Barbaránál én is voltam a hely ahol csinálja picit tényleg gázos de barbara jo csaj es jo volt vele klaudiárol tudnál többet mondani privátba??
Barbaránál én is voltam a hely ahol csinálja picit tényleg gázos de barbara jo csaj es jo volt vele klaudiárol tudnál többet mondani privátba??
Remélem mihamarabb újra hírdetsz :)
Aki tud valamit Leyla hercegnő - hirdetésében említett - extrém orális kényeztetéséről, az kérem, ne tartsa magában!
Sziasztok aki jártál már momóka 23 , szandra maszazs , ria 33 ,suzy38 ,zafira27 ,csilla44, szimi dmina , zita48 nál írhatna privátban előre is köszönöm
Sziasztok! Margóról tud valaki valamit?
Sopronban 21 kedves okos életvidám férfi várja hölgyek üzeneteit ide : ***moderálva*** . Képet szivesen küldök magamról! Nyitot kiváncsi embernek tartom magam mindenbe benne vagyok .Persze bizonyos keretek közt . Szóval hölgyek én várom a levelek. e-mailben és ottmindent meg tudhatsz ami cask szeretnél ha nem vagy biztos a dolgodban ! Hogy nem történhesen félreértés . Sok szok Csókót neket és Boldog Karácsonyt
Boldog békés karácsonyt kívánok fiúk és nektek is csajok! ☺
Neked is Békés Boldog karácsont kívánok!
Áldott Ünnepet kívánok, Hölgyeknek, Uraknak egyaránt! :)
kellemes karácsonyi ünepeket kivánok és boldog uj évet
mindenkinek kelemes karácsonyi ünepeket kivánok és boldog ujévet
Először is kellems karácsonyi ünnepeket mindenkinek. Valakinek van közeli élménye Aletta-val(20)? Nagyon csinos a hölgy, aki tud róla mesélni szívesen meghallgatom.
Boldog Karácsonyt !
Kellemes Karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag boldog Új évet kívánok a becsületes hirdetőknek, Szerkesztőség minden dolgozójának, és valamennyi volt, jelenlegi, és lendő makktársamnak.
Kellemes karácsonyt :)
Sziasztok!
Először is kellemes ünnepeket mindenkinek! Főleg azon hölgyeknek, akik ilyenkor is dolgoznak, távol a szeretteiktől, már ha vannak még egyáltalán ebben a cudar világban. Másodszor: Kíváncsiságból kérdezem, hogy miért kell 'lepontozni' a karácsonyi jókívánságokat? Pl. Ninettke kapott 5 lefordított ujjat???? Nem ismerem, nem tudom milyen lány, de mit vétett szegény, hogy így lepontozták? Még jót sem kívánhat? De a többi jókívánságnál is min. 1 mínusz van.
Bele sem merek gondolni én mennyit fogok kapni ezért a hozzászólásomért...
Kellemes ünnepeket a szerkesztőségnek, fórumozóknak és a hölgyeknek, akik több-kevesebb sikerrel próbálnak a kedvünkre tenni...
Kéjérzésben, ágypartyban gazdag Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! :)
Sziasztok! Nicoll-ról 19 tudnátok valamia írni?
Áldott szent estét és békés, boldog Karácsonyi ünnepeket kívánok Mindenkinek! :)