Kitty 38 !
Vele nem fogsz rosszul járni. Bátran merem ajánlani a NFVSZ-t keb-el-s-ex-el kombinálva. Azt nem fogod megbánni.Ráadásul szerencséd is van mert egy ideje nem láttam,de most újra van.
Kitty 38 !
Vele nem fogsz rosszul járni. Bátran merem ajánlani a NFVSZ-t keb-el-s-ex-el kombinálva. Azt nem fogod megbánni.Ráadásul szerencséd is van mert egy ideje nem láttam,de most újra van.
Köszi a véleményeket Szofi-ról.Telón már beszéltem is vele az árakról is és sztem a héten fel is keresem.
A helyzet az, hogy korábban apróhirdetett. Azaz nem új.
Meglehetősen jó helyen van most. Azt kell elmondanom róla, hogy egy ropogós fincsi csaj néhány szépséghibával. (fogak) De egyébként egy szerethető, kiváló képességekkel bíró csaj. Elbeszélgethetsz vele, de jobb, ha irányítod. Jót d×ughatsz vele, de azért mindenestől itt is jobban jársz, ha irányítod: nem rossz indulatú, csak kell neki az irányítás. Én azt vettem észre, hogy ha nem veszed a kezedbe a gyeplőt, akkor ahelyett, hogy elfújnák a szimfóniát a csodafuvolához, akkor csak elhúzzák a nótádat. Ha viszont hátulról megküldöd, akkor nagyon jó élményben lesz részed.
Azoknak ajánlom, akik tudják, hogy mit akarnak és inkább dominálnának. Nem az extrém értelemben. ;)
A Chanel (20) fedőnevű hölgy jaj, de jó, hogy tett fel képeket! Így már tuti nem veszélyeztet az a lehetőség, hogy meglátogatom. ;)
És miért nem írod le! Sokakat érdekelne!
A képernyő jobb oldalán vannak aranyos kis varázsdobozok, kulcsszónak beírod a nevüket és megválaszolják a kérdésedet. ;)
Sziasztok! Ha egy jó élményre vágysz, gyere el hozzám Debrecenben. Puszi :)
régen , még más néven hirdetett , akkor borzaszto hozzáállás és 0 higiénia volt a jellemző. nem ajánlom
Sziasztok! natur franciara ajanlanatok valakit aki tud is és jo az *r is!?
Kissemmy-nél volt valaki? Milyen volt?
Aranyos, kedves pici lány. Nekem kellemes csalódás volt a korához képest. Szerintem próbáld ki nála.
jahh meg maya 35 maszirozos is johet egesz jo a csaj
privibe kosz
hellotok
amugy én már nem hiszek senkinek semmmit csak a szememnek meg ha ott vagyok.
laura 29 és noémi 34 rol kerek infot furcsallom ezeket a mutermes kepeket.
ha jart konkretan valaki itt naluk akkor irja meg nekem legyen olyan kedves.
illetve regota nezegetem döniz 24 et.
talan jo választás lehet teszek egy probat ott mi baj lehet?
kiváncsiságom elég erős mostanában .
ha valaki tud valamit errol a 3 holgyrol irjon
köszi
Nyugi MZ!Azt gondolom a lájkokból világosan látszik kinek hisznek.Felesleges veszekedni vele.Én ezért untam meg anno a vélemény írást,mert nem arról szólt aminek kéne.Sajnos nehezen fogadják a hölgyek a kritikát,de zs*t azt szeretik hamar zsebre tenni.Na mindegy innentől csak beszámolót gyerekek a többire senki sem kíváncsi!:)
Kyránál senki nem volt még?
Tisztelt 0630856**** tudod mindenki saját magából indul ki ,pl: a bűdös szájszag a piás beállitottság,a neveletlenség ,és nem beszélve a nemi szeveidről ,kb tudom kivagy. Azt hogy egy nő nem fogad arról egyedűl te tehetsz ,egy szánalmas alak vagy ,egyedűl vagy még egy nőt sem mersz felhivni
Nem baj az ha érdekesen szolibarna,csak legyen normális.Gondolok itt arra hogy ne olyan legyen mint az előttem leírt Szimi!
Ahogyan elnézem, a Shanelka fotóját, szerintem a tollas kígyó lánya lehet. Érdedkesen szolibarna........
Tekla39-rol ha tudnatok infokat , velemeny stb...koszi eloreis.
Ha nagyon gaz hat ne szagold.....vaze.