Sziasztok, szeretnék kiemelni egy hölgyet pár napja voltam nála, a hozzászólások miatt nagyon kíváncsi voltam rá, ezért meglátogattam Cicust. Na ez volt életem egyik legjobb döntése :) Uraim ha valaki normális nővel szeretne kikapcsolódni, akkor Ő bizony az, sokan írtak már róla és nem is a cselekményeket akarom ecsetelni, az tökéletes volt mintha a kedveseddel lennél, sőt a volt párom nem volt velem ilyen figyelmes soha, ennyit erről. A szoba kicsi, de nagyon hangulatos otthonos, belépéskor kedvesen üdvözöl, leülünk beszélgetés és egy teljesen nyílt, kedves, tiszta tekintetű Nőt ismersz meg, akivel nagyon kellemesen lehet társalogni kellően intelligens és figyelmes. Ehhez persze nyitottnak kell lenned és érettnek hogy megértsd milyen szinten van ez a csaj. A beszélgetésben disszkréten kérdezi mit szeretnél és teljesen figyelmesen meg is teszi, ami a keretekbe belefér. Ha igazi nőként bánsz vele meghálálja, sőt élvezi, azon kevesek közé tartozik, aki önszántából csinálja, nem undorral és kelletlenséggel, neki vannak céljai. Megemlíteném h vannak olyan barátnők, akik többet elvesznek egy párkapcsolatnak nevezett valamiben kevesebb háláért,(hogy a szeretet szót ne is használjam) az ilyenekre szerintem azok a szavak, amiket az örömhölgyekre oly sok módon használunk is kevesek. Visszatérve többet kaptam tőle, mint gondoltam volna, nagyon kellemes beszélgetéssel zárult a találkozás, ami legalább olyan üdítően hatott rám mint az előzmények. Vigyázni Rá!