Ha nem tuloztál akkor ezek szerint Grétinek ennyire sok a szabad ideje hogy maradhatsz tovább mint amit ki fizetél hát ezt én erösen kétlem de nekem mindegy nem én alám adod a lovat 😅😅😅😅
Árvafiú2 · Újonc · Ha nem tuloztál akkor ezek szerint Grétinek ennyire sok a szabad ideje hogy maradhatsz tovább mint amit ki fizetél hát ezt én erösen kétlem de nekem mindegy nem én alám adod a lovat 😅😅😅😅
BlackMan88 · Újonc · Minden értékelés reklám, és hidd el picit sem túloztam! 😁😋
Lacibetyár · Újonc · sziasztok
ez a nő már vagy 10 profillal regisztrált az elmúlt fél éveben, nem ő van a képeken, csak kölcsönözi, többször jeleztem az adminoknak, hogy valamit kezdjenek vele, mert visszaél a fotókkal.
Az eredeti nő is jól néz ki, de szerintem kettyós :D onnan lehet felismerni, hogy van a mellei között egy tetoválás.
Gabo30 · Kvázi-tag · Ramóna 34 ma voltam hozzá először de nem utoljára :) egy új kedvenc aki felkerült a listámra
Árvafiú2 · Újonc · Borzastóan reklámnak hangzik rá adásul van némi tulzás is benne
A Laura(31) nevű, új masszőzt ha próbálta valaki, akkor ne tartsa magában! Tényleg ő van a képeken?
🥰🥰🥰
Lacibetyár · Újonc · sziasztok
valaki járt már ennél a hirdető hölgynél?
szép nagy cickói vannak, masszíroz vajon azzal?
Jöhet priveben is
köszönöm szépen
Sziasztok!
Kitti (21)-nél járt valaki? Tapasztalat?
Telefonban elég flegma… 😀
A képeken ő van
Sziasztok!
A 3 órája megjelent Heni(30) hirdető ugyanaz, aki Ninettke barátnőjeként volt ismert? Köszi!
Azt írja aktus sincs! 😉
Ehhez képest popót is vállal!?
jól hangzik!😅
Mit takar az, hogy nem egyszerű teremtés?
MILFHUNTER · Tag · vagy a menedzsmentje erőlteti inkább ezt az egészet
de tényleg nem értem, hogy ilyeneket akik eleve apróban vannak csak, meg el se lehet érni minek próbálkoztok ennyiszer. Ilyenek alapból felejtős kategória
Sziasztok,
Nagy nehezen felvette a hölgy, de arra hivatkozva, hogy most munkába megy, hívjam máskor, letette.
Délután próbáltam újra, felvette, majd közölte, miért hívogatom, ne szórakozzak vele😄
Szerintem elmebeteg...
Pöröly · Újonc · Rengeteg ilyen van. Tolom neki hátulról mint az álatt és elkezdi nyomkodni a telefont. Na annál szarabb érzés nincs. Értem én hogy a punci miatt megyek oda. De azért egy kis figyelem sem árt. Sok ilyen van.
Nagyon szívesen, gyönyörű Denisa
Masszázs is van.... Mellette... És egy iszonyú jó francia a végén és végig.... Mehet..
Szia!
Egy kicsit bővebben ki tudod fejteni a szolgáltatását? Köszi!