Azt mondod érdemes kategória
Azt mondod érdemes kategória
Nehéz elérni . a POTE ***moderálva*** r*nd*l , aktiv , irányitható :D .
Zsani 32 jól művelteti kis szeméremdombját!
Sziasztok. Szolnokon tud valaki masszőr ? Liána eltünt nem tud valki róla valamit ? Kösz
Ma voltam egy kedves lánynál, maximális szolgaltatást kaptam, a ápolt igényes lány.A lakás tiszta rendezett hangulatos ma voltam nála először de még menni fogok ( MÓNIKA25)
Az ilyen információk nagyon fontosak, főleg a vendégkörnek, mivel így a volt névre is rá lehet keresni.
Ámbár nagy valószínűséggel igazad is lehet...
Maya képei máshol nem találhatóak meg. Az egyik képnél talál azonosságot, de azon ép egy meztelen férfi pozol :)
Illetve egy másik képnél található hasonlóság más képek között, ami az interneten fellelhető (egy kép fájl sok egyéb infot is tartalmaz, mint a gép azonosítója, amivel készítették, szoftver, amivel retutásálták, és még sorolhatni).
Szóval én máshol nem találtam meg ezeket a képeket.
üdv és derűs napokat
Csak egy kis érdekesség, nem biztos, hogy igazam van:
Én azért simán bepróbálkozok 'kétes hirdetőknél' is. Megvannak a saját eszközeim erre a szűrésre, és többször is volt, hogy, olyan élményt adott a 'kétes' hölgy, amilyet egy fotógaranciástól sem vártam volna. :) Nekem Maya (20) teljesen validnak tűnik. Ok, még nem beszéltem vele, nem voltam nála, de nálam simán bakancslistás az eddigi infok alapján. Ha meg Szamira nyit ajtót a 45-ös csípőjével, maximum tisztelgek, és megköszönöm a lehetőséget. :)
Kedves Iza! Szerintem felesleges lenne, hisz pont így vagy gyönyörű és nem mindenki a vékony lányokat szereti. Remélem a beszámolómmal nem sértettelek meg. Rég éreztem olyan jól és felszabadultam magam, hölgynél mint nálad.
Köszönöm szépen! Majd még próbálok kicsit fogyni.. 😀
Próbáld ki, és utána írj véleményt.
Sziasztok! A Záhonyi kislányról van valakinek valamilye. Én meglátogattam már egyszer és mindent összevetve megérte igaz ez még tavaj nyáron volt. Egy gondom volt a fürdő hiánya. A képeknek megfelel. Viszont érdekelne hog azóta jártak e a vízvezetékszerelők.😀
Garantálom a sikert! 2 dologra kell figyelni. 1 szingli nőhöz kell oda lépni. 2 őszintén el kell mondani, h nem járni akarsz vele , hanem szeretkezni. Tudod, utána kivárod a 3 , 4 napot , és garantálom, h jelentekzi fog nálad csaj!
Elmondom, h mit csinálok. Oda lépek 8 félig meddig, akár csak látásból, futólag ismert nőhöz. Akik szinglik! Őszintén elmondom, h nem akarok velük járni, szeretkezni akarok. Furán fognak nézni, talán még el is zavarnak. El telik 4 , 5 nap . És a 8 nőből 1 biztos, h oda jön hozzám, h oké a dolog! A nő ilyen fura, ma elzavar, de holnap nyakadba ugrik.
Szia!
Melyik? Zoé(33)? Őróla írtak itt már jópáran. Nehezen megközelíthető de igényes kertvárosi környezetben van, pesti rózsacsokor, alkatra rendben van, magas de más pozitívumot nem tudok róla mondani. Én egyszer voltam nála, de nem hiszem, hogy megyek még. Olyan egyszer rá lehet próbálni kategória szerintem.
Carina mind ben ok! Ritánál a masszás elfogadható!
üdv
Nem az igaz és jogos hozzászólásokat kéne kimoderálni, mindenkinek joga van tudni,hogy egyeseknek "ragad a keze "!
Sziasztok Zoé-rol van valakinek tapasztalata?
Ijjáááá! Rajtam kívűl emklékszik még valaki a Vanda-Kitti, később Vanda-Kinga párosra óóóóó azóta sincs párjuk.....
Alexandra 26: Nem hinném,hogy Ő van a képen! Szerintem plusz 10 év legalább, erősebb b*r sz*n!A hasa ami leginkább árulkodó,ahogy a képeket nézem, élőben teljesen más( biztos nem 1 gyermek)! Mellről nincs infó, a tartó végig fent maradt. Félidő korrekt elszámolás. Nem nyafog. Ennek tudatában látogassátok!