BUÉK BABY.... ha pasiból vagy..:)
BUÉK BABY.... ha pasiból vagy..:)
Akkor miért nem osztod meg velünk?:) Már csak azért is, hogy a lánynak is legyen esélye netán reagálni rá. Szerintem úgy fair!
Hétfő óta tudjuk is róla a legelső üzenetéből :)
Engem Gina elvarázsolt már rengetegszer voltam nála és csak megerősíteni tudom hogy full korrekt,aranyos,csini,stb. :D
Ginám ne hagyd magad báttya :D:D
Neked - Nekem, Veled - Velem, Érted - Értem, Nálam - Nálad: közös tusi, csók, kölcsönös francia, masszázsok , minden ami Neked és Nekem örömet okoz.. természetesen mindez maximális diszkrécióval amely adott és elvárt ! Tudod, a kisértéstől csak ugy szabadulhatsz meg, ha engedsz neki ...rajta :) csók Nikol
Vendi21-rol, Lili18-rol , Flora18-rol erdekelnenek velemenyek tapasztalatok infok. Kerlek irjatok (jo rosz minden). Koszi. BUEK.
BuÉK NEPTUNUS ! ÉN GARANRÁLTAN PASIBOL VAGYOK ! VISZONT MOST ÉNKÉRDOJELEZEM MEG ? HOGY TE EGY NOI HIRDETO VAGY_E ! IDE NEM CSAK DURVA DOLGOKAT KELL IRNI ? HANEM AZ ELÉGEDETSÉGUNKET IS ! MIÉRT HÁT A FELHÁBORODÁS ?
Te Andreasz! Szerinted a fórumra hülyék járnak? Hagyd már a nyálas, nőies megfogalmazásaidat. A vak is látja, hogy te nő vagy.
Nem is hozzászólásról szólt a mondanivalóm, hanem a véleményezésekről!:) És nyilván nem rád értettem, hanem általánosságban. De ettől még igaz!:)
Ami pedig azt illeti amit írtam, igen az én véleményem, de másoké is hidd el. Tudod, privi is létezik...
Én is meg tudom erősíteni, hogy Gina jelenleg az egyik legjobb a városban (Persze közel sem teszteltem mindenkit)
Kedves whitlock ha neked annyira mindegy is az a bizonyos lyuk nem értem miert itt irogatsz.. Komlói uton is vannak lányok... A masik hogy velem kapcsolatos véleményre irod hogy kamu... Nem tudom eszre vetted e hogy rólam ugy mond őstagok is jókat irnak... Nem pedig uj 1-2 hozzá szolasos emberek...ezek szerint neked kellene lehet vissza olvasgatnod.. Ja és még valami. Ez a topik szerintem a lányokról szól és tapasztalatokról.. Nem arról hogy te itt valamelyik lánynak a nevében az éppen jónak irt lányt szapuld. :) ha 1-2 ember irta volna hogy korrekt vagyok oké, de nem hiszem hogy ennyi ember irná ezt....
Ilko nagyon szépen köszönöm a véleményedet. Aranyos vagy :)
Puszi
Akkor meglátogatom.Zoét :D
Nem :D csak szarakodik a telom :)
Ezt részegen írtad? :D
Akiket hiányolok sziszi33 korina19 mira34
Nahát hirtelen milyen kevesen lettek a csajok remélem jövöhéten újra itt lesznek mert már nagyon hiányolom öket.
Nem emlékszem, hogy Gina bármely hozzászólására reagáltam volna, főleg nem egy "szimpla jó napot"-ra, szóval szerintem olvass egy kicsit figyelmesebben. ;-)
Az pedig, hogy ő volna az egyik legkorrektebb lány Pécsett, nem tény, hanem vélemény. A tiéd. A vélemény pedig olyan, mint az a bizonyos lyuk, ha ismered a mondást. :-D
BÚÉK!:)
Whitlock, nekem meg speciel az az ellenszenves, hogy pl Gina bármit ír, van akinek nem tetszik!:) Nem igazán értem egy szimpla "jó napot"-tal mi is a probléma...
Illetve, hogy pontos legyek dehogyisnem értem, nyilván sokaknak szúrja a szemét, de ez még nem változtat azon a tényen, hogy az egyik legkorrektebb lány Pécsen.
Részben pontos. Bella 31=Fruzsi31. Egy helyen vannak Zoé 20-al. Ugyanaz a hang a karmesterasszonyé.
Bella31=Inci 37 véleményem.szerint Zoe20 is bár még Zoenal de hanjarhangja ugyan az mint Bella vagy inci es meg ugyan azt is mondja