Privát üzi ment..
Privát üzi ment..
Beneveztem a Vendi Flóra duóra egy pár hónapja. Flóra elég nagy hátsóval bír és a mellei sem a korának megfelelő állapotban vannak. Arcát szépnek mondanám.Vendi mellett elment volna másik csajnak, csakhogy elhülyúlte kicsit ezt a kettő plusz eggyes felálást. Nem voltam vele elégedett a hozzá állása miatt.
Maya27-nél járt valaki?vélemények?
Szép napot MT-sak.
Szandra45,Barbara30,Timi45,Szöszi40,szolgáltatókról beszámolót tudnavalaki írni megköszönném.
Lola35-ről egykis infó.
Kedves tiszta a kecó egyszerű a stadion közelében, a kora szerintem több de annyira nem feltünő.
A francia10/8,sex10/8 barátnőfiling az **ak korrektek.
én Gina 23 - nál voltam, amikor Mia néven hírdetett, 10/8. Szuper csaj, csak kicsit unott
de a szőke Mia 27 engem is érdekelne.
jöhet privátban is, köszi
Candy 25 ről és Hanna 26ról tud vki vmi infót?
Hello makktársak!
2010, 2011 környékén hirdetett kanizsán Lina aki szülinapi bulikat és legény bucsukat is vállalt..Van köztetek olyan aki találkozott vele ilyen rendezvényen. ?.megoszthatná velem tapasztalatait priviben ...buliba szeretnénk elhivni .
K.
Az a fő probléma kupaktársak hogy a jelenleg hírdető lányoknál a képek 80%-a nem fedi a valóságot. Vagy nagyon régi képek (azóta páran felszedtek 10-20-30 kilót) vagy annyira beállítottak hogy egyáltalán nem tükrözik a valóságot.
Lányok! Töltsetek már fel normális képeket, elhihetitek hogy még talán több vendégetek is lesz ha nem kamuztok annyit!
Utálom azt amikor felmegyek egy lányhoz, elképzelem milyen is lesz a képek alapján aztán amikor ajtót nyit csak nézek hogy mi van???!??
Tisztelt Hirdető!
Kérdésére választ levélben megküldtük.
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztőség
Tisztelt szerkesztőség!Érdeklődnék,mikor aktiválják a hirdetésemet?
Diana 43 nagyon jo! Ne hagyd ki
Hali! Trasyről milyen tapasztalatok vannak?
Sziasztok! Florarol van manapsag valakinek velemenye? Jo es rossz, mindenre kivancsi vagyok. Pont azert erdekelne mert ilyen kis szeles derektol lefele, de amugy megeri-e a dolog? Priviben is publicban is szivesen veszem az infot. Koszonom nektek!
Sziasztok! :)
Itt Szekszárdon vagy a környékén tudnátok valakit ajánlani jó popsiszexre?
Minden szó igaz! Vérprofi és véleményem szerint az egyik legjobb választás!Inkább eszek egyszer bélszínt,mint 10X pirítóst ;)(golndolva itt a költségekre)
Szép, fiatal, segítőkész, kellemes. Rendben van. Kicsit költséges, de ez van.
Nillynek és Rita20-nak bomba teste van!Nilly fantasztikus fenek,Rita csodás melle az erénye!Kitty19 hmm.. olvasd vissza,a többi szolgáltatórról nincs személyes tapasztalatom!
Kedves Uraim! Linett és Dorina néven hirdettem, hirdetek! A diszkrét vendégek nem a fórumon dicsekednek kivel milyen jó volt, nem irják le részletes, primitív módon az élményeiket! Látogatónak bárki regisztrálhat (nő, férfi, aki soha nem volt lánynál, unatkozó ember). Akinek szimpatikus vagyok: bizalom alakul ki, oda- vissza diszkréció...
nem fog isteniteni a fórumon. Aki csalódik, vagy rossz élmény éri: nem itt fog panaszkodni (férfi büszkeség) . Tehát marad a bárki regisztrálhat kategória, ezzel mindent elmondtam! Ha elkezdenek valakiről rosszat irni, hirtelen mindenkinek rossz élménye volt. Előtte miért nem irta le , mikor történt?! A lányok mindig ilyenek-olyanak,de maximálisak az elvárások- bármilyen beteges dologba érezzék jól magukat, azonnal érjenek rá, mint a piacon lehessen alkudozni, sok mosoly pláne ha tusolni nem akarok ilyen helyen, de pisilni elmegyek -kéz és ...... mosás nélkül.....stb. El kellene gondolkodni amit adok azt kapok! Tisztelet a kivételnek! További szép estét!
Tökéletesen igaza van az előtem szólónak! Elég magasra tetted.
Úgyhogy a mércét nagyon magasra tetted :)