Az elején még azt hittem lehet belőle valami, de mikor rájöttem, hogy átverés más késő volt. Keresem tovább a megfelelő lányt :)
Az elején még azt hittem lehet belőle valami, de mikor rájöttem, hogy átverés más késő volt. Keresem tovább a megfelelő lányt :)
Nem azért mentem am. csak ennyi ideje volt mert siettet valahová én 1 órát kértem de csak félórát tudott ajánlani ,jah és először voltam nála de nem utoljára.
Igen volt több,, egy jóó francia és Sz*x a javából , egy olyan Nő aki élvezi is amit csinál jó partner. igen a képek megfelelnek a valóságnak de élőben még jobb ..
Gróf Kurátor - Őstag (4173 hozzászólás) írta Tegnap, 19:44
Kedves vendégeim Oldódj fel a csúszka és a Tantra Lingam érzéki energiáiban Egy program melyet nehéz szavakba önteni, átélni kell csak hívj
Tudtok ajánlani normális, szép arcú lányt, aki nem a lehúzós réka 19 kategória? Kit érdemes meglátogatni?
Brigitta 20 vajon hova tűnt? Pár napja még elérhető volt. Kár lenne érte :( Nekem bejött a hozzáállása.
Szerintem a Nily az egyik legjobb szolgáltató a városban.
Többször voltam már nála és még leszek is.
Amikor legelőször voltam nála már akkor megvolt az összhang kettőnk közt,hamar egymásra hangolódtunk.
De nála is mint sok lánynál,szerintem fontos a szimpátia és a kulturált viselkedés.
Mostanában nem nagyon írtam beszámolót, de ezt nem tudom kihagyni.
Réka 19 , Belváros, nincs ingyen parkolás.
Előre bocsájtom, hogy a megbeszéltekből és a hirdetéséből SEMMI sem igaz. Egy igazi átverős személy.
Megbeszélt időpontban nem tudott fogadni, várjál még 15 aztán várjál még 10 percet...
Nagy nehezen bejutva, nem az fogadott akire számítottam.. A fürdőre is várni kellett, nagy volt a jövés menés.
Hófehér bőr tele kiütésekkel, ragyás arc, füstszagú bőr és haj.. Még egy szexi ruha sem volt rajta pedig megkértem.
Kényes, beképzelt, a hajához nem lehet érni, rágózni sem szabad, a víztől undorodik így töröld meg magad 10x, csak óvszeres francia, se csók se semmi, pedig a hirdetésben az szerepel. Bár a hirdetés szerint szőke valójában barna. Tehát KÉTES hirdető.
Akció szinte semmi nem volt, nem állt fel rá, undorító volt az egész.
Senkinem nem ajánlom. Kerüljétek messziről.
Tanúlság, soha nem megyek olyan lányhoz akiről nincs megbízható beszámoló...
Sziasztok. Pécsen keresnék olyan masszört " NŐT " aki maszirozni is tud és aktus is van a szolgáltatásban ? Nem olyan masszört keresek aki látta a TV-be hogy is csinálják mások :)
Sziasztok
Amatőr hölgyek jelentkezését várom , nem baj ha nem vagy profi, viszont légy lelkes :)
Írjatok üzit és a többit megbeszéljük mindent amit kell :)
Puszi :)
Köszönőm sokat segit hogy nem mindenki engem itél el. Mert egy ilyen eset után igy is rosz a hangulatom.
Ne foglalkozz vele! Magánügyed mit írsz ki!
Azt az összeget meg kompenzálja az a borravalód amit kapsz a többi korrekt rendes vendégeidtől! Legyen annyi öröme az életben amennyivel lelépett! ;)
Az ilyen embernek fel sem szabad venni máskor a telót! Puszim.
De látod vulkán még is én vagyok a gonosz . Vajon milyen ember az aki egy ilyen vendéget véd mig engem gyaláz.De legyen boldog ! Szép napot neked is
Nilly 20: egy kifejezetten helyes, önmagát u.rán nemzetiségűnbek valló leányzó. Akkor a franciája olyan volt, hogy percenként fújta az orrát, hol okkal, hol ok nélkül, persze zsebi nem volt nála, azért mindig ki kellett menni és persze mem, találta meg egyből..., a haja is mindig útban volt....szóval eredménytelen látogatás volt...Persze megeshet, hogy valóban meg volt fázva, de akkor tartson szünetet a rendelésben.....Sokáig gondolkodtam, hogy teszek még egy próbát, mert a "fészekalj" az a hajdani "zöld ház" féle, és az félelmetesen jó volt, de még nem szántam rá magam. Azért szeretnék hallani más véleményeket is, mert egyeébként a lány rendkívül csini, pláne azoknak akik szeretik a vékony-de mindene meg van- arányos formákat...
