Kinek mi jön be ugye :) Én a ropikat nem kedvelem de a nagyob molett 100kg+ formát sem. A normáltól a nőiesen teltig sztem teljesen rendben van egy nő alkata. Ez meg egy elég tág halmaz.
Kinek mi jön be ugye :) Én a ropikat nem kedvelem de a nagyob molett 100kg+ formát sem. A normáltól a nőiesen teltig sztem teljesen rendben van egy nő alkata. Ez meg egy elég tág halmaz.
Csak, hogy ellenvélemény is legyen, én annyit mondok, hogy túl sok rózsaszálat kér olyasmiért, ami másoknál nem kerül rózsaszálba. Nem rózsahatékony..
jó masszázst tudtok ajánlani?
.. tehát aki nem tud uszni az ne másszon fára mert elüti a villamos...
Sziasztok!
Virág (22)-ről és Kitty (19)-ről érdekelne info. Akár privátban is. Kittyről a keresőben igen ellentétes vélemények vannak.
Részemről ajánlott hölgyek:
Anita Bellini, Eszter (29), Kiara (23), Nóra (23) és Luca (41).
Köszi a fórumos infókat.
Üdv: R
Akkor még én is hozzászólok vele kapcsolatban, ha már Kiara a téma: tavalyelőtt áprilisban voltam nála egyszer, és én is ugyanolyan jól éreztem magam vele, mint ti. :)
Akkor úgy látom Kiara ügyben elég nagy az egyetértés a köreinkben. Aztán most nehogy az legyen, hogy összekoztunk egy + reklámot és a végén annyi vendége lesz, hogy már nem fogunk bejutni hozzá!
Szerintem meg egy nő legyen csinos, és a magasságához mérten arányos.
Kiaráról írtam én is, épp róla volt ugyanis szó.
Sziasztok Pasikáim! A héten Január 27,28,29-én vagyok. :) Puszi
Csatlakoznék az előttem szólokhoz! Kiaránál én is voltam már többször, csak ajánlani tudom, korrekt, kedves, csinos, és tényleg barátnő feelinget érezhetsz!
Ki ez a hölgy?
Köszi!
Döníznél járt már valaki?Jól jönne 1 infó.
Lüszi,Marica,Noémi róluk tud valaki 1 infót?
Szia.
A Kitty35 jó választás :)
Kiválóan beszéli a nyelvet :)
Sziasztok!
Rita 20 Debrecen??? Valaki tud rólla vélleményt,,,a képeken nagyon csinos kiscsaj! :)
Sissyt ne hagyjátok ki! Úgy komplett nagyon jó!
Neked bejönne (már amennyire sikerült 'megismerni' itt a fórumon :) ) Nincs bf, viszont eléggé vadóc, lehet tolni rendesen. :)
Engemet is érdekell