nem lakás ugyan: a Jocó pensionra keres rá. Ilyen célra bejáratot ;)
nem lakás ugyan: a Jocó pensionra keres rá. Ilyen célra bejáratot ;)
Sziasztok! Akkor senki semmit??....:(
Olyan kedves és odaadó mint régebben volt.
Tisztelt Gróf: Szép arcú nagy cicis kissé duci csajszi az Erika.
Kornelia(21):
Egy roma'ntikus lányka, aki Semjénben fogadott, egy olyan Győzike féle puccos putriban. Legyűrtem félelmeimet, és belementem. Test 10/8, helyszín 10/1, franciska 10/9, action 10/7. Enyhe szag csapott meg, és nem volt lehetőség a tisztálkodásra. No zuhi, csak nedves törlő. A rózsa/érték arány nagyon nem adta. NF van, NFVSZ nincs. Csók, popó (mértefüggő), testre kefír...stb extra. Amúgy jó a teste, de szerintem van már pulya is, és ezért se vette le a melltartót, de nem is kértem. Beszédes kis gipsy, de a hely az borzalmas. Összességében - aki szereti az "egzotikus" lányokat, és ha visszaköltözik nyíregygázába - ajánlott. Meg ha visszaszáll a földre a rózsákat illetően. 10/5
Tegnap felhívtam a Vanda28 nevű lányt és bár valamelyest megvárakoztatott mivel éppen nem volt otthon, de megérte, ugyanis így mint később kiderült volt lehetőség a barátnőjével az Erika32- vel is együtt lenni, amit én be is vállaltam kedvező feltételek mellett. Na meg azért is mert a Vanda barátnője nekem arcra főleg meg a szép nagy mellek hatására nagyon bejött. Ő inkább vagányabb mint a Vanda, aki kissé visszafogottabb. Az egyik kiegészítette a másikat, és így együtt nagyon jól éreztem magam velük. Az viszont biztos hogy egyszerre 2 nőre maximálisan figyelni nagyon nehéz, és nem is sült el a pisztoly túl hamar. Ennek köszönhetően az egész idő rendesen ki lett használva. Ha külön- külön kéne értékelni akkor inkább az Erika32 valamivel ajánlottabb kategória. Ő jobban bevállalósabb egyes dolgokban. Mindenesetre aki nem volt még 2 nővel ajánlom hogy próbálja ki mert az maga a kánaán. Na és még pozitívum hogy veszik a lapot ha poénról van szó. Szerintem lehet hogy az Erikához még megyek így külön is majd.
Nicole?????????????
Hali.én Szandránál voltam, előre jelzem hogy nem vagyok *** moderálva ***!A csaj egyszerűen tünemény,én félórát voltam nála,ez kb június vagy júliusban volt,még a megbeszélteken kívűl egy jó masszázsra is volt idő,egyébbként ő egy nagyon kultúrált igényes és művelt csajszi.Én nagyon ajánlom,és IMÁDOM is.Ja, és nála első a vendég
Sziasztok tud valaki infót Bella 25 és Szandra masszázs 27 ról ?
Nem feledjük!
