Úgyhogy a mércét nagyon magasra tetted :)
Úgyhogy a mércét nagyon magasra tetted :)
Szia!
A Nilyvel kellemes az együttlét,de nyílván nincs olyan csodás mint az***moderálva*** :)
Szasztok.
Regen jartam mar varosotokban es meglatogatnek 1 lanyt, esetleg tobbet, es tanacsot kernek kit erdemes. Korhatar 18-35 ig.
Egy lanynal voltam anno, az***moderálva*** nel, es o csodas volt, a hozzaallasa, es amit nyujtott igy o a viszonytitasi alap.
Itt egy lista akiket igy kineztem a fiatalabbakbol: Egy sorrend vagy nemi tapasztalat jo lenne, akar itt akar privatban.
Kiara 23
Kitty 19
Rita 20
Rachel 19
Alexandra 18
Csilla 24
Nilly 20
Esetleg ha olyat ajanlatok aki nincs a listaba o is johet.
Kb 2 hetet toltok itthon es nincs idom mindenkit vegigtesztelni. :)
Koszi
A Világifiú, nick néven voltak hozzáoszlásaim. Egyetlen szavam sem feddi a valóságot , kitalált történetek írtam. Úgy, ahogy a chaten tett Bard kijelentéseim sem valósak . Soha nem voltam , prostituáltakhoz . *** moderálva *** .
Szerintem ő abbahagyta pedig kedves, aranyos csaj volt, egy üdítő kivétel. De én úgy emlékszem, hogy ősszel már nem volt. Én tavaly év elején voltam nála utoljára.
Akkor nem baj, hogy Maya helyett Szimit választottam. Nem bírnám ki, ha egy ilyen tökéletes testet nem tehetek magamévá. Sajnos a manager eltiltott attól a lánytól ahova menni akartam. Szimi kárpótolt kárpótolt mindenért. Könnyen elérhető helyen van, közel a városközpontoz, mégsem gond a parkolás. Akinek számít az igényes környezet, és a hygiénia az itt nem fog csalódni. Attól sem kell tartani, hogy összefutsz valakivel a fürdőben.Akadálymentes az épület, mozgássérült parkoló a ház előtt, hykomatoknak is bátran ajánlom. A hangja és beszédmodora kissé ridegnek tűnik, de ez ne tévesszen meg senkit, kedves aranyos kis csaj, mindenről lehet vele dumálni. Illatos hosszú szőke haj, bársony bőr. Zsírmentes, ezért diétázók is bátran kereshetik. Vékony magas, de nem csontkollekció, formás lábak, kerek popsi, minden részlet tökélrtes, a punci maga a menyország. Aki a hatalmas csöcsöket szereti, az rákényszerül némi kompromisszumra, de megéri! Ja.... és nem kell fizetni az üdítőért. Még biztosan találkozunk!
Sziaztok! Szidi(30)-ról tudnátok mondani valamit? Köszönöm
Szia .igen elege van a szexből. De a franciája az isteni.
Sziasztok! Aysa engem is érdekelne. Ígéretesnek tűnik!
A korzós csajok közül a kis Dia28 nekem a kedvenc ! :)
Mi a baj vele? kerülendő?
Sziasztok! Tud valaki információval szolgálni Natikáról?
felejtsd el...
Linett nem egy szépmellű, nem éppen atomfizikus (anno?) foghijas hölgy a Romanov dinasztiából? mert akkor egyszer már elszaladtam előle:))
Valóban nem erős a felhozatal és még arról is kevés az infó...ezért ezt a privis cuccot végképp nem értem...hacsak nem annyira érzékeny vagy ciki az infó inkább kéretik itt megosztani wazze!
Meg is osztanék kettőt akkor:
Dórcika - voltam nála egyszer-kétszer....Zsolóka korábbi beszijére tudnék rágyúrni, mármint, ami azt a jó kis q-s milf arcot és rakétaporszívót megszégyenítő szivóerőt illeti:) Kinézete rendben, dereka, feneke isteni...csókkal, francival jól felhúzott, hálából rendesen minden szögből megtámadtam és dolgoztam rajta sokáig, majd a poppancs is szépen kitágításra került, s végül telepakoltam a finom kis száját...teljesen rendben volt...de a garden str-i lakás tényleg lepukkant kissé, ha még ott rendel, de kit érdekel ez igazán, ha az emberfia jól érzi magát.
Mollyka - ugyanott rendel(t?), mint Dorcika...húsosabb fajta, de arányos, kellemes, jó kemény cicikkel, aranyos pofival...jófej kiscsaj, jól eldumáltunk...a csók itt is keményító hatású, aztán a franszoá még változatosabb, mint Dórcikánál...alig bírtam abbahagyatni:) "rettenetesen" megfarkaltam utána előlről-hátulról, kiváló partner volt, élvezte is rendesen, s ez még jobban felizgatja a férfiállatot...hálából nála is a szájba kerültek az utódok...abszolút jól éreztem magam nála.
Na jöhetnek a beszámolók kollégák :)
Furcsa a hirtelen amugy jó képek lecserélése! Nemde?
Tényleg igaz, most nincs egy jó csaj sem.
Maya35 masszőr. Volt valaki? Valóban be kell érni a masszázzsal?
Amanda szerintem is jó választás, de ha esetleg kicsit fiatalabb hölgyet szeretnél akkor Kiarát ajánlanám még.
Van itt egy új lány a Tönde(34) volt nála valaki?