Mármint adni vagy kapni? Ma már ezt meg kell kérdezni. :)
Mármint adni vagy kapni? Ma már ezt meg kell kérdezni. :)
Most jártam arra,én 4 ***moderálva*** láttam seprűvel. Bocsi,csak poénnak szántam. :))
*** Kérjük az Önreklám mellőzését! ***
Sziasztok! Jártam Szandy33 nál csodajó nő! Kedves értelmes.. önmagát adja. nem egy mű nő. vad. érzelmes....
Én nem jártam nála de ha telefonba többen is "félreértik" akkor ott már valami nem kerek. Én csak szóltam, hogy elképzelhető az is, hogy egyes vendégeknek még az elején személyesen is felajánlotta. Lehet olvasta amit itt írtak róla és azóta inkább nem, de ez már önmagában is túl nagy rizikó. Teljesen mindegy, hogy hány embernek engedi magát, elég ha egy, de az az egy nyérces...
Ja, és mindezt gumi nélkül. Namost mindenki eldöntheti ,hogy ez mennyire pozitivum vagy negativum....Egyébként ezt a kategoriát nem szeretem , csak hallottam rola.
Pepperoni 13!
Mindent vállal! seggbe dugás után akár a szájába is v*rheted.....
Ha egy szolgáltató gumi nélküli aktust válal akkor szakmai öngyilkosságot követ el.Ezen a fórumon a legnagyobb hisztériát ez váltja ki. Nem mentem volna bele ilyenbe az biztos. Paci szerint ellenben a telefonba ezt bevállalta. Marcus többektől is hallotta . Ezek a tények. Számomra két kérdés van. Az eggyik az, hogy pacinem értette e fêlre ezt a beszélgetést a másik pedig az hogy pontosan kik azok a többiek. Az első kérdésre bármit gondolhatok, a másodikra viszont nem ha megszólalnak azok akik ezt az információt adták. A történetből csak a valóság az érdekes és nem a személyeskedés.
Sziasztok tud valaki mélytorkos bevállalós csajt ? (kényszer, torokraélvezes)
Sziasztok, tud valaki mélytorkos csajt ? Nem baj ha bevállalós ( kényszer, torokraélvezes)
Sziasztok ,tud valaki mélytorkos csajszi aki elég bevállalós ? (Kényszer ,torokraélvezes)
Én időnként még a natúr francián is elgondolkozom, hogy az vajon mennyire fertőzésveszélyes.
Tartok tőle, hogy ezzel is átjöhet a legrosszabb életveszély is, ha olyan a hölgyike. (Márpedig az kívülről nem látszik, tehát eléggé zsákbamacska a NF.)
Te szent ég!
Guminélküli dug@s?!?
Hát az tuti, hogy kórsággal jár előbb-utóbb!
És még az a jó, ha csak kórsággal. De ha szerzett immunhiánnyal, akkor már késő! (Az egész életre.):
Ha ilyen is van köztük, akkor az nagyonis B@SSZUS!
El vagyok képedve!
Sziasztok Fórumozók!
Valaki esetleg tudna ajánlni olyan szolgáltatót aki szereti a popót?
Jó vagy rossz tapasztalat egyaránt érdekel.:)
Előre is köszönök a választ !
Sziasztok ;) Várom minden kedves Vendégemet ! 0/24 óraban :) puszi
Sokszor a műtermi képek egyáltalán nem a valóságot tükrözik ami vagy negativ vagy pozitiv pl Hanna20 nem rég tett ki olyan képeket amiket nem szakember készitett és sokkal szebb formásabb rajta! Vagy ott van Soffy neki is nagyon sokáig olyan képei voltak kint amiken látszik ,hogy feljavitott stb rakott ki ő is új képeket amint szintén sokkal jobban nézki látszik ,hogy valódi szépség.
Legyen. Rápróbálok újra!
igen, ő az!
Láttátok az apró legalján hirdető Barbit? Egy az egyben lenyúlta a Timi masszázs szövegét. Mi várható aki 2 mondatot nem tud irni magáról? Vagy lehet ***moderálva***? Mert akkó nem szótam.
Jo pár honapja nem vagyok ott.Sem...:))))))Ugyhogy a felkiáltojeleket elfelejtheted.Soha nem fogsz nöt kapni pénz nélkul.De szerintem még férfit sem.
Áhh,csak jók a fényviszonyok..
Érdekes,ezt egyből moderálásra küldte,amiben fényezik azt nem...:)