sziasztok
Lara 24 nevű hölgyről mit érdemes tudni?
kösz előre
sziasztok
Lara 24 nevű hölgyről mit érdemes tudni?
kösz előre
Vivike is jöhetett volna inkább vissza Nyíregyre mint , hogy Zalaegerszegre ment :( ő egy igazán dákóra termett menyecske :) megérne újra egy patront ha vissza jön majd :)
Ez tuti?Rami vékonyabb volt és tetkói is voltak.Bár hallottam már hizásról és retusról is:))
Szevasz! Most olvasom az üzeneted. Engedj meg egy kérdést. Ki az a Brigi, hol találok róla bővebbet?
Mi a fene :) meg nem mondtam volna a képek alapján ,hogy ô lenne a Rami 22 :)
Új Mia 22=régi árkos szőke rami
Sziasztok! Bella20-ról van valakinek infója?Képei nagyon jók,beszámolót olvasnék róla,ha valakinek van tapasztalata vele kapcsolatban ne tartsa magában!Köszi
azért mert leginkább a pénzed kell nekik. nem te. nem én. nem a másik. nem az ember. a szolgáltatás(?) csak kényszermunka. majd ha elmennek dolgozni,megtudják...persze nem mind ilyen. van normálisabb is. de ő is azért "dolgozik",amit kap érte.
Üdv!
Anita Bellini(20),Rita(20)
Privátba, valaki leirná, ha járt Linett (23) a tapasztalait, nagyon megfogtak a képei :). köszönöm :D
Nem értem, hogy miért van az, hogyha 1 órára megyek 1 lányhoz, és belekezdünk a dologba, akkor a 10. percnél miért várja már, hogy elélvezzek??! holott, 1 órára mentem..
Ez nem 1 lányra vonatkozik, hanem szinte az összesre.
És ha valami nem úgy történik, ahogy azt a pici buksijukkal elképzelték, akkor aztán fel tudnak ám háborodni. de fel ám..
F.szom beléjük....(már bocsánat)
Danke schön a felvilágosításért. Segített az ítéletben.
Sziasztok.Szandránál volt valaki? Mi a tapasztalat?
Sziasztok! Most Debrecenben ki vállal popsit?
Ez a direkt marketing :)
Ezt én sem igazán értem. :) Tök pucéron,egy szál combfixben,pucsítva.. Ha csak masszázs van,akkor lehet valami szolidabb kép,valamivel több ruhában,kevesebbet mutatva. Mert ha valaki megnézi ezt a képet,hát tuti hogy nem a masszázs jár az eszében. És írja,hogy hölgyeket is fogad. Hát ilyen képpel hirdető masszőzhöz nem biztos,hogy simán elmennek a nők. :) Amúgy a kép 100%-osan szuper tényleg,csak nem egyezik a szövegben kiemelt kikötéssel. ;)
Én egy gyengédebb barátnős performancet alakítottam vele, abban is ott volt a toppon. Szerintem jó parti bármilyen vérmérsékletű embernek :)
T. szerk.
Mit lehet ide írni? Most komolyan. Ez egy fórum, csevegő. Lassan már minden moderálásra kerül. Tudom ez is, de se nem sértőt, se nem lejáratót nem írtam. Tudom a cenzúra századokon jelen volt a magyar közéletben, de ez már kezdi megölni ezt a fórumot. Ha ez a terv akkor értem...
Tisztelettel: A Fütyülős!
Kamilla telefonszámán eléred Brigit is!
Jó lenne ha előkerülne Brigi,mert nekem is felkeltette az érdeklődésemet.