Köszönöm szépen a véleményed, látom téged is kizárólag a jó szándék vezérel :)
Megint téma nálad is a két hirdetés, nem is értem, Te mint. ingyenes apró hirdetéses felhasználó teszed ezt,akkor megkerdeznem itt tőled tisztelettel ezen az oldalon ennyi. Is elég? Mert ha igen,akkor minden elismerésem a tiéd,és majd ha lejárt a fizetett hirdetésem,megfontolás alá veszem, minek fizessek a hirdetésért ha ingyen is működik a dolog?? Ezt szívesen neked közvetlenül írtam volna, de sajnos nálad nincs privát funkció, ezért írtam nyilvánosan.De kérlek hogy én miért hirdetek 2 főoldali kiemelt hirdetéssel, azt ha lehet hagy döntsem már el én. Netán tapasztaltad, így nem lesz több vendég ezért tudod ezt ennyire állítani?? És miből gondolod hogy. Én ezt ezért csináltam? 2 teljesen más oka van,ami magánügy megosztani senkivel nem fogom, és csak annyit mondok nekem megéri, ha nem így lenne szerinted tudnám finanszírozni? Még vissza kanyarodva a másik megjegyzésedhez,én nem negatív véleményt kaptam személy szerint, másról volt. Szó! Meg hol olvasod azt hogy azt írtam milyen sok vendégem van? Szerintem ez fikció a részedről......és vajon miért?
Mindezt privátba akartam megint,vagy ha a Civakodoban írod ott reagálok,mert ez egyáltalán nem ide tartozó értelmetlen szó csata :)
És tisztelettel kérem ne haragudj de a jó tanácsaidat tartsd meg magadnak,,és ne velem foglalkozz! Hívjál fel, vagy gyere el hozzám, szeretettel várlak hogy ezeket megbeszéljuk! Érdekes Te vagy kettőnk közül az aki rögtön ugrik és ír,én senkire (Hirdetővel kapcsolatban) nem vagyok ennyire kihegyezve,mint te velem kapcsolatban akár az írásaimra is pl.