Sziasztok tud valaki olyan lányt aki gumi nélkül is vállalja?
Sziasztok tud valaki olyan lányt aki gumi nélkül is vállalja?
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!*** (Alíz)
Odett aki a ***moderálva*** utcában van vele vigyázzatok .Strici van a lakásban.
Tisztelt Gróf! Csatlakozom az előttem szólóhoz. Csak itt adod elő magad. Mondhatni kettős személyiség vagy. A trénerek előtt nem szólsz te semmit, pláne sokkoló és miegymás ellenében.
Véleményem szerint szájhős vagy, és csak akkor van orgazmusod ha itt fitogtatod Háry János képességét. Neked mindegy hogy mit szólsz hozzá csak növeld hozzászól-lásaid számát. Véleményem szerint ebben éled ki magad, szánalmas egyede vagy a férfi nemnek, már a neved is jellemzi egyéniséged. Sok esete mások hozzászól-lásából szemezgetve alakítod ki hozzászól-lásod.
Amikor annyi idős voltam mint Te nem voltam rá szorulva hogy csak drága rózsacsokor árán jussak szex partnerhez. Kívánom sivár életed továbbra is sok sok Háry János hozzászól-lással színesítsd, ha már csak ebben leled örömed.
Ami a keménységed illeti, nem mindenütt stricik őrzik a lányokat, van ahol harci kutya is készenlétben van ha szükség van rá. Biztos ere is lesz sztorid. Végezetül megértem, hogy haragba vagy a tükörrel de néha barátkozhatnál vele.
aaah sajnos mindig résnél kell lenni akár régóta ismered akár uj vendég .....jobb félni mint megijedni
jol tetted h kiírtad legalább már mi is tudunk róla ... ő sem volt fer veled akkor mégis hogyan várja el h te az legyél vele ????....hányingert tudok kapni az ilyes fajta emberektől azt hiszik mert ez a munkánk mindent megtehetnek velünk és mi majd csendbe türjük ...hát nem :D
sajnálom h ez történt veled máskor elővigyázatosabb legyél :)
Tisztelt makktársam! Nem értem, mi a gondod velem. Nem írok túl sokat a fórumra, egyszerű felhasználó vagyok, aki szereti megosztani a beszámolóit másokkal. Nem futtatok senkit, csak leírom, hogy mi történt velem, sem elvenni, sem hozzárakni nem szoktam a velem történtekhez. Nem értem, miért kell neked kötekedni?
Voltam már jó pár k*rvánál nem rövid életem során, láttam már sok olyan lepukkant kócerájt, hogy ahhoz képest ez a panzió nekem átlagos. Én véleményem, tartsd tiszteletben. Lehet, hogy én vagyok kisigényű, de ez van.
Képzeld,kényeztetni nem csak szájjal lehet, hanem kézzel is, bármennyire hihetetlen. Van egy hülye szokásom, próbálok kedvesen viselkedni azzal a nővel, akivel a következő fél vagy egy órácskát el fogom tölteni. Akármennyire fura, én a legöregebb, legdagadtabb k*rvát is nőként kezelem. Valószínüleg beteges lelkületű vagyok, de hát ez van.
Tapasztaltam nem egyszer, nem kétszer, hogy a csúnya fejű lányoknak néha egészen szép teste van. Konkrétan 1999-2000 környékén volt az Újkertben egy számomra nagy kedvenc szolgáltató, akinek olyan ronda feje volt, hogy még az én fejemre is zacskót kellett húzni, hogyha az ővéről leesik menet közben, akkor se legyek veszélyben. De olyan teste volt, hogy bármelyik szobrász megirigyelte volna. Panni nem tartozik ebbe a kategóriába, csak azt mondtam, korához képest jól néz ki, illetve tapasztalom rendszeresen, hogy 20-22 éves lánykáknak löttyedtebb bőre, puhább teste, csoffadtabb feneke van, mint neki. Ez is csak egy magánvélemény.
Sajnos el kel hogy keserítselek, de amit leírtam,azt valóban így történt. Próbáld meg elfogadni. Természetesen én is elfogadom, ha neked más tapasztalatod van. Találkoztam már ezen a fórumon sokszor, hogy valakiről jót írtak, de pont azon a napon szar napja volt a szolgáltatónak, és a nyomait sem tapasztaltam az áradozó fórumozók dicséreteit rajta. És volt már ellenkező tapasztalatom is, amikor valakit lehúztak ezerrel, és velem meg pont kedves volt.
Lehet ebből általánosítani? Nem. El kell menni a szolgáltatóhoz, és meg kell tapasztalni, ki kell próbálni.
Mint ahogy én sem hagyom abba a k*rvázást, és ezután is le fogom írni a saját tapasztalataimat,élményeimet. ;-)
Sziasztok!
Vicky-nél volt már valaki? Tapasztalat?
Tisztelt Gróf Kurátor! Látom neked van itt több mint négyezer hozzászólásod, tehát te elég sok mindent megéltél már ami a témát illeti, de azért amit leírtál azt azért szerintem te se gondolod komolyan.
Most ha belegondolsz nem tudhatom ki vagy kik lehetnek abban a házba. Nem hiszem hogy az Anita úgy van ott ha valami affér van akkor ne tudna csettinteni bárkinek is. Most akkor minek vergődjek ott neki hiszen én egyedül vagyok, nem hiányzik nekem semmi konfliktus! Annyi hogy így jártam és mégegyszer oda a lábam be nem teszem az biztos. Az első ilyen eset volt, és tanulópénz volt mert azért a 6 éves ilyesfajta pályafutásom során nem fordult elő. A Patrik7 hozzászólásáról meg annyit hogy a jól bevált hölgyek vagy nem voltak már elérhetőek, vagy más városban van. Úgy hogy eredetileg olyan tervem volt így hirtelen hogy egy tutira repülök.
