Szilvi22-rol tud valaki irni tapasztalatott?
Szilvi22-rol tud valaki irni tapasztalatott?
Minö véletlen, Jill már el is tünt sopronbol ,ez a tény magáért beszél !
Az elmúlt időszakban tapasztaltam:
- Még mindíg gondot okoz egyeseknek a higiénia. A "vendég" fogadása előtt illene letusolni, főleg az altesti részen. Ez nagyon alap dolog, de valakinek nem az. Akinek inge az vegye már fel!
- Nem szeretem, ha valamit megbeszélünk telefonba, a helyszínen meg hirtelen változnak a "feltételek". Ez is egyre gyakoribb. Ha valaki bevállal egy ilyen dolgot, az vagy fogadja el a vele járó "kellemetlenségeket", vagy hagyja abba!
- A képek néha köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Értem én, hogy kell egy "azonosító" fotó a regisztráláskor, de utána szinte bármit fel lehet tölteni. Az életkorról, testsúlyról, tetkókról, "nyitvatartási időről" már nem is beszélve.
- Ha nem ér rá valaki az vegye már a fáradságot, és szüneteltesse a hírdetést, illetve kapcsolja ki a hangpostát, visszahívós SMS szolgáltatásokat....stb. Nem akarok senki hangpostájára rábeszélni, vagy visszahívós SMS-eket küldözgetni!
- Még mindíg sok az olyan hírdető aki azt se tudja miről is szól ez a történet. Az menjen közmunkára, vagy bárhová. Értem én hogy a szükség nagy úr, de senkinek nem tartottak a fejéhez pisztolyt. - Legalább is remélem : ) -
Lenne most is beszámolóm, de inkább már le se írom, mert ez a fórum már rég nem erről szól. Sajnos. :(
Természetesen a korrekt hírdető, korrekt vendéget érdemelne, de ez sajnos nem így van. A fent említett dolgokat remélem elolvassák az "érintettek".
NA pá!
Lau élőben is csodás,mindig szexi fehérneműben fogad!Értelmes,lehet Vele mindenről beszélni a köztes időben.Nekem mindig élmény a Vele töltött idő! Szóval csak ajánlani tudom! Vigyázzatok rá Győrben! Üdvözlet Sopronból
Sziasztok! Valaki dobjon már meg egy infóval hogy úgymond "maszek" alapon nyomatják akik lazán bánnak a time-al. Na olyan csajokat tud-e valaki. Na és persze ajánlott kategória! :)
Mesélj picit!
A valóság egyezik a képekkel? "Ajándék" osztás után is nő marad?
Nem magyarazkodom,hiszen te csak egy senki vagy.Vagy ujoncként ennyire ismered a lányokat?Talán rangod is van..))
Sziasztok Enikő 25 ről valaki tud mondani valamit volt már nála?
Kár hogy csak egy van belőle élőben...☺ Csak így tovább Lau! 😉
Akkor miért is kellett a tegnap feltöltött új képeket rekord gyorsasággal törölni?? Hasonlóságról meg csak annyit, hogy a Liza klasszissokkal csinosabb csaj volt!
Ha igazán okos nö lennél akkor tudnád ,hogy nem kell magyarázkodni! Amit meg annyira kell bizonygatni , az meg nem igaz!
Sziasztok. Zoéról esetleg tapasztalat és hogy máskor is szokott e lenni ??(mert most ápr.9-17)
Ezek nem Liza képei, valós a lány, de tényleg nagy a hasonlóság.
Sziasztok,
2 napig próbáltam elcsípni Jessicát, de sajnos nem sikerült elérnem. Ha valakinek sikerült írhatna egy kis beszámolót, hogy milyen volt.
Érdemes-e meglátogatni ha legközelebb is a városunkba látogat?
Szia Jill. Én speciell értékelem az olyan lányokat akik igen is megválogatják az partnereiket. Ezzel valahol védve azokat a jelentkezőket akik mondjik úgy hogy adnak magukra,(ápoltság,pl nem betonozás után megyek a hölgyhöz,hogy majd ott lefürdök stb...) Én is elvárom, hogy a leányzó "tiszta" legyen,ápolt,friss stb.. Ez normál, asszem fordítva is elvárhatja a högy. Sőt én előnyben részesítem az ilyen lányokat. Azért a pénz nem minden.
Like Jill!
Sok szemét között az igazgyöngyök még mindig a régi bevált csajok, Bianka és Evelin. Ők soha nem okoznak csalódást. Az idősebb korosztályból csodás partner Melinda , Kendra és hétvégeken Enikő.
A többinél próbálkozhatsz, de csalódás a vége. Kosz, átverés, igénytelenség.
Üdv, kellemes hétvégét!
Üdvözlet mindenkinek, aki korrekt a pályán, mint fogadó, mint vendég. Nagyon sok kedves lánnyal találkoztam már az évek során tartsák is ezt a formát. Most azokról mondok véleményt akik igen csak alá mentek az igényességnek. (ha találkoztok ilyennel írjátok meg) Ezekre vigyázzatok. Megállapodsz egy árban aztán a tetteknél elkezd emelkedni a tarifa. Szándékosan nem ajándékról beszélek. Pofátlanul letagadják az étlapon kínált "alapot". A másik probléma a higénia. Én szekszárdi példákat tudnék sorolni, de nem nevesítek. Törölköző nincs, ellenben van papírzsepi, jó esetben törlőkendő. Mint az országút szélén. Az előbbiekről a fórumban írt kritikámra mi a reakció??? Megváltoztatják a hölgyek a neveiket. Akár többször is. "Margit? Nooormális?"
Teljesen igazad van, szánalom. Most Brigi és Éva. Szerintem ez mindent elmond.
Mire számítottál? Hirtelen igényesek lesznek és mosógépet vesznek meg törölközőket és még mosni is fognak? Kissé egyszerűbb ha átírják a neveiket, jól bevált taktika. szánalom.
Kedves missBlack!
Igen van két hirdetésem amint látod:)
Probléma?A VL. engedélyezi az ilyesmit,én meg mivel kitudom fizetni élek lehetőséggel.Ha szétnézel itt az oldalon láthatod hogy több lánynak is van több hirdetése is,van akinek 3-ra is telik:)
További kellemes élcelődést és nézelődést!
Lau40
:)