Ahogy elnézem te sem sok infót osztottál meg eddig a lányokról,viszont annál többet érdeklődsz.
Ahogy elnézem te sem sok infót osztottál meg eddig a lányokról,viszont annál többet érdeklődsz.
Majd még én kérjek bocsánatot mi?. Azt ne mond, hogy te nem lennél morcos, ha feleslegesen elvennének az életedből egy órát, és még a lábad is lejárnád mellé. Ha feledékeny vagy, esetleg olyan sok a vendéged, hogy csak így összekevered őket akkor talán nem ártana jegyzetelned, ne adj isten elmenteni a számot amíg le nem fut a találkozó. De akkor is az lenne a minimum ha felvennéd a telefont. aztán minuszoljatok csak nyugodtan engem nem érdekel, de a mai megmozdulással nagyon sikerült kiakasztani, pedig nem vagyok egy sértődős fajta, ezt pár hölgy simán tanusíthatná innen korábbról...
Üdv mindenkinek!
Előszőr is szeretném megköszönni az eddigi hiteles beszámolókat mindenkinek, nem is nagyon volt rossz tapasztalatom az elmúlt években. Hálám jeléűl megosztom veletek az eddigi élményeimet, nem tartom magamban őket tovább :D
A még jelenleg is dolgozó hölgyek közül Hellával kezdeném. Első alkalommal volt szerencsém szilikon cicikhez ezért nekem nagyon bejött, kissé benne van már a korban ugyan de jól tartja magát, nem az a nyafka típus, rácvárosban látogattam meg. Klaudiánál is jártam anno, kedves volt aranyos de valahogy nem passzoltunk pedig mindent megtett, hogy jól érezzem magam, nem az én zsánerem. Viviennek jó teste van szépek a cickói, Ő is aranyos volt bár éreztem egy kis dohány szagot de nem volt vészes. A franciája felejthető ezért hamar magamévá tettem ami viszont fain volt a nagyon a szűk puncija miatt, kertvárosban fogadott. Lilutól nagyon jó franciát kaptam, jó nyálasan csinálta ahogy szeretem majd utána a tükör elött kellett döngetnem, ami látványnak sem volt utolsó bár nekem egy picit túl vékony a hölgy. Almánál is eltötöttem 1 órát nagyon kedves volt Ő is, mindent megtett, hogy happyn távozzam. Franciája elment de maga a szex az tuti volt főleg mikor minden előjel nélkül csak úgy át csúsztatott a popsijába, az komoly volt, kervárosban fogadott. Masszázst illetve Éva volt a favorit de mostanában nem látogatom, hozzá nem a szépsége miatt jártam de ugyanakkor nem egy csúny nő. Virág nagyon szemrevaló a korához képest, brutál cickói vannak a masszázs is jó de valami mégis talán hiányzik az összképből. Lexy az a nő, akinél sok pénzt elköltenék ha vállalna egyebet is de maga a masszázs az csak "elmegy", hozzá a látvány miatt jártam. Sunnyhoz nem volt egyszerű bejutni anno és az átlag felett voltak az á*ai, de valahogy így sem sikerült megfognia pedig kedves, aranyos lány szintén, franciája tetszett. Aki franciában verhetetlen volt mindig is számomra együtt dolgozott régebben Niky nevű hölggyel uránban. Szégyen, de nem jut eszembe a neve de egyik szemével "rosszul lát", gondolom így már mindenki tudja aki járt nála. Hozzá megéri elmenni egy cumira:)
Egyenlőre ennyi lenne, remélem én is segíthettem a kollegáknak. :) Pacsi
Szia! Ne írj rólam ilyet,hogy nem vagyok ajánlott kategória,ha nem is voltál nálam! Én lehetnék felháborodva miután 2nap alatt rengetegen átvertek,de ugye az nem baj??! Ma is ez történt reggel,2ember is! Lehet össze kevertelek más v...el,és mást fogadtam... Sajnálom,én is ember vagyok...A vélemények rólam hitelesek,Mert én normális vagyok! Szandra
Na ma mai napon olyan maradandó élményben volt részem, hogy gondoltam itt is megosztom. Tegnap délután felhívtam a Szandra masszás néven hirdető hölgyeményt, hogy érdeklődjek a lehetőségekről, és mivel tetszett ami a telefonban elhangzott, ma délelőttre meg is beszéltem vele egy időpontot. Persze kicsit elgondolkoztatott a fogadás helye, ami jelzése alapján az oladi domb környéke volt. Mivel mostanság jármű szempontjából, nem vagyok túlzottan mobilis, hát marad a jó öreg mindíg kéznál levő lábbusz. Sebaj, gondoltam az alig 4 km-es kis gyalogtúra betudható akár edzésnek is, gondoltam ennyit megér a dolog. A gondok akkor kezdődtek, mikor felértem az oladi domb tetejére. Előre megbeszéltük, hogy negyed órával a megtárgyalt időpont előtt hívni fogom a pontos cím végett, addig elég volt az utcát betájolnom. Ebből a szokásomból nem is volt eddig semmi gond. hívom tehát a hölgyet negyed órával az időpont előtt, és ki is cseng, de nem veszi fel. Sebaj, ezt még letudtam magamban azzal, biztosan vendég van még nála. Viszont többszöri hívásra, és 5-10 perccel a megbeszélt időpont után is elérhetetlen maradt. Azt még megérteném, hogy hirtelen adódik egy helyzet, ami miatt esetleg a hölgy nem fogadóképes, de nem lehetne esetleg egy smsm-ben jelezni, hogy ne gyere te hülye mert nem tudlak fogadni? De még ha sms-t nem is áldoz ezért, az lenne a minimum, hogy a kellő időben elérhető legyen telefonon. Így a tervezett délelőtti kellemes kikapcsolódásból , lett egy bosszankodással egybekötött, csekély 10 kilóméteres séta, miután, megunva a hiábavaló hívogatást, fogtam magam és csalódottan visszasétáltam a belvárosba. Most már csak azt nem értem, hogy a fenébe sikerült azt a 90+ kedvelést begyűjtenie, ha csak nem az ismerősei nyomogattak bőszen kamuprofilokról, mert ezzel a hozzáállással biztzosan nem kerülne senki kedvencei közé. Nálam mindenesetre végleg leírta magát, ezután ha f**etnének érte akkor se látogatnám meg többször. Szóval ha valaki meg akar spórolni némi idegeskedést, és egy felesleges pár kilóméteres kitérőt, annak javaslom kerülje a hölgyet jó messzire.
