Hú, most nézem, Aliz 20 szövege nagyon ott van! Kiváncsi lennék élőben is ilyen bevállalós-e?!
Hú, most nézem, Aliz 20 szövege nagyon ott van! Kiváncsi lennék élőben is ilyen bevállalós-e?!
Sajnos én is voltam Decsen Boglárkánál! Hely, hozzá állás,előzőleg megbeszéltek betartása kritikán aluli.
Lora ,ha dolgozik,Evelin, Karina,ők aranyosak és kedvesek!Korina nagyon miss és annyira azért nem szuper bombázó...de kinek a pap,kinek a papné..
És akkor csörgött az óra és fel ébredtél.
Valamelyik Mátészalkai hölgyröl nincs valakinek infója?
Van személyes tapasztalat?
Teltebb versenyzők közül ki az ajánlott?
annyira nem érdekes,ezen nem nyitok napokig tartó vitát. voltál is nála,ismered,meggyőződtél,hogy biztosra állítod?
EGY KIS CERKA-MÓKA VELEM!? :P
ÉDES BABAPUNCIVAL ÉS EREDETI CICIKKEL VÁRLAK ISMÉT GYŐRBEN PÉNTEK KORA ESTIG!
HÍVJATOK!
PUSZIIII :*
LORENA
(GYŐR, MARCALVÁROS I.)
Latekersz az apróra meglatod a az uj versenyzőt, nagy kerek cseccsel, gondolom azért nem irtam mert nincs MÜVÉSZNEVE.......DDDDDD
De ha gondolod adunk neki, legyen BEJA kapdbeja........DDDDD
Kedves uraim! Nem tudom ezt szó nélkül hagyni! Anett már jó ideje a barátnőm, én még sosem láttam barnának az amúgy is feltűnően vörös haját! A másik hölgy testalkatát nem is említve ( ezzel őt nem szeretném megsérteni) de képek alapján szerintem 20 kg plusszról beszélhetünk, de nem Anett javára! ( Anett: pici hölgy és vékony) és halkan megjegyezném: véleményt annak kéne írnia aki már meglátogatta mindkét hölgyet! :) További szép estét! Puszi: Mya
Akkor már hárman vagyunk így ezzel a rossz látással....
Mellesleg kb. egy hete még ANETT-ből is kettő volt, egy Anett(37) ..-3693-as végű telóval és egy ANETT(38) masszázs ..-6232-es vegű teló számmal. A képeket elnézve 99%-ban ugyanarról a hölgyről készült, de most már csak az utóbbi hírdetése aktív.
Majd ő megerősít/vagy cáfol, hogy ténbyleg ő hírdetett-e duplán.
Mónika és Pamela együtt dolgozik. Mónikához mentem. Fürdés helyett ajánlatként jött a törlőkendő, mert törölköző nem volt. Nem tudom a jó ízlésű "vendég" mit tesz ilyenkor? Én nem kértem szolgáltatást. (ahol nem látok mosógépet a fürdőben tudom, hogy ott nem is fürödik senki, ha igen, akkor általában már más által is használt, megszáradt törölközőt kapsz) Sajnos nem ritka az ilyen szolgáltató. Nekem fontos a higénia, természetesen oda-vissza. Nem kell magyarázat, hogy miért. Ezek után, kit ajánlotok Szekszárdon?
Üdv!
Laura(28)-ról valakinek van tapasztalata?
Én sem voltam náluk, a csak a képeket láttam. A hajszínüket leszámítva hasonónak láttam az arcukat, meg a képeken a háttér hasonló felépítésű volt (vagy csak egyformán sok volt rajtuk a piros). :-)
De legyen igazatok, és tényleg nem ugyanaz a két hölgy, a 'megosztás' nevű hozzászóló szerintem rájuk gondolt.
Ez esetben neki is olyan rossz a szeme, mint az enyém. :-))))
Ez sem tegnap volt.. :)
Amúgy igen, az utolsó hetekben a Király utcában volt valóban. Aztán kiment külföldre.
Egy darabig reménykedtem, hogy egyszer visszatér, de hát azóta sem.. Egy ideig megvolt az "utódja" a Varsányban, akihez érdemes volt ellátogatni (Ovett), de Ő is sajnos eltűnt, pedig azt hittem több ideig élvezhetjük vendégszeretetét....
Előre bocsájtom nem voltam egyik általad említet hölgynél sem. De szerintem jól láthatóan Andi és Anett képei más más hölgyről készültek! Az általad feltételezett hasonlóság abban biztos megáll hogy Nőkről készült képeket látsz:D
Hozzászólásokat hol/hogy tudom elolvasni? Köszi
Kedves men30!
Érdekelne, hogy a szoláriumozott bőr számodra hogyan lehet fehér ?!? Ezek szerint valószínüleg még nem is találkoztunk....
Írtál már véleményt Noémi barátnőmről illetve egy másik hirdetőről is amit az oldal moderált. Elég érdekes, hogy neked csak negatív véleményed van, de pozitív nincs...
Van egy Andi(39) és egy Anett(40), szerintem rájuk gondolt a hozzászóló. Nem rátok gondolt. Csak a nevet írta el, mert Ti vagytok Andi Masszázs és Anett Masszázsa, a másik két hölgy pedig csak simán Andi és Anett (masszázs nélkül). Megjegyzem, AZ a két hölgy tényleg hasonlít egymásra :-)
Olyan keresek h ket lannyal egyszerre. Kit ajanlotok? Mondjuk olyan aki bevallalja h mig az egyik franciazik a masik a koalkamat fenyesiti a nyelvevel.
Koszii