Értem, hogy ez a véleményed, és tiszteletben is tartom. Így korrekt.
De ami az esélyeket illeti: nem is hinnéd, mennyien vevők rá. Itt is. :-) Én magam is meglepődtem.
Értem, hogy ez a véleményed, és tiszteletben is tartom. Így korrekt.
De ami az esélyeket illeti: nem is hinnéd, mennyien vevők rá. Itt is. :-) Én magam is meglepődtem.
Lehet, hogy kicsit régimódi felfogásúnak tartasz, de jobban szeretek egyedül menni a kiszemelt lányhoz. :P Egyébként is nehezen tudnám elviselni, ha az enyémen kívül egy másik farok is látható lenne az ágyban. :D
Szerintem itt nem nagy esélyed van arra, hogy ilyen formában "makktársat" találj magadnak. :P
Még két lánnyal sem voltam egyszerre, mert nekem az is túl fura lenne.. hát még így milyen lenne! :O
Uraim, ki látogatna meg velem ma este egy hölgyet?
Én Jenny és Arabella hölgyeknél jártam.Tudom ajánlani.Habár sokan dicsérik Rebeccat is.
Sziasztok!
Megírom az eddigi tapasztalataimat.
Kezdem a legfrissebbel: Michele 22: Teljesen kellemes meglepetés, pozitív élményeim vannak. Nagyon rég szerettem volna már kipróbálni egy ilyen vékony lányt, az ellenérzéseimet leküzdve bevállaltam hogy mindenféle információ nélkül elmenjek hozzá. Már a telefonban is végtelenül kedves volt. Élőben gyönyörű, kedves, nem óranézős, annyira kis aranyos barátnő feeling volt hogy el se akartam hinni. A teljesítménye is hibátlan volt, nem nyafogott, tette a dolgát, és nagyon jól! Ő lesz a ritka lányok egyike akihez visszajárok.
Orsika 19: Közepes színvonal, kedves, de kicsit unott volt, de amit a szájával csinált az nagyon feljavította az összképet.
Dóra 29: Nagyon szép arc és mell, jól teszi a dolgát, intelligens, tetszett.
Beatrix 20: A hozzáállása nem az igazi, amúgy nagyon szép és szexi lány, sok dolog miatt nyafog, akció közben telefonál :) de az extrákban nagyon jó, mégse bántam meg hogy elmentem hozzá.
Ginadiamond: Istennő
Rami 20: Megbeszélt időre odaértem, nem vette fel a telefont, fél óra után meguntam, azóta se próbáltam.
Lara 25: már egy ideje nem hirdet, de ő sem vette fel a telefont a megbeszélt időben.
A régi kedvencek, akik hiányoznak: Léna, Helena
Ez az óvodás szintű gyerekes fenyegetőzés már túl van a röhejesen, de a szánalmason is. Tényleg nem tudom van-e még ennél lejjebb is, csak sejtem, hogy igen.. :O)
Sziasztok, megkérdezem még egyszer: tudtok ajánlani olyan tinit aki tényleg tini (18-19), és nem
- kisebbségi
- etnikum
- roma
- latin
- ...
és megbízható,nem lehúzós?
A nemtetsző jelzőt (1 kivételével)törölje nyugodtan a moderátor de kérem a hozzászólást hagyják meg. Más hozzászólásokban is szerepelnek ezek a jelzők.
Sziasztok. Kit tudnátok ajánlani masszázs szempontjából?
Sziasztok Dorina 23-ról van esetleg infótok ...előre is köszi.
3- az egyben hirdető ?
Így igaz, kedves és figyel az emberre.
megerősitem amit irtál, valóban korrekt lány meg javallott (igaz én nem sopronban voltam nála de akkor nem változott a hozzáállása szerencsére)
Megvan a saját véleményem, de nem szeretnék senki mellé állni, és ezzel újabb végeláthatatlan kommentsorozatot indítani...
Érdekel mindenki véleménye, nagyon szívesen olvasgattam a vitát, egyes hozzászólásokon jót mulattam, néhányon elszörnyülködtem, van amivel egyetértettem, de azt hiszem, hogy ezt itt nincs értelme folytatni..
S van egy olyan érzésem, hogy a szerkesztőségnek sem fog tetszeni, mivel nem a csevegő topicban zajlott.
Próbáljunk koncentrálni a debreceni lányokkal kapcsolatos véleménykifejtésre, egymás sértegetése helyett, még akkor is, ha mostanában több a rossz tapasztalat!
Üdv: Golekon
Kellemetlen
Cindy 28, nagyon kedves és korrekt, barátnős feeling. Nem siettet, lehet vele beszélgetni. Szexuális téren felülmúlta az elvárásaim. Francia isteni, a szexet élvezi. Szerintem nem megjátszós :-) Bátran ajánlom :-) Ja, képei kicsit retusáltak, amúgy élőben teljesen ugyanúgy néz ki mint a képeken, csak a poci van kiretusálva :-) Ettől eltekintve 10/10
Hello fiuk. Irnatok egy-ket infot (jo, rosz tapasztalatot ) ha jartatok Anett37, Zafira25, Hanna26 csajoknal , koszonettel szep estet.
Tisztelt Gróf! Úgy veszem észre hogy te addig- addig írod a dolgokat hogy amíg úgy érzed hogy neked van igazad, csak akkor állsz le egy téma kapcsán.
Azt meg hogy gyáva pipogya lennék na azt kikérem magamnak. Ez a dolog nem erről szól, de nem is szeretném ragozni tovább ezt az egészet, mert mindent leírtam már erről.
Ha lesz rá újabb reagálásod engem már nem foglalkoztat, és csak az a gyávaság dolog miatt kellett írnom mostmár végképp lezárva a témát.
Ha minden szolgáltató olyan lenne mint Kiara, és úgy is nézne ki mint Ő, akkor lenne jó világ. Szerintem Pécsen a legcukibb csajocska! :D
Sziasztok tud valaki olyan lányt aki gumi nélkül is vállalja?
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!*** (Alíz)
Odett aki a ***moderálva*** utcában van vele vigyázzatok .Strici van a lakásban.