Kedves vendégek !Sajnos elkellet jönnöm a városból!
Jövőhét kedd ,szerda csütörtök elérhető leszek
Kedves vendégek !Sajnos elkellet jönnöm a városból!
Jövőhét kedd ,szerda csütörtök elérhető leszek
Hol lehet benevezni a kedvenc versenyre? 🤔
Helló,
Debóránál esetleg járt valaki? Tudna véleményt mondani? Előre is köszi.
Ha 45 percre sikeredett az óra, akkor annyit kellene elkérni szerintem.
Szép estét kívánok!
Igazad van ha elküldtelek idő előtt az nem volt korrekt! Viszont ha elmondtam hogy más helyett tudtál jönni akkor valószínűleg volt következő vendégem és igen megcsúsztam az időben ! Előfordulhat ilyen ,de az akkor sem jelenti hogy futószalag ,vagy túlhajszolt!Hidd el ha fáradt vagyok nem dolgozom !Tudom mit nyújtok a vendégeimnek,élvezem amit csinálok,nem futószalag!Ezeket a jelzőket nem szeretem !M
Nem illenek rám !
De én ezt le is zárom !Ha gondolod szívesen várlak (60)percre
Hello mindenkinek,uj vagyok a forumon de mar regebben kovetem az oldalt,tudnatok e valakit javasolni/ajanlani a Pecsi hirdetok kozul,koszi elore es
Sziasztok! Jázmin 29-el valakinek tapasztalat?
Köszi !
Én még akjkor voltam, amikor Dórika20 néven futott...a teste miatt érdemes volt. A hozzáállása amolyan hideg/rideg profi, elmondja mit lehet, nincs semmi barátnő feeling, de ezt meg is mondja. Elsőre furcsa volt így, de ennek tudatában vissza mennék megint, ha a közelemben lesz.
Olíviánál járt valaki a héten ?
Évekkel ezelőtt járt utoljára erre, és akkor még eléggé megoszlottak róla a vélemények.....
Milyen a hozzáállása, érdemes meglátogatni ?
Keresd az ügyben Haban "profeszor urat" Nagy kedvelője a retro puncis hölgynek!
Véleményt szeretnék kérni a hölgyröl.Volt nála vlki?
Ismeri Valaki? Sztem a régi motorosok tutti.
Kedves Zita te egy kedves és szép hölgy vagy nem véletlenül kerestelek fel anno, de ha belépéstől számítva 45 perc múlva kedvesen kitesékelsz hogy készülnöd kell, akkor bennem úgymond futószalag effektus lehet, ezt pedig te enged meg nekem. Ettől függetlenül nem bánom a veled töltött alkalmat, de én szeretem kihasználni azt az időt (1 órát) amiért bocsáss meg fizetek. Ez így korrekt. Persze benne van a pakliban hogy te is lehet elnézted az időt mert egy lemondot vendég miatt tudtál fogadni.
Vagyis Timi néven hirdet még, bocsi 2-szer írtam ugyanazt
Elnézést, de mivel van itt meg a konkurens oldalon különböző néven is és életkorral egészen pontosan most Rita 40 évesként hirdet. Másik helyen Rita(40) néven hirdet. De valahol meg 48 évesnek van feltüntetve. Itt róla a link:
Köszi a figyelmeztetést.
Helló, valaki mostanában volt virág 56-nál? Képeken még mindig nagyon dögös! Ugyan ugy vannak nála a dolgok mint régen? Régen volt nála orál befejezés!
Április 8-tól ! Szeretettel várlak
Laura21: most jelenleg Kisvárdán rendel piaccal szembeni apartmanba! Reggeli órákban hívtam zölddel villogott gondoltam megpróbálom bár voltak előzetes információk róla! Lebeszéltem az időpontot reggel 6ra! Hívom azt mondja most fürdök 10perc és jöhetsz! Utána takarít utána meg már egy másik vendég van ott elvileg! Szóval megbízhatatlan, mániákus hazudozó csak időfecserlés!