Úgy vélem ez magánügy.
Úgy vélem ez magánügy.
Ez a Vivien ügy kezd egy krimivé válni...
Debrecenből is lelépett, és most megint Nyíregyen van...
Sziasztok!
Békés Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! ;)
Gyerekek! Eltűntek a Tiffanik, és helyettük megjelentek a Bettinák, ugyanazok és ugyanannyian...nem tanul a *** moderálva ***?
Sziasztok!
Az összes itt hirdető Hölgynek és fórumozó társaimnak békés, boldog Karácsonyt Kívánok!
Nem!
Szerintem semmi rosszat nemírtam. Mindegy :P
Jelenleg hírdet Debrecenben: Vivien24
röviden írtam pár szót róla a nyíregyi fórumban. Nálunk egy napig sem volt. Szerintem nem kamu a hírdetés, de privátban többet is írok, akit érdekel.
Illetve aki bejutna hozzá, az ne fogja vissza magát, és ragadjon billentyűzetet!
üdv és derűs napokat
Csak TSZ kedvéért :)
Laura23: szép arcú és testű, finom hölgy, nem profi, nincs is igazán szolgáltató-feeling. Kedves, odaadó, figyel a részletekre. Csak úriembereknek!
Niky21: szép arcú, mosolygós, jó testi adottságokkal megáldott fehérnép. Ha létezni testi kontakt nélküli szolgáltatás, valószínűleg azt nyújtaná. Ezzel mindent elmondtam.. (lehet h csak nem jöttem be neki - de akkor nagyon).
Nemrég voltam Brigitta 20nál. Hát nem tudom mit de nem sok jot irtam rola, a forum be sem rakta hozzászölásom. Még Szimi 22 höz mindenképp el akarok menni jövöre,röla csak jot olvastam. Hédike23 nál járt már valaki: Tapasztalt:? Elegem van már a sok cslodásbol....
Szintén!
Réka,Tiffani
Csatlakozom!
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Szimóna
Békés boldog Ünnepeket!
Pár infot tudok adni Vivien24 -ről. Privát igényeljétek, ha lehet olyan, aki már értékelt is, és nem csak kérdezett!
üdv és derűs napokat
Csak a popsija brazil?:-)
Neked is Boldog Karácsonyt :)
Tisztelt látogatók!
Ezt a "főbérlő" témát szerintem teljesen körbe járták, aki akar ért belőle :)
Kérjük váltsanak témát.
Köszönjük!
Vagy úgy is lehet mondani,hogy "aki hamarabb lyukra fut,azé az elsőbbség" :)
Bekesseget, boldogsagot,csengoszot es gyertyalangot! Ajandekot, szeretetet smindent, ami fontos neked! Ajtod ele feher barsonyt, Bekes, boldog, szep karacsonyt kivanok mindenkinek. Kellemes unnepeket kivanok!
Jön a főbérlő = Gyorsabb ügyfél már a liftben van :D