Kedves Urak! Mától újra elérhetö vagyok a megszokott helyben,idöben. Várok mindenkit szeretettel! Puszi Szofi
Kedves Urak! Mától újra elérhetö vagyok a megszokott helyben,idöben. Várok mindenkit szeretettel! Puszi Szofi
A hetvegen meglatogattam. Kedves, beszedes, kozvetlen holgy. Egy franciara ugrottam be hozza. Elotte-utana lehetosegem volt zuhanyozni. Egyaltalan nem surget, meg mondta is hogy szivesen csinalta volna meg tovabb, miert nem szoltam hogy lassitson?! :D Korahoz kepest nagyon jol tartja magat! Atlagos rozsaszal, kero rendben, holgy rendben.
Nem-nem ,Nézd csak meg Polly 21 képeit! Ö az én is jártam már meg , Egyszer "egyikhez másszor másikhoz" mentem de nem fordultam vissza ettől a kis huncutságtól mert rendben van, jó szolgáltatóa csaj.
Kire gondoltál? Melyik lányra?
te most hirdetsz,vagy sem :D ?
nem csak neked van rossz tapasztalatod. ha nem szereti,se azt,se ezt,jelentkezzen ki innen,és ellehet menni dolgozni.
Hellotok emberek. Annyit szefetnek kerdezni, Gabi 29 -nel volt mar valaki? Ahogy olvastam a profiljat, szimpatikusnak tunik. De azert jo lenne tudni h korrekt e a csaj. Mert mar nem akarok tobb bunko meglepit. Koszonom az infokat.
Picur te nő vagy?
Sziasztok! Tudtok ajánlani Pécsen fincsi csajszit, aki ért is az erotikus masszázshoz? ;)
Valaki partiban elmenni egy csajhoz?
Semmi buzulás, szigorúan csak hetero szex a csajjal hármasban. Írjatok privátban.
Tirzának nagy szerencséje volt, még dec.23-án el tudta érni, hogy átkeresztelkedhessen Seri -re. Pedig olyankor a hivatalok már nem nagyon szeretnek ilyet intézni :)
Én voltam Lili18-nál, írtam róla itt a fórumon. Olvasd el!
Beatrix nevű játékos nem ajánlott! Akit érdekel annak privátban szívesen! Jessica vagy Zsófikáról van valakinek infoja? Priviben is jöhet! Köszönettel :)
Friss élményekkel rendelkezek a következő lányokről: Kata (33), Anita (28), Emese (36), Évi (apróban hirdet néha). Búék!
Dalma(23) tud róla valmit valaki?
Már próbáltam. Gyenge volt!
Mit jelent a fényképgarancia? Egyikőjüket fölhívtam pár perc mulva nem volt itt a hrdetése miért?
Ezt is meg lehet írni, sőt olyan is van, ahol külön kategória jut (egyeztetési probléma) az efféle gondoknak!:)
Dalma erősen ajánlott! Nagyon kedves és érti a dolgát.
Sajnos Niki 19-ről nekem is rossz tapasztalatom van. 1 óra lebeszélve, helyszínen már csak fél órára van ideje. Egye fene. Belekezdtünk, ezt ne csináljam, mert nem szereti, azt ne csináljam, met.. Soha többet. Senkinek sem ajánlom!