Crystal24, (23-at írtam, régebben voltam, bocsánat, de pozitív, hogy legalább frissíti)
Crystal24, (23-at írtam, régebben voltam, bocsánat, de pozitív, hogy legalább frissíti)
Hali!
Melyik Lettire és melyik Csillára gondoltál? :)
Letti 18-ról írtál korábban olyat, hogy már nem olyan mint régen, Csilla 24-ről pedig, hogy vagy 4 évvel idősebb leaglább, meg p***kója is van :D
Szóval ők az ajánlottak?
Vagy az egyik Letti 22 (mert van több is), vagy a Csilla 30?
Mindkét név esetén írtál rosszat (is) a fiatalabbik évjáratról, így (jogosan) merül fel bennem a kérdés, hogy netán az "idősebbekre" gondoltál az ajánlásnál?
----
Dalmának nem találtam aktív hirdetését, de figyelni fogom. Azonban ahogy rákerestem a nevére.... találtam egy Szekszárd-i apróban hirdető gyöngyszemet:
"Korlátlan ideig tartó, korlátlan aktus számmal lévő, igazi ful ful *xtrás szervizel várlak 0-24ig. Utazni tudok, diszkréten fogadlak puszi Dalma"
Ez hogy gondolta? XD Korlátlan ideig tartó?
Esetleg "Gazdag pasival összeköltöznék" jeligére? :D Így értette? :D
----
A chat részleg nektek sem működik mostanában?
----
Részemről ajánlott: Ninettke29,***moderálva***, Virág22, Réka23, Letti18, Crystal23, Nóra23, Kiara23, Bellini20
A kor a hirdetésekben szereplő érték, tájékoztató jellegű, nem mindig fedi a valóságot.
Illetve arcra egyik-másik megosztó lehet (van olyan hirdető, aki szebb, és nem soroltam fel ide!), de hozzáállásban ők nyújtottak valamivel többet, mint az átlag.
Üdv: Golekon
Akkor kinek van igaza???
Tisztelt Hirdetők!
Kérjük a csevegést a ne itt, hanem a csevegés fórumban tegyék meg.
Köszönettel:
VidékiLány Szerkesztőség
Én nem lejáratni szerettem volna a szóban forgó lányt ! Persze nem tiltja a szabályzat csak akkor ne is essünk sokan kétségbe hogy megy lefelé a színvonal először csinalok több hirdetést mert másnak is van hat akkor miert ne ( ez szerintem hiteltelen ennyire nem lehet kétségbe esve eezek a személyel h minden oldalon látni kelljen attól nem hívják többen megnyugtatom) aztán ha. A masik leadja a szivonat es az *rait akkor majd en is mert mas is ezt csinálja vagy hogy ???? Es utána jönnek a "újonc " önreklámok ne csodalkozzunk hogy nem találunk sok igazán jo hirdetőt sajnos ! Tiszteletem a kivételeknek !
Nos, szerintem, sokan mosolygunk néha-néha, amikor némelyik szolgáltató lány, pozitív véleményt alkot saját magáról, eesetleg túl csöpögősre sikerül! :)
Megjelenik pl.egy önreklám, majd nem sokkal rá megjelenik egy kecsegtető, nagyon pozitív csalogató vélemény. Ha valaki tudja saját magáról hogy jó, nincs szüksége ilyen eszközt bevetni, csakis annak akinek nem jól megy az üzlet! De ezt ne a szolgáltató döntse el, csakis a vendég aki meglátogatja, majd eldönteni róla mennyire érte meg neki!
Több típusú vendég van, pl.az, aki egy kedves, csinos, igényes nőt keres, és ugye visszajárója lesz. A másik, akiben van a vadász ösztön, aki mindig az újabbat keresi. És van az átutazó aki alkalmanként az adott városban felkeres egy szolgáltatót aki picit felfrissíti rohanó idejében. De egy biztos, egyik típus sem fog ilyen csöpögő, nyálas véleményt alkotni! :D
V
an az a vendég típus, aki mindig közszereplőként szerepel, alkot véleményt, az más internetes oldalon is aktív szerepet játszik, szereti az adott témát alaposan kivesézni, örömét leli benne, kedvtelés. És van aki egy lányhoz sem megy el, csak nézelődik! :)
Tehát, ennyire nyálas és felkavaró véleményt nem ír senki szolgáltatóról, csakis maga a szolgáltató, és ez nagyon átlátszó!
