Valaki tudna segiteni ? A Jerikon volt egy szoke nagymellu lany tud rola valaki valamit ?
Valaki tudna segiteni ? A Jerikon volt egy szoke nagymellu lany tud rola valaki valamit ?
Sziasztok! Valakit megkérnék szépen ha tudja a Budapesti barbi (aki hétföig lesz Győrben) tel számát az ossza meg velem. Kösz. (22éves telt)
Jessikához készültem,de sehogysem értem el. Pár telefonszámmal indultam kalandra....
Előttem szóló "kolléga",üdv a klubban.. Ma engem is szivatóra húzott egy leányzó rendesen. Dorina 33-nál jártam. Első benyomás pozitiv,szerintem jobban néz ki mint a képeken....aztán itt ki is fulladt minden pozitívum...
60 percben egyeztünk meg,minden lehetséges extrával együtt. Fürdés után masszázzsal kezdett a hátamon,ami minden volt,csak szakszerű nem.. fordulás után jött a többi gond....hiába az extra csomag,ne érjek hozzá,ne simogassam,átölelni végképp nem szabad.......és persze mindezt kifejtve,hogy mit miért nem,csakhogy múljon az idő. Háton fekve a masszázs annyiból állt,hogy ujjheggyel cirógatta a combomat.. Mégegyszer mondom,ez az extra szolgáltatás. csók,69.. de persze semmit nem produkált a leányzó. És megindokolja,hogy ilyen helyen nem szoktak az emberek....akkor mégis mi a bánatér tette el a ***moderálva***? A vége az kész kabaré....kb 40 perc után kiment a szobából,úgy hogy addig a himbilimbimet megsem pöckölte....később sem. Persze kérdezte,hogy miért vagyok ideges...... Így még nem jártam,hogy tele tárral távozzam valahonnan. Megérteném,ha az ajtóban azt mondja,bocs,de nagyon nem vagy szimpatikus,keress mást. Nemvagyok egy matyóhimzés ez tény,de akkor is,ő a szolgáltató......
Értékelés.. :)
A leányzó külsőre átlagos,formás.....
Amit nyújtott az értékelhetetlen....
Összességében : 10/3
Ez a magas pontszám a külsejének szól....
Van még egy akit tegnap elfelejtettem. Ő nem itt hirdet, de az itt hirdető lányok, nyugodtan- legalább a fele- példát vehetne róla. Ő Timi. Évek óta ugyan az a három kép van fennt róla. Ugyan az a telefonszáma,a kora a három év alatt 3-szor változott! Mindíg egy évvel több-ez a normális- . Nem sztárolja szét magát. Gyere el probálj ki. stb...
Amúgy rendben van. Ajánlott kategória!
Nem. A várkerületen a nagy kanyarban ahol a taxisok ai szoktak állni. Ha a házzal szembe állok jobbra a Norbi bolt(azt nem tudom mi a neve annak a kis utcának) balra meg a pénzváltó stb. A saroktól balra a második nagykapu. Ha az ablakon kinéztem pont a szoborra láttam rá.Én ott voltam. Emeletre kell felmenni kicsi keskeny lépcsőn. A bécsi úton is voltam. Ott meg egy barnahajú szolis jól kivarrt csajszi volt. Nevét passzolom. Kb 20-23 lehetett. Az sem volt rossz....
A múlthéten rácsörögtem. Hogy is mondjam. Szerintem kicsit átlag feletti a rózsák száma amit kérne a szolgáltatásáért és még a helyszínt is neked kell biztosítanod. Ha fele annyit mondott volna akkor rászaladtam volna.
Kedves Vendégeim,már csak három napig vagyok ebben a "munkakörben" .
MÁR CSAK HÁROM NAPIG VAGYOK ELÉRHETŐ EBBEN A MUNKAKÖRBEN!
Vagy esetleg Zoé-ról?
Sziasztok!
Valakinek infója Liziről?
Előre is köszönöm....
Hello mindenkinek, szeretnek toletek infokat (tapasztalat, jo esetleg rosz egyebek ) a kovetkezo csajokal kapcsolatba:
Hanna26
Zafira25
Zsaklin24
Aliz18
Kitty35
Csilla24
Lilike25
Elore is koszonom , szep napot.
Hali!
Végre itthon jártam. Több nőt kinéztem, beszéltem velük telon, nem tudnak meggyőzni. Volt aki nyávogott , volt aki nem tudta mit is szeretne nyújtani, és mennyiért.
A legkiábrándítóbb, hogy van hírdetése de a csaj ki van kapcsolva.
Nórvit, Anikót, Krisztát nem tudtam felhívni.......
Elmentem a bevált Anett 35 höz.
A csaj szexibb mint valaha. Stilusa, hozzáállása még jobb!
Jó illat, igényes, ápolt. Tudja mi kell a nagy utazónak. Nem nyafog, nem nézte az időt. Szex után jót beszélgetünk. A kolléganője végig ott voltak a lakásban, de csak egy csendes neszt hallottam.
Vissza mennék többször is hozzá, de ő nincs hézvégén.
Nem pontozóm, de ő nem gyenge.
Kedvesen ajánlotta a barátnőit is.
Ja: ami még tetszet , nincs forgatókönyv, ott és úgy csinálja ahogy kell.(ciciével , mozgásával elvarázsolt.
Zsani
Az apró hírdetések között van egy Nettike(21)
A fotó alapján brutál jó,de nem tudom mennyire lehet valós a hírdetés.
Megnéztem én is,tényleg izgalmas a bemutatkozó szövege,nekem nagyon hasonlít a Claudia 20 szövegére megfogalmazásban. Elképzelhető,hogy egy helyen van a két hölgy. Egyszer majd valamikor a jövőben lehet hogy kipróbálom,hogy milyen lehet egy kis vékony,csini,bombatestű csajszit jól "meg-GANG BANG-elni" kb rajtam kívül még két hapsival. :) Így izgat a dolog,csak az a baj,hogy engem zavarna,ha közben néznem kellene két másik hapsi micsodáját. :DD De maga a szitu,hogy ilyen módon jól elrendezni egy szuper nőcit különösen izgalmasan hangzik. Mondjuk nem lenne hátrány,ha élvezné valamelyest és nem csak a "legyünkmártúlrajta" feelinget érezném. Ilyen szempontból Gina Diamond lenne szerintem a megfelelő választás. :)) Mondjuk konkrétan nem tudom,hogy ilyet csinál-e vagy csinált-e,de ahogy ismerem nem egy ijedős "leányka" :)
Sajnos be kell hogy ismerjem teljesen rossz döntést hoztam! fahéj 23 nál jartam. Bár csak ne tettem volna.
Ezért senki nem hibás csakis én .1000% hogy többet nem keresem őt!
Ahogy nézelődtem az oldalon sok a nem Magyar lány. de talaltam mást.
gabi 29 nél is jartam nem bántam meg jo kis csaj bár tény hogy néhány képe régebbi szerintem.
Ettől fuggetlenul jol éreztem magam. összeségében szerintem ajanlott kategoria.
Toronymagasban?
És még egy érdekesség.
Olivia felhagyott az iparral?
Azt észrevettétek-e, hogy Lizi(42) immáron Nagykanizsán tartja a fogadóóráit?
az lenne a kérdésem olyan lány párt keresek akikmegadnák nekem az élvezetet. pl az egyik női tag franciázik a másik a p*pómat kényeztetné. ha tudtok ilyet irjatok :)
egy álmodó srác ;)