Köszönöm drága vagy 😙😙
Köszönöm drága vagy 😙😙
Ez igen!
Diszkréció adott és elvárt...
A kedves visszajáró vendég telefonszáma mellé kiírhatnád a nevét, meg egyéb elérhetőségeit is...
Lehet közbe jött neki valami, majd legközelebb rendezi. De az is lehet, hogy csak simán paraszt, a te szavaiddal élve.
Gondolom a csökött agyadig még nem jutott el, hogy ezzel a hozzászólással több kárt okoztál saját magadnak, mint az a 11 papír amivel nem is olyan biztos, hogy meglovasítottak.
Atyaisten! Rejtett számot nem fogadok...
Ezek után már azokról is meg van a véleményem, akik visszajárnak hozzád...
Hát ez még a Mátyás királyos meséhez is kevés lenne:) ("hozott is, meg nem is") De tiszteletben tartom a némasági fogadalmad! Mindenestre fogalmazzunk úgy, hogy dacára annak, hogy "látogassuk nyugodtan"..kissé elbizonytalanodtam:))
Aki korrekt,az korrekt!
Sikerült elmenni az egyik kiszemelthez (Zsuzsa37), megígértem, hogy beszámolok róla.
Telefont elsőre felvette, egyeztettünk egy időpontot. Belvárosban rendel, parkolás közelben megoldható. Odaérve ismét hívtam a megbeszélt időpontban. 3x hívtam, de nem vette fel, megfordult a fejemben, hogy megyek inkább, hívok mást, de aztán csak vártam még. Végül kb. 10 perc múlva újabb hívásra felvette, megadta a pontos címet. Ezután gond nélkül bejutottam.
A képek nála készültek, fedik a valóságot, egyedül rendel. Az arcán, még inkább a mellein nyomot hagyott a kor, de a képein látszik azért, hogy mire számíthat az ember. Arcra átlagos, nem cicababa arcú, nekem egyáltalán nem volt zavaró, néhány korábbi hozzászólás/vélemény után csúnyábbra számítottam. A teste viszont csodás! Nagyon vékony, a képek talán nem is adják vissza, hogy mennyire. Feszes teste van, szoli-barna, de nem pirított ribizli és semmi köze Rómához. Csepp felesleg sincs rajta, de azt sem lehet mondani, hogy kiállnának a csontjai. A feneke is gyönyörű! Kicsi, de olyan karcsú testhez az illik.
Fürdési/zuhanyzási lehetőség van, többféle tusfürdő, több törölköző előkészítve, szájvíz, ami csak kellhet. Jeleztem, hogy ragaszkodnék az egy órához, rövidebb idővel nem érem be. Rövid előjáték, hamar kézbe illetve szájba vette amit kell. Finoman, gyengéden kényeztetett, nekem így pont jó volt. Közben én is megkóstoltam a kis mézescsuprát. Kis picije van, mondtam is neki hogy nagyon tetszik, nekem pont az ilyen jön be. Egész idő alatt normális hangnemben meg lehetett vele beszélni mindent. Nem flegmázott, nem nyávogott hogy ezt vagy azt ne. (Igaz, aki hátsó szándékkal menne hozzá, az inkább hagyja békén). Én is úgy álltam hozzá, érezze hogy nem lenézem stb, hanem hogy nőnek érezze magát.
Kölcsönös francia volt hosszú percekig, kiélveztem a kis mézescsuprot. Idővel éreztem is, hogy most már igencsak élvezi ő is, nyögdécselt szépen, remegések, stb. Nem volt túljátszva, vagy igazi volt, vagy nagyon el tudja hitetni hogy jó neki. Hátulról kezdtük az aktust, a popsi látványát kár kihagyni, szépen tekeri, jól mozog. Lehet döngetni, bírja, nem nyafog. Persze szolidabban kezdtem, aztán lovagolt egy jót, itt majdnem végem lett, majd misszionárius (csókot engedte, bár szerintem ez inkább szimpátia kérdése), aztán lábak fel a nyakba. Majd vissza a jól bevált hátulról kutyus pózba, hadd nézzem, fogjam még azt a popsit. Döngettem rendesen, így is lett végem. Lett volna még egy durrantási lehetőség, de mondtam is neki, hogy kész, teljesen kicsavart.
Utána beszélgettünk egy kicsit, el lehet vele beszélgetni, bár én nem azért mentem. Újabb zuhanyzás, majd rendeztem az anyagiakat. Rózsaszálak, két kézzel.. Megköszöntem, hogy ott lehettem, és ilyen jól érezhettem magam.
Fél órával később is beleremegett a térdem, ahogy átgondoltam mi és hogy volt. Huhh.