Senki nem ír Barbika 19 ről?Akor majd én írok mert már sajna vannak tapasztalataim amiket én most megosztok nem úgy mint sokan mások...akinek inge vegye csak magára...Mert,hogy nem mindegy x ajándék hova landol.Egy hete kerestem majd kisebb huza vona után megegyeztünk este 6 órában.Hívtam nem vette fel...Gondoltam biztosan sokan keresik mert új.....Később még kétszer próbáltam sikertelen.Aztán tegnap este sikerült elérnem és ma fél 10 re sikerült időpontot egyeztetnem vele.A képeken ő van,bár megjegyzem nagyon jó képek.......Ő nyitott ajtót valami sima utcai cuccban.Kedvesen be invitált ajándékot előre kérte,de úgy is adtam volna...én így szoktam főleg elsőre.Gyors tisztálkodás mikor vissza értem Barbika már majdnem ádámkosztümbe várt és gyorsan maga megszabadult a maradék textiltől is.Ezek után nem jött oda hozzám és nem kezdeményezett hanem szűziesen felhúzot térdekkel felkuporodott az ágyra.....így én mellé telepedtem és megkérdeztem tán szégyenlős vagy?A válasz igen.Már ekkor tudtam sok jóra nem számíthatok.Kértem egy csókot,ami valami kényszeredett szájrapusziféle volt...jó akkor ezt ne erőltessük gondoltam.Kértem,hogy mondjuk kényeztessük egymást féloldalvást 69 ben....Ezt próbáltuk én igyekeztem,de zéró reakció ő is csinált valamit főleg a kezével ami nem esett jól.Kértem,hogy most próbálja meg kéz nélkül megtette,de éreztem a fokát és a teknika is átlagon aluli volt.Még elötte megkérdeztem,hogy nagyon nem kívánja a szexet ugye?Őszintén nemes egyszerűséggel bevalotta,hogy hát nem igazán.NA legalább egy pozitívum már ha ezt ebben a szituban annak lehet nevezni..Gumit kértem és mivel egyértelmű,hogy kényeztetésemet nem élvezte(ami azért ritkaság)feltettem a kérdést van e síkosítója...?Nem volt......Minek is lenne hamár ennyire rá van izgulva a dologra.Dggiban kezdtük....gond nélkül ment fordulás missziben ami állítólag a kedvence...biztosan így van....semmi.Végül kértem egy lovaglást amit készségesen meg is tett.Én meg úgy voltam vele süljek el aztán legyen vége ennek a kényszeredett egyoldalú dolognak.Így is tettem.Kb az egész ajtón belépéstől kilépésig 20 perc volt x ajádékért+egy szál virágért.Arra még kíváncsi lennék a kedvencjelöléseket hogyan manipulálja mert hogy nem valósak az számomra nem kétséges.Azért halkan a kisasszonynak is megsúgtam ez a produktum ebben a műfajban elégtelen.Volt még néhány aprósá ami szintén csak negatívum,de arról már nem írok mert utálok bárkit is megbántani ez most sem szándékom de ezt az élményt meg kellett osztanom mert az elmúlt év negatív csúcsa címet kapta nálam.
Kamilla24-nél nagyon jó volt. Többször voltam ott, a többit nem részletezem. Kedvesen bánjatok vele, mint én.
Mélytorkot, kényszerfranciát ki vállal Debrecenben?
Schanelka 27-ről kellene valami infó. Érdemes - e megnézni?
Amit tudok Biborka24- hirdetőről! 2015.04.18.12:43. kori regisztrációt követően többször változtatott nevet, volt Gerda24 Bella24 de ugyanabban az időben és tellószámon hirdetett Zara20 nevű versenyző is.
Dr Bigyó, öröké emlékezni fogok rád, itt vagy , maradsz a szívemben. Köszönöm a sok jó beszélgetést.
És, köszönöm, hogy megismerhettelek.
Sziasztok,
Lilien (27), illetve Beatrix (27) hölgyekről valakinek tapasztalata?
Sziasztok kedves vendégeim és rosszakaróim!
Kezdeném kedves vendégeimmel két hónapja vagyok Nyiregyházán külföldi hosszabb utam után aki ismer és tartos vendégem ismer ls tudja milyen vagyok néha dilis de megteszem élvezettel amit kell. A rossz indulatos embereknek a véleményére nem vagyok kiváncsi el,kell mondani,mit szeretne és nem a száját tátani. Gondolom ki lehetett a forrás aki minden lányt ismer és,elhordja,őket ittis ittis. Vagy még egy ember aki,talán egyszer bejött holmi,aproval és,felháborodott. A hosszu kapcsolat titka a vendégek maximális kiszolgálása,pontossága,kellemessége és elégedetten joé érezze magát. Rám nem panaszkodtak még! Én személyesen felszoktam épiteni a,vendég és magam közt a,kapcsolatot és,mibdig ujat mutatni szoval,nem értem,hulyeseged.
sziasztok krisztina19 szekin volt nála valaki ***moderálva*** hirdet
Mi van Gróf?Másik nick-ről is tolod?