Igaz lehet amit írsz, én is hasonlóan jártam vele! Ahhoz, hogy nincs helye egyébként túl dr*ga!
Igaz lehet amit írsz, én is hasonlóan jártam vele! Ahhoz, hogy nincs helye egyébként túl dr*ga!
Vitatkoznék. Nem tudom, melyik Vanesszáról beszélsz, mert pár hete 2 hirdető is volt Vanessza néven. Most csak egy van, én őt látogattam meg, barna szemű, barna hajú, vállalja az arcát.
A múltkori hozzászólásomat egy az egyben kimoderálták, fogalmam sincs miért, úgyhogy ha megengeditek tőmondatokban (szavakban) írnám le róla a véleményem, lássuk, melyik veri ki a biztosítékot.
Tehát Vanessza:
csinos lábak
szép és finom punci
szép kerek popsi
az elején még kedves, aztán hamar stílust vált
átvált flegmába, tőmondatokban, tárgyilagosan beszél
óranézős, de nem gyengén
gépies, passzív, és egy idő után látványosan unja a banánt
Részleteket nem írok, örülök, ha ez átmegy a moderáláson.
Kecskeméten ,Anna 24, Cicus 30,Jázmin 24,Cher 35, csak ajánlani tudom mindenkinek,mivel kedvesek,rendesek,és megcsinálják azt amit beváállaltak.
Te ezt direkt csinálod??
De most komolyan.
Kecskeméten a ,,Regina 22,, ,,Niki 30,, nevű hölgyeket nem ajánlom senkinek sem,mert időnézősek,nem vendégszeretőek,és nem csinálják az előre megbeszélt dolgot.Úgyhogy kerűljétek őket,ha nem akartok magatoknak egy rossz napot!
B.U.É.K! Mindenkinek...Perla és Emily érdekelne.Aki volt már valamelyiknél, esetleg mindkettőnél az közzé tehetné a tapasztalatokat,de ha tart a fórum viharától ""jöhet priviben is.Köszi előre is annak aki ír.Kellemes kalandozást mindenkinek az új évben.
Pl. Szimi?
Sziasztok!
Kereső semmit nem hoz rá:
Kira 21 -ről nincs valakinek valamilyen infója ?!
Előre is köszönöm!
Röviden: tisztaság! Hozzáállás, és az egy óra az semmiképpen nem negyvenöt perc!
Sziasztok! Vivi masszőznél és Andi masszázsnál volt vki? Tapasztalat?
Sziasztok! Zitáról vagy Anitáról valaki tudna friss infót? képek alapján nagyon ott vannak!
Vanesszától atz kapod,amit a képein látsz. Ráadásul egy bújos kis cicus,ami nagyon tetszik benne! Ahogy kértem tőle azt csinálta végig,és lehet vele beszélgetni is. Csak ajánlani tudom,jó a parkolás is.
Érdekes, ezt nálam is eljátszotta, hogy telefonban megbeszéltünk egy órát, a helyszínen meg már csak fél órája volt. Kár, hogy ilyen a hozzáállása, mert a teste valóban jó. De úgy látom, el is tűnt a hirdetése.
Tudnátok ajánlani egy fiatal (30 alatti) csajt, aki megbízható és érdemes hozzá menni? Privátba is jöhet.
Zalaegerszegen keresek Olyan fiatalabb hölgyet aki vallal dominát. Ha tud valaki kerem irjon. Elore is koszonom!
Évivel kapcsolatos élményeidet leírnád?
Szerintem rossz idöpontot választottam,úgyhogy megismétlem.Üdv.
BUÉK mindenkinek!
Sikerült lemaradnom Líviáról, ha valaki tudja az elérhetőségét adja már meg!Köszi
Sziasztok! Dönízről és Perláról tapasztalatok?
A jucus 35 neven hirdeto holggyel volt mar valakinek talalkozasa?
Melyik Tina (19) -re gondoltál mert kettő van belőle.