Ilyen opció nem volt. Mi a kérdésed alapja?
Ilyen opció nem volt. Mi a kérdésed alapja?
Szerintem Ő az.
Ismerősek voltak a képei, de egy ideig nem uigrott be, hogy ki lehetett.
Aztán nekem is Virág ugrott be...
Most látom Kriszta is ujra hírdet,bár néhány új fotót megnéznék róla.
Uraim mai is várok minden kedves élvezni vágyót ;) csók Krisz
Voltam Zsaninál,kedves barátságos csaj bátran ajánlom annak akinek bejönnek a teltebb csajok!
Én is voltam nála többször is.Teljesen egyetértek veled!
Maximálisan egyetértek a hozzászólóval. Fahéj kisasszony (korábban Anni, Fanni meg talán Ingrid) kiemelkedik az átlagos, unott élményszolgáltatók közül. Én csak negyedórára neveztem be, de félóra lett belőle. Legközelebb duplázom, de inkább négyszerezem az időtartamot. Csak a tárgyilagosság kedvéért írom, hogy első alkalommal megszívatott, ezért fél évre kiesett a képből. (Amire nem emlékszik. Lehet, hogy tényleg csak egy félreértés volt az időpontot illetően.) Ennek ellenére nem hagyott nyugodni, így bepróbálkoztam újra, óvatosságból a legrövidebb programra. A találkozó számomra komplett meglepetés volt, pozitív irányban. A titokzatos hölgy valóban játszótárs, meg minden más, amit már leírtak róla. 100 %-ban ajánlott kategória.
Szandika 28. A kêpek nem feltétlen igérnek sokat és persze itt is rádobhatsz egy tizest már ami az évszámokat illeti.A telefonban kiderül, hogy *rképzésével inkább az 1 órás eggyüttlétet favorizálja ugyanis ott van csók meg natur francia. Mivel érezhetően nem mindenáron akartam menni és talán a bolt sem mehetett annyira sikerült félórában is megkapni azt amit csak órásban akart. Elmondása szerint korábban bárokban dolgozott. Azt gondolom itt megtanulhatta azt a képességet,hogyan kell egy kuncsaftot megszerezni. És csakugyan! Ahogy belépek az ajtón és életre kell, kilépve a gyenge-közepes fotók alkotta predesztinációbol már tudom, hogy egy tehetsére bukkantam. Míg zuhanyzom pajkosan odaveti a fürgyőszobában: ma te vagy az első , ha érted mire gondolok? A cickokon lehetne javitani a popsi tökéletesen anyucisan jó a szemêlyiség teljesen rendben van és a szakmát is jól tudja. Egy időre eltünt a hirdetése és féltem, hogy odébb állt. Most megint hirdet és meglepődve láttam, hogy csak ketten jelölték kedvencnek. Hát uraim szerintem ő még nincs felfedezve!
Bárkinek van lehetősége,hogy az érdeklődés középpontjába kerüljön,de azért sokat,nagyon sokat kell tenni és nem árt,ha mindez pozitív irányba történik.. :) Szép estét mindenkinek!
Keresgess a 00 - 24 esek közt talán még szerencséd is lesz!
Aa értem. Tehát mindkettő szar.. ?
Volt hozzá vki mostanában? Ha igen, írjon már rám privátban.
BF valóban talán "még nyomokban sem volt fellelhető" - amit amúgy igencsak hiányolnék -, de aztán olyat lovagolt, hogy azóta is eszembe jut néha...húúúú...de azért nem bánnám, ha "felszedett volna" egy kis BF képességet közben..nem kell nyálasnak lenni, csak, izé, olyan aranyosan kedvesnek...akkor maga lenne a tökély.
Annyival nem jutsz messzire. :)
Fél óra NF-el kijön. Ha egy órát akarsz, duplázz!
Hali!
Egyet értek veled.
A Ninettke29,***moderálva*** és a Letti18-al kapcsolatban.
Én még ide sorolom a Niki30, Nily20 és a Jessyka21-et :)
Ezek a hölgyek toronymagasan kiemelkednek a helyi szolgáltatók közül :)
Helló Klaudiared-ről tud valaki valamit?
Az hogy korábban írtam valakiről rosszat is, nem azt jelenti, hogy nem ajánlom. Úgyhogy Letti(18) és Csilla(24). Így jó?
Dalma korábban Barby(24) vagy Barbi volt, és anno ajánlott volt, de írtam is róla ha jól emlékszem még színes betükkel.
Rengeteg beszámolót írtam, úgyhogy ha érdekel valaki olvass vissza, és lehet hogy sikerrel jársz!
Nem kell megijedni Én beszéltem vele a hirdető lányok koronázatlan királynője visszatért! :)
Annyi biztos,hogy a Lau megmozgatta a fórumot....
De nem hiszem el,hogy nincs egyetlen makktárs sem a környéken,aki tudna írni egy hiteles beszámolót... Lehet újonc is,én is az vagyok....de ne előtte öt percel regisztráljon valaki,és ír a hölgyről negyed oldalt.
Szinház kell a népnek.... ez legalább nem kerül semmibe.
Kedves uraim . Voltam Kittikénél mellékesen több néven van fönt. Együttlét 10/3 kedvesség 10/3 inkább sima leh*zásra megy. Ami még rosszabb az egésznél hogy a belvárosban az ***moderálva*** is szoktam.látni szobal csak óvatosan . nem ajánlom senkinek