Helló, valaki mostanában volt virág 56-nál? Képeken még mindig nagyon dögös! Ugyan ugy vannak nála a dolgok mint régen? Régen volt nála orál befejezés!
Helló, valaki mostanában volt virág 56-nál? Képeken még mindig nagyon dögös! Ugyan ugy vannak nála a dolgok mint régen? Régen volt nála orál befejezés!
Április 8-tól ! Szeretettel várlak
Laura21: most jelenleg Kisvárdán rendel piaccal szembeni apartmanba! Reggeli órákban hívtam zölddel villogott gondoltam megpróbálom bár voltak előzetes információk róla! Lebeszéltem az időpontot reggel 6ra! Hívom azt mondja most fürdök 10perc és jöhetsz! Utána takarít utána meg már egy másik vendég van ott elvileg! Szóval megbízhatatlan, mániákus hazudozó csak időfecserlés!
Köszönöm, bár nem neked írtam.
Mi nem érthető? Kijavította elírását! A tavaszi iskolai szünet utáni első tanítási naptól "oktatat" ujra Zitácska.
Most már engem is érdekelne mikortól vagy elérhető. 😁
Az kár hogy nincs natúrfrancia🙃
Ki az a Rita 48?
Április 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 sorry
Marcius 8 mar elmult😀
Köszönöm e kedves sorokat várom mihamarabbi találkozásunkat ! 🤭
Köszönöm szépen!😘 Izgatottan Várom a következőt!Hisz Te vagy a legnagyobb kedvencem !😀
Köszönöm szépen Kedves Urak
Március 8 tól újra szeretettel várok minden kedves vendéget!
Szép Napot kívánok mindenkinek!
Sziasztok!
Zita nekem is a nagy kedvencem már jóideje. Közvetlensége, játékossága, érzékisége kiemeli a mezönyböl.
Rosszat mondani mindenkiröl lehet, de sok jót csak kevesekröl és Zita azon kevesek egyike.
Üdv Mindenkinek!
sziaszok
a nagy érdeklődése való tekintettel.
Lilla29
igen, voltam nála, a hirdető fotók nemigazán tűnnek valósnak, még ott fiatal lehetett, ha egyáltalán ő.
A hölgy szép dekoratív, nagymellű, szép nagy kerek fenékkel, feltöltött ajkakkal.
Masszázs hirdetés, de van ott más is :)
Érdemes kipróbálni belváros :)
A Milf Vanda és a Bella/Mira kivételével mindegyik hölgynél jártam már többször vagy rendszeres látogatója vagyok!Réka,Gréta tényleg jók semmi átverés,igényesek amit ígérnek úgy van😊Denisát az utóbbi időben nem látogattam régebben nem volt rossz😊Hannával sincs semmi gond bár nekem egyszeri alkalom volt,Nina volt ő már több néven is szerintem higénia és minden katasztrófa,Virág alkalomszerűen felbukkan tényleg jó szolgáltató(bár voltak neki is régebben gyengébb időszakai)mióta vissza vissza tér tényleg rendben van minden😊
A végére hagytam szándékosan Zitát:Mindenféle elfogultság nélkül ha ilyen lenne a futószalag érzés és a túlhajtott hölgyek akkor az egész Európai költségvetést oda lehetne a lányoknak hordani!Szerintem az előtte felsoroltakban vannak sokkal túlhajszoltabb lányok.Személy szerint nálam jó ideje Zita a listavezető,mind hozzáálásban,mind szolgáltatásban és mindenben IS.Pont ő az akit nem látsz hajnal 4-kor villogni,aki ha fáradt vagy rosszul érzi magát gond nélkül inaktívba teszi magát.Én semmi rosszat nem tudnék rá mondani, (bár szerintem nekünk azért másabb a viszonyunk már az évek alatt,javíts ki drága Zita ha nem így van)
Én mindenkinek bátran ajánlom,aki nem hiszi járjon utána!
Barátnőjére Inezre sem tudok rosszat mondani bár én igaz 1x voltam de egy kicsi plussz hiányzott ami miatt visszatérnék,ettől függetlenül sok ismerős gond nélkül látogatja!Mindenkinek más a jó.
Szép napot és mindenkinek örömteli csajozást
Szia kedves Coffe!
Én volnék túlhajtott ?!,futószalag ?
Mert ha azt írod hogy neked nem jött be azt elfogadom
,de ezeket a jelzőket nem !Nem vagyok sem futószalag sem pedig túlhajtott !Imádok játszani ezt sokan tudják !
De ettől függetlenül nem biztos hogy maradandó élmény lesz hisz mindenhez 2 fél kell !
Szép Napot kívánok !
Én egyszer jártam még nála 1-1.5 éve.
Kölcsönös francia nincs, francia is csak gumival.
Ennek ellenére minden jó volt, élőben még jobban is néz ki szerintem.
Aztán pár hónapja, amikor ismét itt járt, felhívtam megint. Lebeszéltük az időpontot, de a helyszínre érve már hiába hívtam, írtam sms-t, nem reagált semmire.
Amit azért nem értek, mert amikor találkoztuk tök jó fej és laza volt, jól eldumáltunl és még Ő mondta, hogy szívesen vár máskor is....
Csak akkor menj hozzá, ha nem vagy bunkó, és tudsz kulturáltan viselkedni. Erre nagyon kényes.
De nagyon megéri, mert egy bombajó kis nőcike. Minden gumival van egyébként.
hál' Istennek amúgy tényleg nem. Az arccal hirdető kolleginákat preferálom.