Mézesről írtak itt korábban, nem valami pozitív hangnemben.
Mézesről írtak itt korábban, nem valami pozitív hangnemben.
Járt már valaki Zsúnál ?
Privátban is jöhet a válasz és előre kösz !
Ez mindenkepp elôny!!🙋♀️
Sakur üdv fogom is legjobb pillanatait de nem úgy volt hogy nem lehet dugni? Na ez a valós mi?
Hozzáértő focista legalább tudod kiről beszélsz? Zárójel a kivételek sok felekeppen számítanak😀
😃😃😃
Tupac · Újonc · Kaferfan,örülünk hogy neked bejött, folytasd, döngesd, nem vagyunk irigyek mert amúgy amint látod többeknek is megvolt, csak utána az osztályzatai nem voltak igazán kiemelkedőek..:)
Ada valaki infó akár privátban is. Még lililux is érdekelne jöhet privátban is.
Nándi · Őstag · Tuti tudja amit kell! Te meg ha leszel elég bátor és nem itt hanem ahol kell ott "kíváncsidkozol" megtudhatod! :D
Sziasztok.Tud valaki 50 feletti csinos, bevállalós högyet aki nem sűrűn hirdeti magát?
Mit tudsz róla ?
Ez AZ a Heni? 😃
helló! Barbi 39 néven hirdetett egy hölgy egerszegen valaki nem tudja az elérhetőségét? egy ideje nem hirdett!
Nándi · Őstag · Igen! Igen!
Nekem meg a moderálásra jelentették,a valós hozzászólásomat.Valakinek fájt,hogy én pedig még tudtam dugni a csajt.
Szirgyu · Újonc · Milyen meglepő, hogy az előző hozzászólásomat, amelyben csupán a száraz, valós tényeket voltam bátor megemlíteni, törölték.
Úgy látszik, nemcsak a lányok, de az igazság is meztelen.
És amiben,még rendkívül kitűnő,és messze átlag feletti ez a csaj (Conyról beszélek), az ápoltsága,és a tisztasága,saját magára,és a környezetére is.Patika a csaj,tök steril,ápolt,tiszta,illatos mindene.Tiszta lakás,tiszta fürdő,illatos lepedő.Nem talalálkoztam még,ilyen pedáns,rendmániás,hirdetővel.Jól esik bemenni ilyen csajhoz.
Hello szivi nem veletlen vannak kivételek!! Varlak beszeljunk! És köszönöm szepen 🙋♀️😉🌹
Nándi a helyszíni értékbecslő ...:-))
üdv:
spray