Sziasztok.Szombathelyen Vilu 43-ról valakinek véleménye.tapasztalata?
Megköszönném.
Sziasztok.Szombathelyen Vilu 43-ról valakinek véleménye.tapasztalata?
Megköszönném.
Az amúgy tényleg gáz, hogy Denisa itt 29 mashol meg 34 éves.... Közben meg 40+....
Mi a baj vele? Privibe is megírhatjátok a tapasztalatokat!
Pöröly · Újonc · Sziasztok. LIA 36. róla tudtok valamit? Mennyire korekt? Árban teljesen elfogadható.
Sziasztok,
A hevesebb szex képviselője vagyok. Olyan hirdetőt keresek, aki szeret és tud igazán mélytorkozni. Várom akár a hirdető jelentkezését vagy bárki hasonló tapasztalatát, akár privátban is, az ország egész területéről.
Előre is köszönöm a hasznos válaszokat!
Szasza19 · Újonc · Még most is jó csaj. Kicsit érettebb, de a szexkultúrája kimagasló. Legszívesebben megtartanám magamnak.
Ps. Az análban fenomenális.
Mar voltam naluk par honapja, fel orara 3-asba, nem tudom mennyit fizettem, de elegedett voltam a vegen. Armani tapasztalt idosebb milf vadmacska, Gyöngyver fiatalos tini testu lany. Engednek sokmindent, nem nyafognak. Szerintem ok tenyleg szeretik ezt csinalni. Jo hangulatba telt, kb vartak az aktust.
Nalam a penz nem akadaly, ha azt kapom amire vagyom. Viszont legtobbszor nem azt kapom... Es ez az ami szomoru. kiadunk egy csomo penzt es igazabol sokszor csalodva jovunk el.
Nagyon ritka a jo csaj - jo egyuttlet kombo.
legtobbszor valamelyik a ketto kozul nem teljesul, van hogy egyiksem. Es minden esetben ki van fizetve a penz.
Tupac · Újonc · Hát Gyöngyvért és Armanit én is kinéztem, pár hete meg is kérdeztem hogy kettejük 1/2 vagy 1 órára esetleg.. azt hittem rosszul hallok, 50-70 lett volna a kaland ha jól emlékszem, a nagyságrend az tutti.. Nagyon jó csajok, tapasztalt, az a tipikus érett korosztály ...tudja mit akarsz..mindig kifizetem mindenben a minőséget, de nyár ide-oda, napszúrást még nem kaptam..:)
Beszámolót szívesen fogadok ha voltál Revenant, hátha mégis megéri..:)
Én igen, ha érdekel írj privátban
Várjuk a beszámolót! :D
Nem is volt hírdetése, már le lépett ,igyál rá hideg vizet.
Sziasztok!
Mendy(28)-ról van valakinek tapasztalata?
Köszönöm
karcsi30 · Újonc · Pont az ilyen dolgokat mint időhúzás stb amit leirtál.
Más is leirhatta volna neked .
Köszönjük a beszámolót a csajokról!
Ha kérdésed van írd ki bátran!
Sziasztok! Augusztus végén Pápán leszünk ha esetleg valakinek lesz igénye rám/ránk írjon nyugodtan!
Nem baj az, nem vagyunk egyformák. Te találkoztál már vele, vagy csak külső alapján nem érted? Ha most látnám a képeit először, én sem mennék.... :D
Pöröly · Újonc · Meg is kéri az árát.
Teljesen mindegy kerdezek e vagy sem, megbeszeltunk mindent az aktus elott, fizettem, majd jott a duma, a vetites, idohuzas, kifogasok stb.
Ket dolgot tehettem, vagy benyelem a dolgot, vagy balhet csinalok es ki tudja mi lesz a kovetkezmenye. Mivel arra ment ki a jatek hogy lehuzzon, ezert a penzt sem adta volna vissza, ez tuti.
Mas: Itt van ujra Gyönygyver es Armani, voltam egy 3-asra nalunk meg par holnapja. Lehet oket kefelni rendesen, ezek szexmaniasok. :D
Most csak gyönygverhez megyek mert o jobban esetem, fiatal, vekony, lehet kefelni nem nyafog.
Felejtős 😉
Engem is érdekelne :) ha valaki tud valamit ne tarcsa magába :)
Helló Elena(32) vagy Anett(42) hirdetőknél járt e valaki milyen információt tudnátok róluk mondani? Köszi jöhet pmen