Szép napot! :)
Inkább arról írnék,hogy mik azok a hiányosságok,visszatetsző dolgok,amik LAU-nál nem fordultak elő,ami miatt már az ajtónál vissza kellett volna fordulnom,vagy távoznom kellett volna: A fotókon szereplő,kedves,csinos,vonzó,szép hölggyel találkozol,nem egy lepukkant bábuval,aki más tollaival ékeskedik "agyonfotosoppolt" retus portfóliójával. Fogazata ép,nem hiányos és nem árad belőle a kellemetlen cigi- és/vagy piaszag - személyes higiénia kimagasló,átlagon felüli,márkás,drága parfümöt használ. Nem hazudja el a korát,pedig egy 10-est simán letagadhatna. Lakása patyolattiszta,esztétikus,igényes,nem egy ratyi bordélyház benyomását kelti,ahol vágni lehet a füstöt és a kuncsaftokra váró fél tucat,köztük etnikumhoz tartozó kolléganője hangosan ríheg-röhög,sztorizgat,szívják a cigit,mint a törökök és piálnak. Nem érezni erős és kellemetlen kutyaszagot. Nem csak félig végzi el a dolgát,hogy "neked is annyi időd lett volna elmenni,mint nekem,meg különben is lejárt az időd,vagy igyekezz már,mert le fog járni és mindjárt jön a következő vendég"...etc. Belefutottam sajnos néhány kellemetlen szituációba,pedig tájékozódtam az itteni vélemények,kommentek alapján is,3-4 lányt szoktam felhívni,aki tetszett,de már a telefonos beszélgetés során "fele elvérzett" a b*nkó,nagyarcú flegmaságával,akire biztosan nem nyitnám rá az ajtót,van akit az előre egyeztetett időpontban nem lehett elérni. Ezen tapasztalatok birtokában már elment a kedvem az egésztől,de csoda történt,mert meglátogattam LAU-t,igen,Ő maga a csoda,igy került nálam a Top-ra. Ennyi. Szóval kedves fórumozók,tessék nyugodtan "unlájkolni",legyetek akár erősen felülpozicionált,versenytárs lányok,akár kételkedő kuncsaftok. :) Olyan ez mint a politika,kinek a jobb,kinek a bal oldal,vagy kinek a pap,kinek a papné. Fanyalgás helyett pedig egymás véleményét kellene tiszteletben tartani.
Szerintem mindkettő kérdésedre válaszoltam!
Sziaszok!
Nátália 27
Meláni 20
Dana 20
Petra 35
Valaki volt már náluk, tapasztalatok?
Jöhet priviben is.
Helló. Melyikkel,mert egy pár hölgyről már kértem infót? :)
Beussról valaki?
Dolly,Zita ,Vanessa . Valaki valami infót tud a adni?
Akkor jól láttam ! Már kezdtem azt hinni halucinálok !Egyból írtam neki mikor megláttam a hirdetést hogy amint tudok megyek .Aztán másnap nézem eltünt. Tud valaki valamit róla mindeképpen érdekelne? Alice ha olvasod jelezz nagyon nagy szükség lenne rád. Én is ki vagyok rád éhezve...
Én azzal tettem ezt akiről információt kértél. Nem teljesítette a telefonban ígérteket,unott,érdektelen volt miután az ajándékot átvette. Egy *** moderálva *** olvasd el az utolsó beszámolót róla! Találó kifejezést használt az író!
Ha privátban elérhető vagy, tudok adni ötletet.
Szia Micus!
csiff vagyok.
Soha nem beszéltem meg veled időpontot!Soha nem hívtalak 20-as számról.
Soha nem jelentkeztem be hozzád!
Én már nem egyszer tettem úgy hogy otthagytam,mert mondjuk 25kg al több volt mint a képeken. Vagy az elején kedves volt, de az ágyban a 0-át sem érte el meg csak fekütt. hasonlók.. Elmondtam neki, hogy hasonfekszek és "kiverem" magamnak ugyan ott vagyok. Ez egy 0-volt..stb.. Nem hogy vágyat ébresztett hanem inkább sírógörcsfelé hajlott a dolog részemről. Felöltöztem és otthagytam-meg a rózsákat is- amiket eléggé sajnáltam.
Írjatok ,írjatok,írjatok!
Édesszáj , eggyetértek. 95% ban rajtunk múlik. Amíg kereslet van addig kínálat is akad. Jó és rossz értelemben. Amíg ottmaradunk a valótlan képeket használóknál, a bunkóknál, a lekezelőknél a gyenge teljesítményt nyújtóknál addig mindíg itt fogják rontani a levegőt meg a szolgáltatói kör minőségét. Inkább legyen 5csaj, de azok tipp toppok,mint 100amiből 10 jó. Rengeteg fölösleges csalódástól mentjük meg egymást és persze elvesztegetett időtől meg sok kidobott "rózsaszál" tól...
A többi, 6-10 lányról is írhatnál egy-egy rövid kis beszámolót. Akkor is,ha negatív az élmény... Nem lejáratni őket,csak az őszinta véleményt,nekünk "felhasználóknak" okulásként.
Jól van Fiúk! Azt gondolom, ha aktivak vagyunk itt a Fórumozásban is és nem csak a pamlagon az mindenkinek jó lehet. A vélemény kimondása, akár (+), akár (-) a szolgáltatás minőségét csak javíthatja. A rosszak eltűnnek a nem jók lemaradnak. Rajtunk is múlik, hogy a jók meg megmaradjanak.