Kb. két hete voltam Inkánál masszázson. Túlzás nélkül írhatom, hogy az eddigi legjobb ilyen élményem volt. Nagyon pozitív volt, hogy bár kicsit késvakezdett csak bele a tényleges programba, mégsem lett rövidebb, mert annyival tovább kényeztetett. Az meg különösen jó volt, hogy az elején és a végén is volt levezetés. Biztosan visszafogok még térni hozzá.
Bocsi nem Inez hanem Inka masszázs!
Üdv mindenkinek.
Ujra meg szetetném osztani tapasztalataimat.
Kitty 18 :Mivel nem találtam róla semmit megkockáztattama látogatást.Fiatal fekete lányra vágytam.Lakás lepukkant fürdöszoba igénytelen de ez a fiatal roma kislány mindenért kárpotolt.Kedves érzéki ,francia nyelvtudás nagyon mélyre ható.Végig mosolygos és a csok kivétévelével nagyon kézséges.Nem ilyen környezetbe valo.
Részemröl a lány 10/9 a lakás 10/2
Dora 24 : Öt vszont azért kerestem fel mert sok pozitiv komment volt.Sajnos itt csalodnom kellet.Nem volt rossz ,de sajnos jó sem.Valoszinü fáradt volt már délután vagy csak nem tetszettem neki de ez részemröl kevés volt ,már már fadarab! 10/5
Inez masszázs :Bomba test profi masszázs, de nála tényleg vannak határok.Csuszkát kértem végére.Eszméletlen volt,de sajnos alig engedi hogy hozzá érj ,és ez nekem fontos lenne.Ezt leszánitva is 10/9
Dia 40 :Aproban hirdet.Igazi milf, kedves érzik, hadja hogy kölcsönös legyen az élvezet.Isteni csuszka és befejezés.Sajnos két honapja nem tudok ujra bejutni hozzá!
Teste alkata számomra izgato volt ,összegezve 10/9 De más az öszhatás mint az elözö hölgynél.
Remélem segitettem.
Nekem sikerült elérni. Nem lehetetlen a dolog....
Hali!a kék hátterű sonja tud valaki infót?köszi.
Alicia 23 , valaki tud róla?
Jöhet privátban, köszi............
Helló Mindenkinek!
Egy kis info. Andi masszage, a Füredin r*nd*l, aranyos kis közvetlen lány, csak kézimunka van,de nagyon profi benne.(Közben bárhol simizhető)
Üdv.
Sziasztok, Döniz 24 nél volt már valaki?
Köszönöm előre is
Egyet értek Jázmin(33) ról alkotott véleményeddel, én is kedvelem a nagy cicit. Választásom a fotói alapján az arca tetszett meg és kerestem föl több mint másfél éve. Nekem nagyon bejött derékig, de derék alatt az a nagy popsi és karosszéria már nem, így nem lettem visszajáró. Ha jól emlékszem eredetileg szőke a hölgy, de kár lenne visszaváltoznia.
Valószínű nem az a lány fogadott mint aki a fotókon van, előfordul azon a részen hogy az fogad aki éppen szabad. Ivett22 azonos ma regisztrált Lola23-al aki előzőleg már hirdette magát Lola23 és Lolita23 ként. Én megvoltam elégedve vele, részemről ajánlott. Számomra új információ hogy átette székhelyét máshová. De abból a fészekaljból távozott piac strasszéra Daniella20-is.
Sziasztok, Bp-ről járom az országot sokat vagyok, Győrben, nem szeretnék lyukra futni, tudtok valami tutti Hölgyeményt?
Köszi
Levette a hirdetést de ha jól láttam kb a régi Ativia.
Ki a tököm az a Pemcsi?
Az előttem szólóval mindeben egyet értek...
Életemben nem volt még ilyen élményem nővel.
Vigyázat, csak megfelelő inteligenciával látogatható! Ha a szintet megütöd, mesebeli élményben lesz részed.
Csak óvatosan, vigyázni rá!
Hello
Nemsokára megyek Szombathelyre...
Van akit ajánlatnátok, pozitivak a tapasztalatok?:)
Én MIA27 nevű hölgyet néztem ki,:)
Jöhet üzenetben is...
Köszi.
ÜDv: thomy