Na akkor rövidesen szemügyre veszem közelebbről is. :)
Na akkor rövidesen szemügyre veszem közelebbről is. :)
Engen is erdekelne!
Lettit nagyon dicserik, de olyan sokan latogatjak hogy szinte lehetetlen hozza bejutni :(
Üdv Balázs92!
Látom nem olvastad el elég figyelmesen az első mondatom végét. Nem írők regényt de az a lényeg, hogy ő egy másik lány volt aki Reni25 hirdetési profiljával dolgozott. El nem kell hinni amit most leírtam aki volt nálla az ugyis tudja hogy miről van szó. A lényeg amiért írtam a dolgot az az volt hogy aki megy hozzá az nehogy ugy járjon mint én, hogy kicsit több p**zem maradt ott mint amennyiért szolgáltatást kaptam......
Sziasztok kedves urak! Még 2napot vagyok Pécset! Varom hivásotokat :) üdv vivien27
Néhány friss tapasztalatomat szeretném megosztani, sajnos nem rózsás a helyzet. Vagyis a rózsák csak mennek, de minek...
Rami 19: kis picike, először nem túl kedves, nem túl kommunikatív, de az ágyban már más a helyzet, aktív nem nyafog, érdemes kipróbálni egyszer
Gréta 23: kb 23-szor hívtam, de a legnagyobb eredmény az volt, amikor foglaltat jelzett, egyszerűen elérhetetlen a számomra
Petra 22: én a nem fotógaranciásnál voltam, de szerintem egy és ugyanaz a kettő. Egyetlen pozitívum a szép kerek melle, de ennyi. Ez nincs, az nincs, ennyiért? Rángat siet, nagyon kényelmetlenül éreztem magam. A megbeszélt időpont is gondot jelentett: félóra múlvát beszéltünk meg, késtem egy kicsit, erre már itt vagy? Várj egy kicsit. A bejárat előtt szobrozni pedig elég ciki, és akkoriban elég sokan mászkáltak arrafelé. Én nem ajánlanám.
Zsuzsa 37: nagy nehezen sikerült időponthoz jutni, de amikor odaértem 5 hívás után sem vettem fel, nem megbízható szerintem.
Dórcika: azt mondta, hogy egy órával előtte hívjam, hogy le tudjon zuhanyozni. Rendben, meg is beszéltünk egy időpontot, amikor odaértem felhívtam, hogy itt vagyok, erre azt mondja, hogy ő is mindjárt odaér. Ez elég gáz az utcán fogadni a vendéget, de gondoltam megvárom. De mivel ez a módszer, és ő sem volt szimpatikus, ezért tovább álltam.
Anikó 26: nála már többször voltam, de az utólsó randink óta már eltelt több hónap. Azt kell, hogy mondjam sokat változott, a kilók számában plusszban. De mivel jó emlékeim voltak, maradtam és nem is bántam meg, a hozzáállása most is kiváló volt. Újra elhittem, hogy ő is élvezi. Még a fizetést is majdnem elfelejtettem, mintha egy régi ismerősnél jártam volna.
Ahhoz képest hogy elég rég irtak róla negativ dolgokat . most is írnak róla negativat róla. neki az is reklám.
Malomban nyáron találkoztam vele. hát igen szemrevaló kis csaj.
Kutyuspozban szexel csak. és akkor mi van basszus úgyis egyi *** moderálva ***
Aki volt nála van aki csendben van.
és van aki volt nála ott is maradt szexelt is vele és erre negativ kommentet írt .
Kedves wjdks barátom, Angelin= BlackCat :) ismerem őt személyesen ;) élőbe is ütős a lány ,szuper test, arc is szép, a karosszéria rendben van a csajnál ! :D
Sziasztok!
Van olyan csaj Debrecenbe aki megbízható és dugni is lehet?
Angelinről valakinek valami? :) Képeken odacsapós..
Hello,
Kornéliáról, Petráról (22, garanciás) és Vivienről szeretnék tőletek véleményt kérni. Esetleg a Laura 23 művésznéven hirdető hölgyről is, mert nem nagyon találtam róluk sok írást.
Kösz szépen!
Hanna(29), avagy az illúziók egy magasabb szintre emelése.
Valóban elhiszed, hogy lenyűgözően humoros vagy, remek veled beszélgetni, ellenállhatatlan az illatod, hibátlan szerető vagy.
Azt, hogy te vagy az az eszményi egyetlen abból a bizonyos millióból.
..
A kért órából hirtelen két óra lesz (a pompás társaságnak köszönhetően), aminek ellenértékét aztán szuggesztív módon, valamennyi kedvezménnyel, de bevasal rajtad*, merthogy ráeszmélsz, hogy tkp. a verbalitáson kívül semmit nem kaptál.
A hölgy nem nézi az időt, nem figyelmeztet, ennek meg is vannak a maga anyagi konzekvenciái, egyéb okok miatt (...).
Technikákról sajnos a fent említett indokok miatt nem tudok információt szolgáltatni.
DE! Ami hiba adódott is a látogatásom során, azt a saját debilitásomnak tudom be, ez mit sem változtat azon a tényen, hogy Hanna egy dörzsölt kis tündérbogyó. Küllemre 100%-ban megfelel a képen látottaknak, nekem nagyon tetszett. Nem húz parfümcsíkot maga után, de szerfelett ápolt, nagyon kellemes illata van. Kiváló szolgáltató, maximálisan ajánlom mindenkinek!
Az élményt ezúton is köszönöm neki, nagyszerű önismereti "szeánsz" volt, illetve, mert ahogy említettem is, én elhittem magamról...! :)
*ugyan kérlek, úgyis kif**eted, nem itt kell sp*rolni
Szilvia 26, és Kendra ugyanez .A képen nagyon nem a valóságot tükrözik,sajnos
Glória nagyon népszerű mostanában remélem hogy jó is, ott a helyem.
Néha napján megfordulok Kecskeméten, ha haverokkal találkozok, egyszer ezt a csajt láttam civilbe, hát mit ne mondjak nagyon fullos, gondolkoztam is hogy egy próba cseresznyét megér, persze amikor a sok negatív lehúzó(de igaz) kijelentéseket olvassva, már nem hozz annyira izgalomba, sőt kedvem sincsen felhívni ha tényleg ennyire lehúzza az embereket, nála fullosabbakat találni, na meg becsületesebbet, máskülönben attól mert jól nézz ki nem nagy szám így útólag bele gondolva.....:D:D:D
Nyugodtan próbáld ki :) egy próbát megér ! nincs lehuzás, finanszirozási költsége is a vállalható kategóriába tartozik !
Sziasztok ! Zsaniról van valakinek tapasztalata ?
Irigység,intrika,rosszindulat Kincsem :-)
Végre ritka kincsre leltem akit ajánlani is tudok minden makk társam figyelmébe Mia 24! Nekem nagyon is be ment vagyis be jött és remélem még sokáig fel lelhető lesz városunkban vigyázzunk rá!
Szedi cicáról, írtam élmény beszámolót a Veszprém.város fórumba. Csak dícsérni.tudom a hölgyet.