hivatalok malmai lassan őrölnek,ennek vagyunk áldozatai.
Hidd el én is örülnék,ha szabadulhatnék a fajtádtól :) De az ídőponttal kapcsolatban már nem találgatok,ha megyek úgy is jelzem.
és vélemény? vagy ő a régi vezér környéki?
Szia!
Hamarosan kereslek.
GYŐRI MAKKTÁRSAK SANDRA 23 NEM ÚJ! NEHOGY VALAKI AZT GONDOLJA,HOGY ÚJ. RÉGI. CSAK A NEVE ÚJ.
JENNIKE 23, NINA, LIZ.
MOST SANDRA 23 A NEVE A CSAJNAK.
Barbika(23) ról amit tudok, 2014.01.19,12:10.- kor Barbi22 néven regisztrált. Több negatív véleményt kapott így egy idő után eltűnt. Később újból visszajött és 2015.03.20.11:49. én Barbika23 néven regisztrált, adataiban némi változás, de telló száma maradt. Eltelt hónapokban én is több tucatszor hívtam különböző időben, volt mikor foglalt volt, volt mikor kicsöngött de soha nem vette fel. Így felmerül a kérdés hogy mennyire komoly a hirdetés. Úgy az előző hirdetés fotói mint a jelenlegi fotói, valamint a már levett fotói nagyon vonzóak kár hogy nem érhető el.
***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Zara
Szia. Én vállalom. :)
Sziasztok. Barbika 23 tudtok vmit? Esetleg vki volt már nála? Aki tud információt adni várom prívát üzenetben is. Előre is köszönöm.
Szerettem minden pillanatot!.....:-) Csókollak! Köszönöm az estét Kincsem!
Hali! Már nagyon rég készültem arra, hogy meglátogassam a város egyik kincsét! Tegnap sor került rá!
Nem részletezem, de valami fantasztikus estét töltöttünk el és biztos megyek még hozzá!
Kedvesség, nyugalom és minden ami egy jó szeretkezéshez elengedhetetlen, ott volt nála!
Köszönöm! DRÁGA MERYLL!
Lia, vagy Lorena hirdetőkről valaki vmilyen infót??
Nyugtassatok meg. Ugye túlélte a kékruhás csávó a dominát?
Dr Bigyó jelentkez.
Szerintem a bonbon!
A nemrég felbukkant ikreknél volt már vki? Kíváncsi vagyok a véleményekre :-)
Lehet Ön a konkrétumok alatt a személyes adatokat érti, mi (és szerintünk még sokan) nem. :)
Kérjük inkább írja meg a személyes tapasztalatait, véleményét a Hölgyekről, mint az Ön általánosságokban fogalmazott hozzászólásainak moderálásait sérelmezze.
Megérétését megköszönve
Nem gondoljuk, hogy "erkölcsi kötelességünk" lenne kiírni, kik küldték a hozzászólásokat moderálásra és jogilag sem biztos, hogy lehetséges.
Megértjük ha sérelmezi, hogy véleményeket, konkrétumokat kell írni és nem lehet csak úgy általánosságban valamit! Mi is így éreznénk az Ön helyében. :)
Új lány a városban. Bella 20. Nagyon fiatal, nagyon szexi. Kell neki pár hónap még, de jó lesz. Próbálgassátok.
Alexa29-nél nem voltál még? Ő nem a régi Alexa aki a Vezéren volt?
Elém levăgos kiknek nem tetszik :D