*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
Lau 40 -nek kicsit sok az adatlapja az oldalon ......
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
Lau 40 -nek kicsit sok az adatlapja az oldalon ......
Sziasztok Fiukak! Ujra Kaposvaron! HATALMAS AKCIOKKAL VARLAK TITEKET! Puszii :) 😘
Hát például már eleve az gáz, hogy egy az egyben Barbi22 (aki most jött Pestről) adatlapját másolta ki. És hát a képek is. Ennél nyilvánvalóbb kamu szerintem nem létezik. Aki ezek ellenére elmegy hozzá, az mégis mire számít?
Sziasztok!
Mendy nevű hölgynél járt valaki? Valamilyen fomában (itt, vagy pm) írjon nekem akinek van tapasztalata :)
Köszöntem.
Hasonlítsd össze a képeit a Pedra fotóival,aki hirdetett már Szamira néven is (meg a jó ég tudja hány néven) keress rá,és döntsd el magad hogy mész-e!:))
Rég röhöget ilyen jót mint ezen......... :)
:D Ugye milyen rettenetes dolog az emlékezet!? Gyors volt a javítás!
Kalandor...ha erdekelne a velemenyed,nyilván elgondolkoznek rajta.De nem teszem.Nem az a fajta lány vagyok akivel barmit meg lehetett vagy meglehet csinálni.Ha kritikát kapok válaszolok rá,de nincsenek álmatlan ejszakáim miatta.Aki ismert tudja hogy mit vallaltam es hogy mit tudtam nyujtani,mert tudod mindenkinek másra van szuksege.Soha nem akartam futoszalagon dolgozni,megválogattam a vendegeimet,es nem is mindenkit fogadtam.Hidd el hogy meg igy is megvolt a vendegköröm es a számitásaim is bejottek mindig.Az hogy ti itt mit irkáltok unalmatokban,az a ti dolgotok.Egy okos lány sokfeleképpen meg tud élni,hidd el.Nincs megfelelési kényszerem,es nem is volt soha.Mindig a saját utamat követtem,és ezután is ezt fogom tenni!:))La Vida Loca.:)))))....
Mendy22 az egykori Liza képeivel vadi új csajsziként! Teló hangpostára irányítva! Szóval itt kérdezem Ő tért vissza vagy valaki nyúlta a képeit?
Jaj!Igen!A panzióban!Ott ritkán vannak.
Miert mivan az *vari pamelaval?nem jo
Bravo! Thats a real good posting! Thank you! Hope more boys will write interesting tests!
Valaki Betti 40ről tudna irni hogy mit tud?
Mert sérti a hirdető érdekeit. Ráadásul mindent virágnyelven kell megfogalmazni,mert különben megy a kukába a hozzászólás. Tegnap lehúzott egy "csaj"... Persze moderálásra került hogy mennyivel. Aki idetéved az oldalra,az tudja,hogy nem a két szép szemünkért kedvesek velünk a lányok (már amelyik) , a "dellát" nem lehet a nevén nevezni....vicc. 14virágszálat ajándákoztam a semmire. Talán igy maradhat...
Nem tudom miért moderálják az igaz hozzászólásokat?
Egy jó tanács! A most Mosonmagyaróváron Pamela néven hirdető csajhoz ne menjen senki aki jót akar magának!
Hát, eléggé sík a felsőteste!
Odaadással ellentételezni tudja?
Én végülis Sonjához tudtam most beugrani.
Na, ő az ellentéte, ésszel felfoghatatlanul nagy didikkel! Két kézzel fogható csak át darabja!
Viszont érzéketlen az egész iránt, sokat kell vele foglalkozni. Akkor viszont elérhető, hogy legalább a szeme csillog közben, mint az a csizmaszár, amit jó sokat keféltek!
Ja és sajnos no smár!:-(
Szóval az odaadó hozzáállás elkélne nálam.
Ezért is kérdezem, hogy az ajánlott Zsani a külső adottságait ezzel pótolja-e?
Ja és a kád dugulás, amiről MARKOKO írt alighanem ugyanezt a helyszínt takarja.
Hannánál no smár!:-(
Hangszeres játékában a nyelv nem túl sok, sem nem ultramély, de a nyomás csak benned fokozódik őbenne jóféle vákum van.
Utána úgy tud tekerni, hogy csak győzzed kitartással! De ehhez aktívan fel kell lekesítened, mert különben eléggé gépies lenne az előadásmódja.
A melleit végig fogjad (remek tapintású) , mert különben lendületbe jön és saját irányokba téved, amit nem bírsz szemmel követni!
A hely épphogy nem lehangoló, 2-es, vagy hármas. (Rengeteg emelet van fölötte, csak abban a házban tud ilyen sok lenni.)
Rózsákban jó a helyezése, könnyebben előteremthető, mint sok más helyen.
Nem tunt az oregnek 30 koruli lehetett az elejen rendelt az utcanak