Olyan hölgyet keresek Zalaegerszeg és környékén aki vállal dominát! Tud esetleg valaki segiteni???
Olyan hölgyet keresek Zalaegerszeg és környékén aki vállal dominát! Tud esetleg valaki segiteni???
én egyszer voltam dorina 33 nal de akkor meg nem ez volt a neve de azthiszem hogy a kod. zo. utcában adyvarosban volt de ennek mar tobb eve is . de emlékeim szerint nem volt jó élmény. kriszti 30 nal voltam egyszeruen nem ertettem hogy mit mond olyían furcsan beszelt nem volt olyan jo. viszont jazmin31 igen. nagyon jol maszirozott nem hasznalt sok olajat nem csöpögtem az olajtol mindenhol. az biztos hogy érti a dolgat mert mindenhol jol atgyurt. és a végén egy jo kis levezetés is belefért. szerintem jazmin 31 ajanlott aki maszíroztatni akar egy kis finissel egybekotve.
Szelli?
Haaaaat. Nagyon futoszalagszeru az egész.
Idot nem kérdez előre, odaersz, mondja ha csak fel órám van.
***moderalva***, lelakott lakás. Ketten dolgoznak.
A francia kitűnő, de a többi...
Talán ha adna a többire is, jó lehetne. Így csak hamis csillogás.....
Szia sose voltam szabina34.Ha nem tudsz valamit inkább ne Irj!
Andi (40)-nél voltam, igen. Jereván, szerintem 45-46 éves. Kellemes társaság, a képeken ő van, vagy évekkel ezelőtt készültek a képek vagy jó asminkes...10/5 Happy finish jó, érti a dolgát 10/8.
Izácska! Sajnos nagyon sok b...kó ember van. Ezzel akarta megmutatni feksőbbrendüségét, Ő a VENDÉG. Különbnek érzi magát? Lenézi a lányokat? Vagy egyszerűen csak velejéig rosszindulatú? Pedig ez NAGYON A DISZKRÉCIÓRÓL szólna, oda-vissza.
Szerintem ezt én rábíznám a rendőrségre!Én biztosan azt tenném ,hagy tudja meg az ő családja is holy keresi a partereket.Aki ilyet tesz abban csakis rosszindulat van!Perre vinném!
Személyiségi jogok megsértése!
Sziasztok.Régen próbáltam új szolgáltatót.Tegnap viszont utazásom előtt kipróbáltam Nillyt.Előtte Anitabellini próbáltam elérni,de sajnos nem jött össze.A sajnos szó értelmét vesztette,mikor megláttam Nillyt!
Arca aranyos,teste bomba,a bőre feszes,selymes és olyan feneke van...ááá! Igazi nyelves csók,űberelhetetlen barátnő filling!Nagyon csevegős vidám csaj.Azonnal bekerült az amúgyis szűkös kedvenc keretbe,ott viszont az elejébe ;)
Mint úriember, kérdezem, mégis milyen hasznos információkkal cáfolnád a leírtakat? Mert a pedigrédet tekintve nekem olybá' tűnik, hogy egy = jel kimaradt regisztrációkor.
Aliz20-t illetően becsatlakoznék: nemrég voltam nála..nagyon helyes, jó alakú lány aranyos pofival szép hajjal....na ez a külső, de...a kommunikáció nullához közelít, barátnőfeeling 0, fadarab feeling 9, pumpálod ő közben bámul a semmibe...van nyafi is, ezt most ne, ezt nem szeretem stb., abszolút ellentétes az örömlány alapkoncepciójával..pedig igen kedves voltam hozzá, próbáltam hangulatot teremteni is, de legyen hozzá kedves a radai rosseb...ha már fizettem rendesen "megpakoltam" a szép "lélektelen" testet, aztán húzás..."never again" kategória...nekrofiliára hajazó élményt keresőknek ajánlott
Szerintem=Valentinn 51-el. Nézd meg a képeit!
Szia Ízácska! Légyszi megírni kire gondolsz aki ilyen mocskos dologra képes?
Zsoloka nagyon laza, csak kár, hogy dilettáns.
Jártam Szellinél.Szoláriumozott, szőke lány, kiváló alakkal, és nagyon jó hozzáállással.Franciatudása isteni.Árak átlagosak.
Celdomolkon valami alkalmi lehetoseg erdekelne valaszaitokat privibe kérném
dorina 20 milyen volt valaki nála?
csak ma Pápan leszek,gyertek...
Ma 01-ig leszek elérhető!
Szerzetes
Inkább olyan 27 körüli, s már nem emlékszem, de talán ez az életkor is volt megadva a neve mellett. Budapesti amúgy. Semmiképpen nem a kétes hirdető, ő már nagyon régen hirdet, s garanciás, bár ma már ez sem biztosíték, tudom.
üdv
Egy perverz, szadista barom, aki mások lelki, érzelmi vagy fizikai szenvedését élvezi.