Niki valóban egy régi, megbízható hirdető. Arccal hírdet és nem árul zsákbamacskát. Akik voltak nála nem panaszkodtak rá.
Niki valóban egy régi, megbízható hirdető. Arccal hírdet és nem árul zsákbamacskát. Akik voltak nála nem panaszkodtak rá.
Szuper,koszi az infot,nezegettem mar 😃
Mennyien eltűntek abból az időből.
Dönízt is évek óta nem láttam hirdetni (új nevével sem ami volt Döníz után. Sőt én még arra is emlékszem amikor még régebben milyen néven kezdhette)
Vagy mi lehet Glóriával. Nem melós tel.száma is megvolt nekem de az a szám se létezik már. Remélem jól van, és csak kiszállt ebből a világból.
Niki aproban, mindent ténylegesenvamit le ír, de szabadban vagy kocsiban.
Niki vagy mikor mi a neve niki27 öhozzá csak 30 percre menj csak ennyit ad korekten, de azt odaadásal minden gyengédséggel.
Pécset ázsiait nem tudtok?
Hirdetések en nem találtam egyet sem.
Üdv. Én az Emöke masszőrt keresem Répce úton volt idősebb nö. Nem tudsz infót róla? Líviának is mondták .
Üdv. Répce úti masszőrhölgy idősebb fekete haju. Infója van valakinek? Állítólag jól veri.
Tény, hogy nem ez a legolcsóbb hobbi, de senki se tart pisztolyt a fejünkhöz hogy elmenjünk bármelyik lányhoz is. Én nem a pénz kérdésre, hanem a negatív élményre reagáltam.
Sziasztok. Laci vagyok. Most költözöm haza Angliabol, 15 ev után. Nagyon nem vagyok képben a nyiregyházi helyzettel.
Elsősorban a masszőrök érdekelnek. Kellemes masszázs, majd levezetesként erotika. Tehat szeretnék segitseget kapni a nyiregyhazi masszőrök tekinteteben. Esetleg Thai masszázs szalonokban mire van lehetőség, mert azokbol is látok többet.
Nagyon szépen köszönöm és boldog húsvetot mindenkinek.
Üdv!
Az apróból Lillánál, vagy Zsófinál járt már valaki? Jónak tűnnek, de jó lenne valami konkrét infó.
Köszi, előre is.
Kedves Chris!
Neked mennyi a munkahelyeden az órabéred, mennyit kapsz egy órás munkádért?
Ezeel van a probléma bárkiről is legyen szó!
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek! :)
Semmi gond.Szólunk a szabolcsi kurafiknak hogy fényesítsék a tojásaikat.Csúcstámadásra készen legyenek.🤗Debrecenbe még szívesen látnánk drága,csak szólok.😘😉💪
Az vesse bárkire is az első követ aki minden nap ugyan olyan elánnal és boldogan veti bele magát a munkába... civil munkában az emberek 90%-a ki van égve...
Sok olyan lány van aki az emberek többségénél csalódásmentes, de még náluk is lehet 1-1 rossz nap vagy kevésbé rokonszenves vendég.
Zitáról nehéz rosszat mondani, de ő is ember, van, hogy nem úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretnénk, ezt el kell fogadni. Hozzáteszem én még nem csalódtam benne.
Kedves Zita miskolc felé jársz valamikor? Ha esetleg nem akkor kénytelen leszek nyíregyre lemenni.
"Szűk puncis momó" hirdetore emlekszik valaki? :D engem o avatott be a vasarolt szerelem vilagaba es mar csak halabol is visszamennek de reg ota nem lelem sehol.
Én is jártam így. Inkább nem mentem vissza. Nyíregyháza helyett inkább Debrecenben járok lányokhoz.
A páros magasabbik csajával volt dolgom kb. egy éve, nem azt mondom ,hogy kidobott pénz, mert az nem fedné a valóságot. Belementem a szabályaiba, melyek eléggé leszűkítették a lehetőségeimet ezért egy gyengécske pásztorórával lettem gazdagabb. Nyalakodás nem lehetett, az aktus misszibe vagy kutyusba, és közben az igazi nunanyaló kutyus ott helytelenkedik az ágynál. A hajviselet éppen akkor csapott át tűzriadóba, ugyanis nem sikerült a barnából szőkét csinálni, hanem egy vörösses szin jött elő. A kezére azt mondom hideg és csontos, a szája nem nagyon öröm szerző, a fogakat éppen javíttatta, a bőre 10-es skálán talán 6-os, a kommunikációs képesség elég jó. A hozzáállás eltűrő tipus. Az újdonság ereje győz, ha elmész hozzá és amit ráköltesz az megéri, de a csodalámpáből a Gini nem bújik elő. Ettől függetlenül azt kell mondjam korrekt szolgáltató, csak hát nem ezt kerestem. Gondolom kettesben rádáldozzák azt a 7 percet ami kell, de a csodára még kicsit várni kell. Béla
Szimoneta/Daniela parosrol info,erdemes el menni,vagy kulon
Sziasztok
Vékony v amatőr szexpartnert keresek, esetleg popsi szex kedvelőt.
Jó pasi vagyok.
Üdv!
Valaki járt már Ketrin(23) hirdetőnél? Mi a tapasztalat? Köszönöm!