Szia.Szerintem nagyon is jól tetted hogy kiírtad a tel.számát, tudja meg minden szolgáltató lány hogy van ilyen alak is! Tudjanak arra készülni, kit fogadnak! Ha visszajáró vendéged, lett volna nála pénz, pláne a mindig megbeszélt összeg. Ha a számodat tudta felhívni hogy bejelentkezzen időpontra, a minimum egy sms hogy ne haragudj, utólag rendezitek! Sajnoseelég sok a kamus vendég, cicózni tudnak de fizetni nem, vagy alkudoznak! Szép napot!
Orulok hogy jól erezted magad! 💋
Várlak máskor is! Puszó 😘
Kedves Vendégeim!
Mai nap folyamán azaz (szombat) elérhető vagyok!
Puszi
Dalma
Elvárod a diszkréciót,tiszta kulturált helyet, korrekt szolgáltatást,és hogy ne húzzunk le anyagilag? Megkapod ha nem szarsz oda ahonnan eszel szerintem ez így jogos! De javíts ki ha tévedek biztos a csökött agyam tehet róla. Ne a vendégeimet sajnáld mert ezt az egyet kivéve mind korrekt volt az évek folyamán. De nálad lehet divat oda szarni ahol előtte épp ettél . Bocs ha sért a meglátásom. Vitát részemről lezártam tartsd meg magadnak a véleményed ha csak sértegetésre telik .
Kedves traffg lehet hogy az én hibám hogy bizom az emberekben de csak nekem furra hogy pont abban az egy percben jött közbe valami amig leért a kocsihoz? És pont nem mardt félperc ideje szolni a ház elől hogy ne várjam. Ígazad van mekkora egy hűlye vagyok hogy nem türtem szó nélkül. Remélem elmész olyan helyre ahol majd forditott esetben téged lopnak meg és te némán türheted nehogy az igazadért még valaki lehordjon a te stílusodban! Legyen szép napod
Barby23 szüneteltette hirdetését, addig átadta regisztrációját másnak, azért volt más név és fotó. Beszéltem vele, visszajött Dalma(25) néven és már másutt rendel. Aki találkozott vele ráismer a jelenlegi fotók alapján Barby23-ra a jellegzetes sajátos tartása formája alapján. Sajnos a rózsaszálak már a csillagos eget súrolják. Azt mondta később fog feltenni új fotókat.
Kedves lány Nati. Engem egyszer megkinalt uditovel. Igaz, a barátnőjével voltam akkor. Ja az ágyban tényleg borzalmas. Fáj a dereka. Meg minden hasonló kamu.
Kiara viszont tényleg aranyos.
Ma szerencsém volt Roxana 18. Az eggyeztetés nehezen ment, nekem megfelelő, esti órákban egész héten a lány nem vette fel a telefont , vagy foglalt volt minden időpontja. Stratégiát váltottam és reggeli órákban lefoglaltam az esti időpontot. Pontos volt és találkozásunk előtt 10 percel felvette a kagylót, cimeggyeztetés stb. Helyszin nem mondható diszkrétnek, elég forgalmas helyen található és a lány a lépcsőház előtt várt. Szerencsére nem Záhonyba szól a lakcimkártyám. Lakás,ahogy már emlitették a kollégák, "célnak megfelel", többszobás de idegenekkel nem találkoztam, idegen zajokat nem hallodtam, azt feltételezem ketten voltunk. Elszámolás előre, de talán ez korrekt is, főleg ismeretlen vendégtöl.
Ami a lányt illeti, meglepően kedves és beszédes. Nem volt fapofa és pókerarc, mosolygot, viccelődött...ez nálam erős plusz pont. Kis aprócska csaj, de csoda szép mellekkel, szép popsi, lapos has, ami nálam nagyon nagy plusz pont. Képek valósak és talán élőbe a mosolyával még szimpatikusabb összeségében.
NF opciót kinált, de saját biztonságom érdekében, csak is kizárólag ovszerrel engedtem. Igen, igazolom és saját szemmel láttam a sok darabos ovszerdobozt, tehán nem igaz, amit előzőekben olvastunk, hogy elfogyhatott. Van, bőven.
Francia tudása figyelemreméltó, jól csinálja és nem unott az arca közbe. Plusz pont.
Szolgáltatásainak palettája normál kereteken belül abszolut kielégitő.
Ami fontos, hogy nálam abszolut nem nézte az időt, ez lehet a kölcsönös szimpátiának is köszönhető, de még egy piros pont a hölgynek.
Összegzésként: szakmailag még nem "kiéget", emberileg normális, csodás testtel rendelkező lány. Részemröl erősen ajánlott kategória, remélem még sok közös élményünk lesz vele ;) R2;)
Üdv és derüs izéket..
N.