Sziasztok! Egy hármasban valaki benne lenne? :)
Sziasztok! Egy hármasban valaki benne lenne? :)
Janesz, hát ezt hogy a fenébe kell érteni? Ilyet én még nem hallottam?
Azt igen, hogy : "Megvan a magához való esze."
Sőt, van akinek attól több is van!
De, hogy mindenkinek, csak a magához való esze van meg!
Te, Janesz, ez nagy bölcsesség! Esküszöm!🤣🤣🤣
Felírom!!!😅😅😅
Sziasztok!
Kira (22) hirdetőről van valakinek tapasztalata? A válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok! Olyan hölgy érdekelne (elérhetőséggel) aki tényleg profi a prosztatamasszázsbab és nem csak kiírja, hogy az is van nála. priviben is jöhet a válasz. Előre is köszönöm
zsolesz9 · Újonc · Levendula panzió győr szent imre út illetve fantázia panzió tatai úton
zsolesz9 · Újonc · limre út illetve fantázia panzió győr tatai út
zsolesz9 · Újonc · Na és sikerült valamit össze hoznod ha írsz privátba szívesen ajánlok egy két korrekt megbízható csajt de inkább csak az idősebb korosz tájból
Szia megkérdezhetem kik voltak azok? Privátban is jó, csak nem szeretnék belefutni...köszi
Mindenkinek csak a magához való esze van meg.
Kétségtelen és vitathatatlan!
Nagyon értelmes hölgy.
Nikol (31) valakinek van tapasztalata vele kapcsolatban? Privátba is jöhet! Köszönöm!
Gréti tényleg intelligens csajszi! Igazi kis tündérrózsavirágszál! :P :D
Mariannról vélemény,vagy keressek mást.Jöhet privátban.
Ő engem is érdekelne még nem olvastam róla véleményt jó lenne tudni valaki esetleg ajánlás köszi
Nem ismerem személyesen, de a hozzászólásai alapján egy intelligens lány...és ha az, akkor pl. ha egy félórás randit bevállal 10:00-tól, a következőt 11-re szervezi, így marad ideje rendesen tisztálkodni, meg siettetni sem kell a vendéget, és nem egymás kezébe adják a kilincset, mint sok helyen.
Sziasztok ! Gina 25 esetleg ő nála járt valaki ? Képek alapján jól néz ki.
Nándi · Őstag · Nem fotógaris a hirdetés, hagyd már a francba! Nagykorú itt a látogatók többsége és el tudja dönteni meglátogatja a hölgyet vagy nem! Amúgy a csaj jó és alkatra hajaz a hirdetésben lévő képekre.
Lassan te leszel totál ketyós! :D
Aznapi utolsóként én is voltam tovább
Árvafiú2 · Újonc · Ha nem tuloztál akkor ezek szerint Grétinek ennyire sok a szabad ideje hogy maradhatsz tovább mint amit ki fizetél hát ezt én erösen kétlem de nekem mindegy nem én alám adod a lovat 😅😅😅😅
BlackMan88 · Újonc · Minden értékelés reklám, és hidd el picit sem túloztam! 😁😋