Köszönjük Barátom.
Köszönjük Barátom.
Aki párkapcsolatban van, és van egy kis esze, szerintem úgyis külön telefont vagy külön Sim-kártyát használ az ilyesmihez. Szóval vissza lehet csörgetni bárkit, engem is hívtak már vissza. Ha lebukik, akkor a férfi volt a hülye, így járt. De ha véletlenül mégis női hang venné fel, akkor meg jöhet a bevált "Szeretettel meghívom önt és kedves családját egy termékbemutatóval összekötött ebédre Sopronba..." szöveg, amit aztán 10-ből 10-en kinyomnak.
Patricia 23ról infó?Valaki járt már nála?
Van igazság Mesi hozzászolásában de egy kis csörrentés általában észrevétlen. Jómagam fedőnevekkel ellátva szoktam menteni az arra érdemes számokat. Egyszer előfordult talán Dunaföldvár on hogy fehivtam egy "hölgyet ",de mivel nem tetszettek a *rak passzoltam. 10 perc múlva hívott, módosított *rral, de már nem érdekelt. Aznap még vagy 10 *hívott, és még másnap is. Sajnos van ilyen elkeseredett is.
Anna35 = Adél35, azt inkább hagyjuk mennyire 35.
Én sajna ráfutottam, rá is ment a lopott órám, mert nem volt B tervem.
Remélem másnak segítettem ezzel.
Én mindkét fél reakcioját megértem de tényleg bármikor közbejöhet olyan dolog hogy nem tudod felvenni a telót.A másik dolog a DISZKRECIÓ én alapból nem hivok vissza senkit mert telszám alapján azért elég nehéz lenne megállapitani hogy ép nőse az illető vagy nem,mire telefonálni tudok még rám váre vagy épp az asszonnyal shopingol.Szép napot
a priváltosok ugyan azon a számon el érhetnek csak jelezzék számomra hogy kivel is beszélek mivel a telefon számok oda vannak
puszika minden kinek és elnézést kérek érte tündi
Kedves Érintettek!
Ahogy a hirdetésemben is olvashattad, én azért vagyok itt, hogy Neked-Nektek segítsek. Ha bármilyen szexuális jellegű problémád van, ne dugd a fejed a homokba, mert önmagától semmi nem oldódik meg, ehhez kell egy szakember segítsége.
Ha elolvastad a hirdetésemet és bármelyik témában úgy érzed, hogy érintett vagy kérlek, fordulj hozzám bizalommal , hogy segíthessek. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezem, amerikai módszerrel dolgozom , ami azt jelenti, hogy nem csak a lelkiekben, hanem a gyakorlatban is segítséget, útmutatást nyújtok, hogy Te-Ti minél sikeresebb, tökéletesebb szex partnerek lehessetek.
Minden további részletet megtalálsz a honlapomon :***linkek tiltva***
"sexacademia" néven megtalálod a saját videó csatornámat a You Tubon és ha ide feliratkozol, az összes videómat láthatod, hogy én mivel is foglalkozom és miben tudok a segítségedre lenni.
Minden terápiám abszolút személyre szabott.
Foglalkozásaimra 10-20-ig. tusz bejelentkezni, időpontot foglalni. Hívj számkijelzéssel : +36-30-701-0801
Félfogadásom teljesen rugalmas igyekszem hozzád igazítani a találkozásokat, rendelkezésre állok minden nap NON-STOP.
Sok szeretettel várom a hívásotokat bízva abban, hogy egymásra találtunk.
dr. Bahrehmad Carmelitta
pszichológus, szexológus, szex terapeuta, szexuálpszichológus, mentálhigiénikus, életmód-életvezetési tanácsadó,online szex tanfolyam oktató, kriminál pszichológus, pszicho terapeuta
Mindig kiradíroznak!
Lapozzatok vissza 2013. nov. 4. nyaligátor69 nyilatkozatához! Még mindig érvényes!
Szia! Pár alkalommal jártam már a hölgynél, a temető környékén van a hadiszállása, hozzáállásában semmi problémát nem véltem felfedezni. Csak ajánlani tudom . Összegezve a hölgy teljesítményét, nálam: 10/9
valentin kedves régivendégeim aki a privált telefonomba lettek be írva azoknak űzenem a telefonomat el lopták tegnap este íigy a meg adott telefon számon tudnak el érni ha változás történik egyből szólni fogok
30-40+ -os kategórában van mostanában valami ajánlott hobbista versenyző?
Nem szeretnék belefolyni senki vitájába ,de mivel nyilvánosan folyik.......!Velem is történt már hasonló szitu,hogy cimnél voltam és nem birtam elérni a hölgyet.Persze bosszantott adolog de elengettem.Még aznap este csörgetett a lány ,visszahívtam sürű bocsánatkérések közepette megbeszéltünk egy új randit.A végén meglepi is volt mert ajándék volt a dolog a lány részéről.Mindenkivel előfordulhat hogy közbe jön vmi.Itt megint az van ,hogy ki milyen hosszú időre tervez egy városba maradni!Néha még velem is előfordul ,hogy becsúszik egy egy új csaj ,amit általában megbánok,alapvetően visszajáró vendég vagyok pár lánynál hüséges típus vagyok
Üdv mindenkinek,valakinek van tapasztalata Dorina 33-mal kapcsolatban? A képek jók csak kíváncsi lennék milyen valójában!
Ird le privátban babám
Nem kell! Hibám elismertem,ellnézést kértem! Viszont nagyon elegem van abból,hogy mindig mi vagyunk a hibásak,meg a bunkók! Azt senkit nem érdekell mikor nekünk késik a v(és b...ik)szólni,aztán te vagy a hibás ha mást fogadsz helyette! Vagy mikor Tiszteletlen egy v,Vagy arrogáns pedig te kinyalod a s...t! És még sorolhatnám,de tényleg....! De ez nem számít,tudom! Én megfogadtam nem fogom a szivemre venni,korrekt vagyok. Többet nem kívánok beszélgetni,Szandra
Sziasztok Gabicánál jártam Szombathelyen és mondhatom és ajánlom minden férfinak . Kúlturált környezetben fogadott . Nagyon ápolt és csinos : A szolgáltatással teljesen meg voltam elégedve a szája az úgy jár mint a motolla rendesen bele remegett az agyam olyan jól csinálta. Arról nem is beszélve hogya puncijával olyan mesterien csinálja a dolgokat hogy sok tini lány elbújhatna melette. Nagyon dekorativ és ott van a szeren rendesen igazi Férfi Faló . Mindenkinek aki Szombathelyen jár és félre kacsingat ajánlom figyelmébe. Gabica köszönőm egy élmény volt Üdv Cuba
Sziasztok!
tudna nekem ajánlani valaki 18-22 közti leányzót....
Sziasztok, Regiről valami infó valakitől jó csajnak néz ki.....
Ahogy elnézem te sem sok infót osztottál meg eddig a lányokról,viszont annál többet érdeklődsz.