Candy 25-ről mi a véleményetek, tapasztalotok? Priátba várom, előre is köszönöm
Candy 25-ről mi a véleményetek, tapasztalotok? Priátba várom, előre is köszönöm
Sziasztok! NINETTKÉRŐL esetleg valakinek valami infó? A képei elég jók és meglátogatnám. Elöre is köszi :D
Sziasztok!Mostanában nem tudom mi történt Debrecenben de felháborító,hogy mindenapra van 1,2 olyan hívás hogy próbálnak be próbálkozni ,hogy ovszer nékül szex...Mégis mi ez ami van...Ezek a férfiak nem gondolkodnak???
Sziaszto!
Crystal 24-ről mik a véleményetek? Arc, mell, hozzáállás, stb. Privátban kérem, előre is köszi.
az a baj, hogy a nagy része nem, csak a képeket nézegetik meg kérdezgetnek ki lakik közel ehhez meg ahhoz a városrészhez vagy beirnak 10-15 nevet hogy irjanak róluk valamit...aztán úgyse mennek el meg álmodoznak akkor is ha infot kapnak.
az sem véletlen hogy már alig irnak erre az oldalra élménybeszámolót, főleg olyat ami értékelhető, de azok is privátban
azért akik képben vannak a város lányait illetően azoknak feltűnik mi a kamu meg mi nem, ill. mi is a valós Dönizzel kapcsolatban
Ugyanigy gondolom én is...értelmetlen ''vád'' az, hogy nem lehet rögtön elérni a többiről nem is beszélve. Akkor meg kell próbálni később, biztos dolga van elvégre dolgozik vagy bármi közbejött. (ráadásul az jobb lenne ha nem ő venné fel hanem másvalaki és vele történik a megbeszélés?)
Velem teljesen korrekt volt, tartotta magát ahhoz amit megbeszéltünk minden téren emellett nagyon szép lány és nem flegmázó. Én inkább a nálánál idősebb korosztályhoz szoktam menni de ő a kivételek között van. Nem szabadna őt elüldözni...
micus 35 röl tutok valamit?
Ma voltam Rebecca- nál hát a lány 10/10 kedves jo fej teste bomba masszázs tényleg masszázs a vége is kellemes volt úgyhogy csak ajánlani tudom✌️
Candy? Kyrával együtt dolgozik a Malompark melletti új házikóban. Alacsony, sok tetkóval, és sok szilikonnal, de egyébként reprezentatív kis csajszi. A kéró kifogástalan, a lányok a fővárosból érkeztek a rózsák száma ugyanannyi mint a Torockón, viszont profi szinten adják elő a felvállalt feladatot.....
Aliz(25)-rol kernek velemenyt , illetve hogy a kenyszerfranciaja mennyire az valojaban. Koszonom
Hali !
Nyilván ez sem önreklám. Minden maximális, hihetetlen, felülmúlhatatlan, "uberhetetlen". "Nem is kell mást keresni". "Minden adott volt, minden szupi volt".
Az egész levél fröcsögés az elejétől a végéig. Kb. már a lányok fizettek neki a végén, hogy meglátogatta őket...
Ezt nem tudom elhinni. Voltam pár lánynál, de egyiknél sem volt soha semmi tökéletes. Mert ilyen -szerintem-nincs. Van olyan akihez érdemes visszajárni és akihez nem. De, hogy úgy áradozzak valaki(k)ről mint kissgabika.. ez vicc.
Nyilván ő is csak azért regisztrált ma, hogy mindezt leírhassa...
Látom sokan nem értenek egyet a masszázsokat érintő kritikámmal ! Ez a Biankás kominál kézzel fogható,de vajon mennyi lehet eből konkurens hölgy? :D
Nem nagyon értem a képek alapján a választásod ! Ezt kérlek magyarázd meg,a hasa iszonyat feszes lehet :D
szia.
Atuzaboban voltam gyorben korulnezetem az oldalon es rubina 29 re esett a választasom illetve lorena 20 ra. egyutt vannak es nem hogy nem bantam meg hanem az ellenkezoje.
gyor marcalvarosban talalhatoak maximalis kedvességgel fogadtak mindketten nem is hittem el hogy van ilyen. de mégis. csakis dicserni tudom a f..ciat mes a kedvesseget es odadast minden teren. Az szex azt egyszeruen nem is tudta uberelni. nem talakoztam meg 2 ilyen jo es szexi kedves novel . kifejezetten ajanlott kategoria szerintem rubina29 es lorena20 on kivul nem is kell mast keresni.
felsokategorias mindketto.
aki egy igazan jo elmenyt akar maganak annak mindenkeppen ide kell hogy menjen.minden adott volt minden szupi volt legkozelebb meg egy kis csokit edesseget is viszek nekik plusszba mert ok megrdemlik
jo randizast skacok
Szevasztok! Ilcsit (25) nagyon tudom ajánlani! Kedves, mosolygós, nem nézi az órát. és nagyon dögös! :-) Nagyon jó élményekkel távoztam tőle. viszont van még egy pár csajszi, akihez szeretnék elmenni. Valakinek valami tapasztalat Erikáról (25) ? Fotók alapján úgy látom, mintha két csaj lenne egy név alatt..
Üdv:Andorka
Sziasztok. Csengéről (24) tud valaki vakamit??
KANDÚRKÁIM! MA ÉJJEL MÉG GYŐRBEN ÁLLOK RENDELKEZÉSETEKRE! ILLETVE SZERETNÉM HA TI ÁLLNÁTOK NEKEM! :P 😋😉 ;)
MILLIÓ PUSZIKA 😘 LORENA (MARCAL 1)
Vicces, hogy pont téged gyanúsítanak meg ilyennel, mikor rólad rosszat még nem olvastam, csakis jókat. :O Bár még nem voltam nálad egyszer sem, de ettől függetlenül szerintem a rólad írt vélemények fedhetik a valóságot. A chaten is írt rólad valaki nekem korábban privátban, hogy maximálisan meg volt veled elégedve és kiemelkedő voltál. Én is szerettem volna hozzád egyszer eljutni, de sajnos rövid ideig voltál nekem elérhető távolságban.
Az a pár órája valójában egy órája, de aki beszélt velem telefonon vagy járt nálam az tudja, hogy két hetet szoktam győrbe lenni és már készültem haza! Először szerezz tuti infót a dolgokról aztán állíts dolgokat és alkoss véleményt!
Jenny22-röl estleg valaki?? Elöre is köszi.