Sajnos ezek szerint sokat romlott a hozzáálása, néhány hónapja nem ilyen volt. A körülmények eddig sem tetszettek, most már Ő felejthető?
Sajnos ezek szerint sokat romlott a hozzáálása, néhány hónapja nem ilyen volt. A körülmények eddig sem tetszettek, most már Ő felejthető?
Visszatért Rami 20 :)
Ha csak negativumot tudtsz irni minden lányrol vagy le járatn öket akkor maradj otthon!
Igen a Te véleményedet olvastam, de itt nyiregyen más véleményt nem találtam, nem azért hogy nem bínék az itéletedben de nem árt ha van más tapasztalat is
En is beszeltem vele,Barby23 hosszabb szunet utan ismet visszatert Dalma neven,en is beszeltem vele,kicsit b**sosabban!
Kedves Urak! Mától újra elérhetö vagyok,várok mindenkit szeretettel. Puszi: Szofi :)
. . . ha tennél annyit, hogy rákeresel a nevére a fórumban, akkor rájöhetnél, hogy már megválaszolták a kérdésed (többek között én is) . . .
Tudom, hogy lustaság fél egészség, de engedd meg, hogy mi is lusták legyünk, és nem írjuk le még egyszer, amit már egyszer leírtunk ;)
üdv és derűs napokat
Helló Én Jessy 18 ajálanám ő biztosan 20 alatti.nekem bejött bár nem az a nagyheves de teszi a dolgát
Köszönöm.
A Dóra 29 nevű hölgy esetében kire gondolsz? Most nem hirdet ilyen nevű hölgy
Nem írtam semmi rosszat csak az igazságot,hogy Jázmin 33 egyáltalán nem hasonlít a képeire.Még segítsetek neki az *tveréshez
Úgy látszik, itt már csak a dicsérő hozzászólásokat nem cenzúrázzák, ha negatív a tapasztalat, azt nem lehet megosztani, mert azt törlik :(
Régen voltam nála. Kezdeményező kedves és isteni a franciája! Érkezésem után egyből üditővel kinált.
Szia. Utolso 2nap. Holnap 12:00 ig vagyok elérhetö.. elutazok egy kis idöre. puszi...
túl sokat pörögsz ezen
mintha annyit számitanának itt a like meg a dislike
Voltam már több csajnál Sopronban de a Jázminka a legjobb szerintem,érdemes meglátogatni. 10/10
Esélytelen ez most itt Nyíregyen !
Zsaklint nagy ivbe kerüljétek el mert,szép nő de a szex hozzá állása egy hihetetlen nula!
Írtam privátban.
En szivesen benne vagyok ebben , csak szolj. egyebkent ritkán szokott itt lenni a szoke sisi 30 na vele megbeszéltem ö nagyon szeretné kiprobálni ezt a felállást ..hogy ket f*rkat kap egyszerre