Gyerekek, ezt az émelyítő andalgást megpróbáljátok a továbbiakban privátban nyomni? Köszi a többiek nevében is.. :P
Sziasztok! Körmend környéki Mónit próbálta már valaki?
IGEN, így van ..igazi Isten nő .. Ajánlom mindenkinek !
Sziasztok ! Kecskeméten hirdető Lilien 27 éves csaj igazi ,idegbajos,agyament !
NEM AJÁNLOM SENKINEK ! KAMUSI !
Jujjj....b@sszus,részvétem!
Ezért kell csak is a már jól bevált hölgyekhez menni!
Legutóbbi tapasztalataim!
Kezdem azzal hogy én az esetek túlnyomó többségében mindig a debreceni lányok javához megyek. Infókat keresve itt a fórumon.
Ez a kiruccanásom most így spontán betervezés nélkül esett meg és az infók figyelembevétele nélkül, mert nem voltam netközelbe.
Néhány szám ami benne volt a telóba, na azok közül nézegettem hogy kihez is kéne menni. Több csaj nem vette fel,vagy ki volt kapcsolva.
Aztán volt egy akivel tudtam egyeztetni. Úgy hívják hogy Odett(30) Na megérkezem a helyszínre kinyitja a lakás kivül lévő ajtaját aztán rohan be a lakására, meg se vár. Akkor belépek és akkor leesett az állam. Előttem egy kisebbségi származású kb. 50 körüli csúnya nő áll. Meg a szagok is az igénytelen féle bukét árasztották. Úgy meglepődtem hogy én mondtam neki hogy nem szeretnék semmit, és fogtam magam és elhagytam a helyszínt.
Gondoltam ennél rosszabb nem lehet, így aztán úgy döntöttem hogy a 18-20 éves csajok közül szemezgetek inkább. az a biztosabb.
Nézegetem megint hogy kit is válasszak, és találtam egyet aki fel is vette: Anita(19) Nem néztem utána hogy milyen beszámolók születtek róla de mivel a telóban korrekten elmondott mindent, gondoltam jó lehet. Meg aztán nagyjából emlékeztem a hirdetésén lévő képeire és tudtam hogy jól néz ki. Kezdem azzal hogy jó 10 percet megváratott. Az még nem is volt olyan gond. Kétszer is egyszer telóban meg egyszer személyesen is megkérdezte hogy kisebbségi származású vagyok-e. (Persze nem vagyok az amúgy.) Mondtam hogy egy félidőre nevezek be. Sok minden plusz kiadás de én csak alapokat kértem. Már maga az idegen nyelves játék is vegyvédelmibe zajlott. Akkor menet közben ki kellett mennie, meg még vagy kétszer csörgött a telója akkor is kiment. Ez már kezdett frusztrálóvá tenni. Akkor mikor kezdtem volna a lényegre térni akkor mondta hogy mivel piros betűs napjai vannak nem lehet szó arról. Ami pedig hab a "tortán" hogy egyszer csak elkezdett egy ilyen ébresztőhang megszólalni a telóján. (szerintem beállította az időt) Ekkor közölte hogy nem lehet folytatni a dolgot vagyis nem juttat a csúcsra. Mondtam neki pedig hogy ha már többet adtam neki egy kicsivel mert nem tudott visszaadni amit még most se hiszek el. akkor annyival a pár perccel maradhassak már de nem mert már mindjárt jön a következő ember. Így aztán gyorsan könnyítettem én magamon ott a szobába de persze védőköpenybe bele. Ezt a csaj senkinek sem ajánlom!
Tanultam ebből és inkább nem csinálok több spontán túrát,mert abból jó sosem sül ki.
Most néztem hogy mások is rossz tapasztalatokkal gazdagodtak róla.
Kiváncsi volnák hogy mi szerint adják a fényképgaranciát,Jázmin33 egyáltalán nem hasonlít a képeken levő hölgyhöz.Vesztemre bedőltem a képeknek ,még más városban voltam nála.Aki fogadott 60kg helyett volt az 80 is ,ápolatlan kimondottan csúnya és biztos hogy jóval öregebb a beállított kornál.Olyan tipikus út széli eléggé elhasznált lány .Egy darabig a kedvem is elment az ilyen csajozástól.Ne hagyjátok magatokat átverni.
Nos, akkor őt ki is veszem a megcélzott fiatal lányok listájáról.
Bár lehet, hogy az egész listát törlöm: azt vettem észre, hogy itt nálunk, Pécsett, egyre hígabb a felhozatal és érdemesebb a jól bevált partnereknél maradni.
Az egyik kolléga írta nekem egyszer, hogy "Jól bevált utat járatlanért fel ne adj!", és soha nem volt igazabb ez a megállapítás, mint 2015-2016-ban. Sajnos.
Kösz az infót.
Én is 😉😉😘
♥♥ Sziasztok! Vasárnap Debrecenben várlak egy kis huncutkodásra 8:00-14:00 Puszillak ♥♥
Erre a lányok "egymást vállon veregetik" témára nincs valami külön fórum? Ez már oda lenne való...
Az elején még azt hittem lehet belőle valami, de mikor rájöttem, hogy átverés más késő volt. Keresem tovább a megfelelő lányt :)