Nóri 46 de csini..... Azok a cickok... Combikak.... Ebből látogatás lesz...
Nóri 46 de csini..... Azok a cickok... Combikak.... Ebből látogatás lesz...
Lacibetyár · Újonc · Meghogy a baratnőivel...
Ki hiszi el ezt? Az az egy önmaga aki lálykolta magat😄
Hali!
Legutobb mikor voltam nála, ciciműtétre készült, lehet hogy emiatt nem hirdet…
Abbahagyta sajnos... :(
nem tudja valaki, hogy Szimonetta feneke tényleg bírja a kiképzést, vagy csak marketing fogás?
Sziasztok!
Grétiről tudtok valamit?
Nikit ne add fel. Lehet roszkor hívtad. Csilla valami miatt nálam parkolópályára került már nem emlékszem mi véget, lehet az ár volt sok. Nem tudom már. Vagy nem válalt valamit amitt akkor szetettem volna . Majd írd meg mijen volt a csaj ha találkoztál vele, mert megint nézegetem lehet meg látogatnám
Nándi · Őstag · Láttunk már néhány öngólt! Ez a bejegyzés is az.
Csillarol (19) van valakinek infoja,Nikit hivtam parszor nem birtam el erni, ugy hogy tovab lepek szerintem,koszi...
Támogatnék nem profi vékony lányt hölgyet...jó pasi vagyok.
Nándi · Őstag · Vedd el feleségül ha nem tudsz vagy akarsz leszakadni a témáról! :D
Sziasztok! Valaki járt már Gabi 34 nél?
Hannah 24-re emlekszik valaki györbol?
Elegge bevalt egy idoben, kb 2 evig folyamatosan jartam hozza havonta.de ugy 2023 korul eltunt.. azota sem talaltam jobbat. Gabi-n gondolkodom hogy talan o tenyleg atabil hirdeto es lehet nem hiaba?
Volt nala valaki ?
Lacibetyár · Újonc · sziaszok
járt már nála valaki? jöhet priviben
köszönöm szépen
sziasztok
Sziasztok!
Debreceni Thai masszázs szalonokról milyen tapasztalataitok vannak? Hol lehet, és kinél egyéb lehetőséget kapni? És ha van plusz szolgáltatás, az meddig mehet el azaz mik a lehetőségek? Akinek van infoja, ne tartsa magában! Jöhet PM is.
Én is csak nézegettem Zsófit, fel még nem hívtam. Keveslem a képet és az infókat. Attól még lehet ő csodálatos szerető. Várjuk a többiek véleményét sok szeretettel. 😀
Ceasar1963 · Újonc · Szia!
Sajnos nem tartja a szavát.
A megeggyezett virágokat felsófolta , jó hogy rákérdeztem előtte mégegszer...
Ceasar1963 · Újonc · Szia!
Erre bén is rájöttem, hamar lejött...
Sziasztok! Szerénáról van valakinek infója? Privátba is jöhet, előre is megköszönöm. Üdv, jó vadászatot!
Hát erre való lenne ez a fórum. Ha megbántottalak bocsi, de már fel kell kavarni ezt a langyos vizet. Amikor igazi infók kerülnek az oldalra mindenki el kezd jajgatni, mert a legtöbb olvasó, csak egy virtuális világban érzi biztonságban magát, és az a fél óra amíg kiruccan hogy megszabaduljon a legnagyobb energiától ami a földön létezik, csak úgy jöhet létre, hogy egy feszültségmentes, tiszta szobában, egy csinos , frissen fürdetett odaadó nő , szolgáljon ki aztán futás haza, mert megszületett az élmény. Hidd el a négy feleségemmel, a hat gyerekemmel és a 400-nál több kapcsolatommal nyugdíjasként, van mit összehasonlítani. Legjobban a lányokat szeretném tanítani, hogy miként sérülnek legkevésbé, de két levélváltásnál már tudom ki az akire a krampusza ügyel és menthetetlen. Most pedig meg ne sértődj nem a dugástól, szeretném megkímélni a nőket, hanem a lelki sérüléstől. Joguk van azt mondani, hogy nem. Na és ezzel aztán csak egyszer találkoztam az életben, akkor Timi az ukrán szépség ezt mondta magyarul. Fáradt vagyok, veled nem megyek el, de gyere vissza holnap és várni foglak. Valahol itt kezdődik az amiről beszélnem kellene azoknak akik még nem érték el a 68 évet. Amúgy meg mélységes tiszteletem minden jó szándékú hölgynek. Béla