És kik azok az igazi sellőlányok, akiket érdemes lenne batámadni?
És kik azok az igazi sellőlányok, akiket érdemes lenne batámadni?
Jessica pár éve még Pesten dolgozott Ruby vagy valami ilyesmi néven. Kedves és szinte mindent vállalt. Jó kis csaj, de azért Győrben is voltak sokkal szebb, igazán gyönyörű nők, pl. Nina vagy Alexa. Szóval nem értem a hitetlenkedést.
Sok jóra ne számíts,1*-1* szál rózsa az átlagos és mindenért többlet rózsát kérnek,pesten szinte minden benne az *lapban,ami itt *xtra.Szumma szummárum,***moderálva***,mint a főváros és messze nem olyan a kínálat egy két igazi sellőlány kivételével!
Áhh ő inkább nagyon jól tartja magát.. a hirdetésében 98 évesnek van feltüntetve :D
Bizony ;)
Ez a beszámoló név nélkül kb. annyira volt hasznos mint a teáltalad említett lány látogatása. De mindenesetre jót nevettem a "történeten" :))
Kedves Megosztás.
Tudnál nekem segíteni kivel azonosak a képeim? Én nem találok másik hírdetőt az én képeimmel. Köszönöm.
Jelen esetben ha hiszed ha nem, de ő az.
2-3 éve már nincs új filmje, ha rágooglizol.
Ennek örülök.:)
Micus,micus vajon mit írhattál amit moderáltak:)
Nekem persze sosem vetted fel a telefont,pedig nem is vagyok b*dös,és sz*jszagom sincs:)
Találtam egy kis keresgéléssel egy közösségi oldalon egy rajongói clubbot. A sálas kép kivételével az összes képet megtaláltam ott. Az említett képen is látszik,hogy ugyanaz a krumpli orr,arcvonások. Attól,hogy felnőttfilmezett,még gyakorolhatja köreinkben is. Debrecenben ott van Anita Bellini, ő már hónapok óta fényezi a kardokat. (Na tessék...Jelenleg pont nincs fent)
Nekem az ilyen pici lányok jönnek be,ugyhogy szerintem holnap,vagy holnapután meglátogatom. Legfeljebb ha nem ő nyit ajtót,akkor viszlát.. A hirdetésében 19-nek írja magát,valóságban novemberben lesz 25....de az itteni hölgyek közt is vannak páran akik még 10 évet is füllentenek.
Lehet hogy időutazó! =D
Köszönöm a hozzászólást pöcörö.Próbálok a bolondos viselkedésemen változtatni.Szép napot!
még csak annyi,hogy van itt aki ténylegesen ő, ismerem, saját képekkel van itt,ő nem kapta meg a fénykép garanciát!
talán a sálas kép tényleg ő. az is látszik,mennyire elüt a többitől. :) dehát higgyétek csak azt....aki akarja.
a képeken ott van a név. internet képek. ugyan már emberek... fényképgarancia?? gondoljátok,hogy majd az a lány jön el ide,hogy ezt csinálja?? :)) de ugye ezt azért ide szabad írni? ugyan is észrevétel és ide való,mert egy itt hirdető lányról van szó. megtalálhatók ezek a képek egy kis kereséssel.
ez nem leszólás,lejáratás.
Hogy ne csak egy "gyanús újonc" hozzászólása védje meg a művésznőt, így én is megemlíteném, hogy Micus higiéniája maximálisan a legjobbak között van Debrecenben. Látogatásom emlékei között kutatva első dolgok között ugrik be, hogy tiszta/illatos volt és ez az alsó testrészekre is maximálisan igaz.
Másik dolog ami beugrik vele kapcsolatban, hogy kicsit "bolondos" és szabadszájú, ez most vissza is köszönt a válasz reakcióiból.
Harmadik pedig az, hogy szex terén megkaptam tőle mindazt, amit elvártam. Kellően bevállalós és kellően perverz egy ilyen légyotthoz.
Nem promózni akarom Micust, mert nekem személy szerint nem is lett kedvencem a saját elvárásaim hiánya miatt, így valószínűleg nem is megyek hozzá vissza mostanában, de a kedves makktárs kritikáját kicsit én is túlzásnak éreztem!
Ő egy olyan szolgáltató, aki amit ígér azt maradéktalanul teljesíti egy egyedi viselkedési stílus társaságában. Akinek ez bejön, az egészen biztosan visszajárós lesz nála - akinek nem, az pedig egy kellemes óra/félóra élményével távozik és legközelebb keres mást.
Legalább neki kötelező orvosi vizsgálatai vannak szkamjája miatt, ami megnyugtató. De azt nem értem, hogy ez miért éri meg neki, egy filmért 10x többet kaphat. Vagy marha d***án dolgozik?
Sziasztok kedves leendő es múltbeli vendégeim!
Arra kérlek titeket hogy legyetek turelemmel , nem dolgozom annyit amennyien szeretnétek hozzám jönni ..
Szóval legyetek türelemmel nagyon szépen köszönöm előre is!
További szép estét !