Én is Boldog Karácsonyt Kívánok mindenkinek!
Ezen kívűl egy rejtvény! Remélem nem moderálják ki!
Vajon ki a nap lánya - nap szépe?
Ezen kívűl egy rejtvény! Remélem nem moderálják ki!
Vajon ki a nap lánya - nap szépe?
Neked is,remélem lesz vakondtúrás hamarosan
e-mailt tudsz küldeni?
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Mindenkinek szeretetben és boldogságban bővelkedő és ködmentes karácsonyt kívánok! :)
BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!
Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!
Lányok, rendel valaki 25-26-án?
Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Minden Kedves Vendégeimnek az ünnep napokon is szeretettel várlak benneteket! Puszi nektek!
Boldog karácsonyt az itteni jó népnek szerkesztőknek ,makk sors társaknak! Mit is kívánhatnénk a jövőt tekintve sok véleményt és természetesen feszes ( Y ) dögös ( . Y .) isteni pillangókat de szeretjük meg becsülni a helyben szolgáltatókat is ! boldog új évet mindenkinek !
Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok minden kedves látogatómnak,és hirdető kolegináknak!
LÁTOGASS MEG, HOGY JÓ NAPOD LEGYEN! VÁRLAK SZERETETTEL! KÜLÖNLEGES EROTIKUS MASSZÁZZSAL ÉS MINDEN EGYÉB JÓVAL! Csók Nikol
Békés Boldog Karácsonyt Kívánok az oldalon hírdető hölgyeknek, kedves Makktársaknak , lyuksógoroknak, és az oldal szerkesztőinek :D
Békés Boldog Karácsonyt kívánok kedves partnereimnek, az oldal szerkesztőinek, látogatóinak, és hirdetőinek !
Szép karácsonyt és boldog új évet mindenkinek!
Kellemes karácsonyi Ünnepeket Kívánok minden vendégemnek és minden lánynak
Áldott Békés Boldog Ünnepeket Kívánok minden vendégemnek és minden lánynak aki ezen az oldalon hírdet!Gabica
menj el a szőke szimihez.
niki 19,nem is értem minek van itt. garantálta a barátnő feelinget? :) a szép test sajnos kevés.
2015.12.19.10:54.-kori hozzá szólásomban véleményeztem.