Részemről 9/10, de ez csak saját vélemény. Aki szépségkirálynői arcra vagy gumilabda cicikre vágyik, az mást keres. De a többi az teljes mértékben rendben van, ha meg hozzáveszem hogy ennyiért máshol mit kapni, akor meg bőven megéri. Ha szép arcú lenne, illetve a melle is olyan feszes lenne mint a teste többi része, akkor szerintem több hónapos várólista lenne nála. Így legalább be lehet jutni kis szerencsével illetve több próbálkozással. Nálam top 3-ban benne van.
Oké!
Többen kérdeztetek Nily-ről itt is, és privátban is. Nos nem szeretném leírni a részleteket. Maradjunk annyiban, hogy én nem megyek hozzá többet. Ettől függetlenül látogassátok nyugodtan, nincs semmi extra a dolog mögött.
Üdv. :)
Egy titkolt Marvel szuperhős! :-))))
Kedves visszajáró vendégem 0630269**** remélem igy magadra ismersz! Ha a becsületed ***moderálva***ért akor remélem mindet patikára vered el!
Nem értem hogy várja el bárki is a bizalmat ha még a visszajáró vendég is lelép mondván a végén hogy a kocsiban maradt a p*nze. Bezzeg ha az elején kérjük hogy f*zessen még fel van háborodva a vendég. Ha a visszajárókban sem bizhatsz hát kiben SZÁNALMAS
Basszus...Nily is elszállt?! Holnap terveztem...valami konkrétot tudnál osztani...mert múltkor még 10/9-re nyomtad?!
Ma beszéltem vele, azt mondta jövőhéten rendelni fog, péntektől.
Most én is be kell, hogy álljak a Kiarát védők táborába.
Az előző "kollégák"-hoz hasonlóan szintén sokszor vendégeskedtem nála és soha nem távoztam semmilyen negatív érzettel. Mondjuk nekem soha nem voltak extra kéréseim, de amiket kértem, azokat zokszó nélkül teljesítette. Szerintem az elején érdemes tisztázni, hogy a vendég mit kér és akkor elkerülhetőek az ilyen dolgok.. Nem árul zsákbamacskát, ha valakinek vannak kérései, akkor nyissa ki a száját, Kiara mindenkinek normálisan fog válaszolni. Én a személyiségét emelném ki, ami nekem nagyon bejött. Persze testileg is nagyon tetszik, de elég sok lánynál ugye tudjuk, hogy hiába van a "hibátlan" csomagolás, ha olyan a modor, hozzáállás, hogy ez embernek a kedve is elmegy mindentől.
Persze nem kell, és nem is lehet mindenkinek megfelelni, de ez így van rendjén!
Egyébként a felsorolt lányok közül Kellyxxx és Szindi szintén ajánlható, voltam náluk, mind testileg, mind hozzáállásban nagyon jók! (mondjuk Kellyxxnél már régebben voltam, remélem most is ilyen).
Köszi szépen az info-t! :)
Sziasztok!
Kezdő MT-nak kiket tudnátok javasolni a városból?
A fiatal és csinos lányokat kedvelem inkább, de fontos, hogy a pofika is rendben legyen. Külsőben inkább a természetesség híve vagyok, a szilikon, a botox, a túlzott smink erősen taszít. Jó lenne, ha egyedül rendelne a leányzó, mert nem szívesen futnék össze mással, másokkal. A beszámolók és a fotók alapján én őket néztem ki: Nily20, Zsuzsa23, Letti18. Melléfoghatok velük?
A válaszokat előre is köszönöm!
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Sziasztok!
Egy pozitív véleményt osztanék meg Kata 40ről.
Felhivtam nagyon kedves barátságos volt és az á*ai is átlagosak, meg is beszéltük az időpontot.
Itt jön az hogy egy 30as 40es nő sokkal odadobb a 20évsnél, Kata is ilyen volt. Amit megbeszéltünk azt is nyujtotta. A képei maximálisam fedik a valóságot amitől féltem kicsit mert tudjuk hogy nem mindig az van a foton mint akivel találkozol. Összegezve végre kellemesen csalódtam. Ajánlott kategoria!
Ma jártam Dorina 33-nál ,igaz csak egy félóra volt de minden percét élveztem csinos formás NŐ.Igényes lakás hangulatos szoba,szuper jól érezetm magam Köszi Dorina :)
A polixénia valami betegség?
Ma reggel még Polixénia volt és egy totál másik lány fotóival. Nekem azért gyanús..
A lakótársai szerint vissza fog térni. Én is várom.
sziasztok laura20ról valami vélemény ki volt már nála?
Halihó!
Tud valaki véleményt írni a következő csajokról?
Korinát már régóta látom itt fent, gondolom ő képviseli a legjobb színvonalat, bomba teste van szerinte. Vélemény?
Patrícia, Maya, Iza, Anett, Tímea?