Szia !
Amanda ! Én egy ideje csak hozzá járok ! Jó csaj ,jó műsorral !
Szia !
Amanda ! Én egy ideje csak hozzá járok ! Jó csaj ,jó műsorral !
Sziasztok!
Kit ajánlanátok a városban?
Aki képei alapján megfel a valóságnak és korrekt is?
Lehet üzenetbe is...
Köszi.
Thomy
Személy szerint nem voltam Dorina 33-nál,mert még időben felvilágosítottak,hála égnek,azonban csak negatív visszajelzések jöttek róla.Remélem tudtam segíteni.
Jenny22 szuper!
Szerintem persze!
Ebben a kategóriában veri az összes művésznőt!
Indoklásod tudomásul veszem ( ártatlanság vélelme ) de ebben csak a szerkesztőség tud segíteni, mi nem. Ott próbáld meg helyre igaz-itatni mielőbb, mert addig kétségbe vonható állításod. Érintett jó, és ajánlott szolgáltató tekintélyét pedig vétek volna ilyennel csorbítani. Minimális elvárható magatartás hogy mielőbb tisztázd magad.
Uraim nagyon megköszönném ha valaki mesélne nekem Dorina 33-ról....
Regisztrációnál végülis elég nehéz kiválasztani hogy hirdető vagy vendégként regisztrál az ember :)
Érdekes, hogy Győrben milyen népszerű név lett a Bella.
Négy különböző korú Bella van, plusz még egy Mirabella. :DDD
Hopp én Bella(24)-re gondoltam...
Sajnos én sem érem el 2 napja. Jöhetne infó akár privátban is.
Nem vagyok hirdető nem tudom miért hoz így a rendszer. Tudo hogy sok lány magát dícséri, de én lányokhoz járó fizető vendég vagyok. Aki nem hiszi járjon utánna.
Sziasztok! Micusról tudna valaki információt küldeni?
Irtam neki privátba, meg van a megfejtés már :)
Sztem Angelin(20)-ra gondol, aki valamikor még egy másik településen hírdetett, és tényleg volt róla vmi ilyen komment
Bella(21) 1 infót róla?
Erika 32 Zéro.
Hali!
Ősszel még volt itt a Szent Gellért végén egy Nina nevű 30-as.
Hova lett nem tudja valaki?
Dorina 20 maga a csaj aranyos de a str*cije egy vadbunkó!
Jennifer 21-ről tud valaki valamit, hogy miért kétes hirdető? (Képei alapján nem néz ki rosszul.) Válaszokat előre is Köszönöm! (Privátba is jó.)
Bonnie-nál volt már valaki? Nagyon szexi, sportos a csaj! :) Tapasztalat valakinek?