Engem is érdekene a szandra masszázs.van valakinek infoja?
Engem is érdekene a szandra masszázs.van valakinek infoja?
Mirához mehetsz nyugodtan.
Nem tudom érdemes-e bármi következtetést levonni, de Döniz hirdetése pár órája hirtelen eltűnt. Kár érte, kiváló *gynök volt.
Sziasztok!
Van infótok Melodyról? Hogyhogy csak masszőzködik mostanság?
Ismét bizonyította Bianka 23,hogy még mindíg ő a legjobb masszázsban. Kár hogy már csak honap lesz.
Köszönöm ;)
Jártam Rózsánál,idősebbnek néz ki mint a képeken.A masszázs és a franciája elég jó,de amúgy
a sex az felejtős.
Szandra(masszázs) egy infót valaki?
Bátran ajánlom!
Szép napot az Uraknak ! 😊
Első alkalommal látogattam el ide hozzátok Dunaújvárosba...
Ha a képeim elnyerték a tetszésedet, ne habozz...hívj bátran, hogy megbeszélhessük a részleteket...
Péntek délutánig tudlak benneteket itt fogadni ! 😉
Egyetértünk!Nem tudom feltünt-e nektek hogy el is tünt a hirdetése hirtelen!:))
Sziasztok! Micusról van valakinek tapasztalata?
Ezen én is elmélkedtem már,hogy bizonyos lányok tényleg nem jöttek még rá arra,hogyha csak picit megjátszák,hogy élvezik és nyögdécselnek közben,eleresztenek egy-két mosolyt,akkor sokkal hamarabb vége lesz az emberfiának és még simán elcsíphetik a Barátok Közt második részét!? Hála az égnek én nagyon ritkán futok bele ilyenekbe,ennek oka a rettentő gondos előzetes körültekintés részemről. :) De elhiszem,hogy aki csak nagyritkán megy ilyen helyre,az simán belefuthat egymás után 1-2 ilyenbe és egy életre elmegy a kedve az egésztől.
Sziasztok. Élményben volt részem elözőhét folyamán. Felhívtam Bogi 30-at, hogy szeretnék hozzá menni, sajnos nem ért rá, így ajánlotta nekem Viki 18-at. Igy ismeretlenben sose mentem fel senkihez, de siettem, így rávettem magam és felmentem hozzá. Hát kellemesen csalódtam. Örülök neki , hogy felmentem nem bántam meg. Nagyon aranyos volt, kedves csaj! A franciája isteni 10 perc alatt le is rendezett! Élmény volt. Azt hiszem, vissza fogok járni. :)
Mira 39 ről valakinek infó?
sziasztok makktarsak.
a napokban voltam doniz 24 nel
Megerkezesemkor kedvesen fogadott. a laks tiszta rendezett egyszeruen mindenhol rend tisztatság.
Nagyon jo meleg zuhanyt vettem. jol esett ez a felfrissulés.
Nagyon jo egyszeruen isteni a franciája. nalam tizes. Az aktus is kifejezetten a csucsok csucsa volt.
JO hogy rátalaltam doniz 24 re.
Nagy és feledhetetlen élményekben volt nála részem .
bár csak mindenki igy r*nd*lne" ahogy ö.
Csak ajanlani tudom szerintem ő győrben most a legjobb.
Egyeruen fenomenális. Távozasomkor is kedves volt . mindenféleképp vissza megyek hozzá ez biztos
Köszi Döniz
Roli
Kyra? A valóságban sokkal csinosabb mint a képeken. Profi leányzó! Kedves majdhogynem barátnős feeling, isteni francia, mintha az anyatejjel szopta volna tudást...
A rózsák száma nem visszafogott, a Torockó környéki sz*lgáltatókkal megegyező. Parkolás könnyű, a volt István malom ***moderálva*** épült új viskóban r*nd*l.
***Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését!*** Noémi35
Bettina, Nelly , Evelin. vajon miért vannak ennyiszer fenn??? Csak arra kérek minden Férfit, jól nézze meg ki mellet dönt!
Triza: Na hát ezért nem szabad a "jól bevált" sz*lgáltaóktól elkóborólni. Szóval a hely rendben, parkolni könnyű. Az egyeztetés sem nehéz és a rózsaszálak is korrektek..talán túl is.Tudjátok amikor szóba hozod, hogy akkor mi férhet bele és te is megdöbbensz a válaszán. A lány is rendben van az unott és érdektelen arcberendezésétől eltekintve. Szép feszes popó, pici de kerek és feszes mellek ami azért a javára szól egy gyerek után. (***moderálva***) Szóval nekivágtunk és ott jöttek a kellemetlenségek. igen levetkőzöm de nem nyúlhatsz a lábam közé. Rendben úgy csináljuk ahogy szeretnéd de úgy nem, hogy te vagy alul és én ülök rád. Ok akkor legyen a kutyapóz...akkor meg hátranyúlt és ráfogott a tövére a kezével, hogy ne tudjam bedugni csak a végét. Mondtam, hogy ez így nem lesz rendben, ahogy én nem nyúlkálhatok a lábaid között te sem az enyém között. szóval elengedte és persze odafigyelve de váltott pozíciókban befejeztük. Közben meg is jegyezte, amikor kérdeztem, hogy fáje-e, hogy "mindegy, csak legyünk túl rajta". "Meg hogy nekem egyébként mennyi idő elélvezni??" Fura, a lányok nem tudják, hogy minnéll többet kérdeznek és beszélnek arról mennyire kellene sietni annál hosszabb ideig fog tartani. Helyette inkább elkezdenének nyögdécsleni és úgy csinálni mint akik mejd össze p*silik magukat annyira élvezik és pillanatok lennének. :D :D
Összességében nem ajánlott kategória ami csak és kizárólag a hozzáállása miatt van mert amikor hátulrol toltam azért a szűk pun**ja és a feszes fenekének a látványa nem volt rossz...így meg pláne, hogy az arcát sem láttam közben ami egyébként még szép is lenne ha nem vágna pofákat.
test 10/7
arc 10/7
popsi 10/8
mell10/7
pun** 10/10 (de nem nyúlhatsz hozzá úgy sem :D)
hozzáállás: 10/4 (de csak mert végül azért elél**ztem)
*r arány érték : 10/7
Debrecen Böszörményi-Füredi kereszteződésben volt egy szőke 20as éveiben járó kishölgy, de eltünt az oldalról!Esetleg valaki nem tudja,hogy miért? Vagy már csak privátban dolgozik? Esetleg telefonszámot tudtok akkor nekem irni?
Sziasztok,
Mayáról tudtok valamit írni, 21 éves fiatal bombázó.
Egy napot leszek egy Egerszegi hotelben, jó lenne ha lehetne valakit odaszervezni.
Köszönöm szépen
Péter
Ugyanerről írtam a múlt héten!Meglehet nézni!S minden hozzászólásom le lett tiltva!Csodálom,hogy még ez itt van!Mármint a Te hozzászólásod!
Nem tudom ki van a Szt.M. utcaiak mögött?De ugyanezt játszották el velem,S azért mert megírtam!Minden le lett tiltva!Utána lehet nézni!Ott van ,vagy -öt-hat,de lehet,hogy több!