Pl Vanika
Elégé lekezelő örülhetsz, ha megengedte hogy bedugd neki.
Pl Vanika
Elégé lekezelő örülhetsz, ha megengedte hogy bedugd neki.
Privátban lehet kérni elérhetőséget a hölgyeményhez?
Itt már valóban elszálltak az árak minőség igéretek az meg semmi nem érdemes menni mert utólag bánja meg az ember.
Köszi szépen ;)
Köszönöm Srácok az infót Olíviáról!!! ;)
Sziasztok
akkor valóban egyetértünk abban hogy nagyon jó lenne ha több pozitív illetve ha kell sajnos negatív értékelést adjunk a lányokról úgy gondolom hogy ez mindenkinek segít a választásban hiszem mindenki elégedetten szeretne távozni és természetesen azoknak a lányoknak sem mindegy aki korrektek ápoltak tartják az általuk leírt dolgokat mélységesen felháborítónak tartom hogy vannak olyan lányok akik egyáltalán hirdetni mernek úgy gondolom hogy az ingyenes apróhirdetések azok a lányok akik így nem áldoznak arra hogy egy szép oldalt a valós fényképeket leírást készítsenek magukról nem valószínű hogy érdemes őket meglátogatni
Muszáj volt megosztanom. pedig a negatív kommenteket nem igazán szeretem de úgy érzem hogy KARMEN HATALMAS ATVERES!! azzal is tisztában vagyok hogy nagyon sok hirdetés retusálva VAN. fotok nélküli hirdetés az aprók között de amit nem ír magáról az valótlan állítás szívem szerint valóban visszafordultam volna tényleg kellenének az értékelések a lányokról nemcsak a pozitívak a negatívak is képzeljünk el egy olyan szituációt hogy autóba vagy koszos lakásba egy olyan hölggyel aki ápolatlan higiénia hiánya és kommunikációhiánya természetesen tisztelet a kivételnek ekkora csalódás nem ért még
Hi...any info about Anna 20, Mercedes 22, Amanda, Niki VIP or experienced Ivett? Tnx in advance
Szia
A Győri kontakt érdekelne ha még aktuális!!
Privát üzenetben elküldenéd?!
Köszi
Sziasztok!
Natasáról találok néhány régebbi bejegyzést, viszont kíváncsi vagyok, hogy manapság is a jó szolgáltatók közzé tartozik-e?
Tervezem meglátogatni a napokban, de biztosra szeretnék menni előtte, hogy jó helyre megyek.
Aki volt nála mostanában, tudna néhány infót mondani?
Előre is köszönöm!
Írd már meg, hogy kik vannak ott! Nehogy lyukra fussanak a kollégák!
Na mit gondolsz, mi ennek az oka?
Sok a nyávogós, csak a pénzedet kicsaló nő. Roma nők, lányok nem fogadnak romát. 🤣🤣🤣🤣
Rákóczi 13/b0felejtős
Igen, ezt meg is mondta az elejé, hogy nincs BF a hirdetésben sem, ehhez tartja magát...hideg profi, számomra nagyon jó test, fóleg a mellek. Tehát ha egy szép babát akarsz megdugni, akkor jó, érzelmeket (megjátszottat sem) nem kell várni. Cserébe meglovagolt és kivégzett rendesen, nem bántam meg.
Anno Debrecenbe még a mellét se engedte megfogni!
Kicsit flegma, BF nulla! Szerintem azóta se javult sokat a helyzet! 😅
Egy patront megér, ha kell az esztétikai élmény. Én felkészületlen voltam nála (a stílusára) de legközelebb ha felénk jár akkor bepótolom.
Sziasztok. Végre itt vagyok Miskolcon!!! Péntek estig várlak titeket. SPRICCELŐ forró PUNCIMMAL várok rátok! Csók Any 😘
Sziasztok! Srácok… mi a helyzet Oliviával? Volt valaki tud valaki valami infót? Írjatok… köszi! ;)
Más dolog: Egyik makktarsamnak adtam infokat privatba (szandekosan nem irom a nick nevét le) gondolom viszonozni akarta a segitségemet es felhivta egy lányra a figyelmemet aki nem itt hirdet de nem is a túl oldalon.... Nem profi a lány nagyon fiatal 20 - as évei elején jár a lány, de amit tud azt az amatőr feelinget es oda adó nem megjátszós együttlétet azt, hogy érzed ez nem profi lány de mégis azt érzed mindenképpen a kedvedre akar járni nem nyafog, nem érzed azt hogy tudjuk le minnél hamarabb szóval... Egy uj amatőr gyöngyszem... Viszont: bejutás kicsit nehézkes, finanszirozasa nem kevés de ha átgondolod rendesen es nem vagy gyorstűzelő akkor azt mondod " igy azért nem is rossz a költségvetés" jaaa es.. Csinos, szép arcú, kis kemény mellek, kemény popsi... 🙏🙏 Köszönöm a makktársamnak a beajánlást 😉🙏😉👉