Érdekes, hogy a negatív vélemény után már meg is változott a neve Laurára :) Nem számolom, de ez már kb az 5. neve amióta én követem.
Érdekes, hogy a negatív vélemény után már meg is változott a neve Laurára :) Nem számolom, de ez már kb az 5. neve amióta én követem.
Köszi a választ, így már érthető ;)
Beszámoló:
Lili (22)
Virágvölgyben, egy családi házban van. Fürdőszoba tiszta, törölköző tiszta,szoba tiszta.
A képeken ő van, de előben nekem ducibbnak tűnt. Amúgy nagyon kis normális, mosolygós, hozzáállásá egész pozitív, még nem régóta űzheti az ipart.
Összeségében nálam 7/10, aki a duci lányokat kedveli, annak tetszeni fog, nekem egyszer jó volt, de visszajáró vendége nem leszek.
Én azt tanácsolom neked, ha szereted a Milf kategóriát akkor látogasd meg! Én nagyon régóta járok hozzá és még nem csalódtam! Viszont itt a forumozók nagy többsége, tisztelet a kivételne,k csak le húzzák a hirdetőket ha csak nem érdekük hogy fusson a szekér! Nem akarok többet írni róla mert azonnal ön reklámnak minősítik!
És ha még tudnád hogy hány oldalon különböző élet korral és névvel hirdeti magát ,nah meg szolgáltatásokkal . szép csak ***moderálva*** sem ér, fel*ras minden és érkezés előtt le csekkol..Nem ajánlott!
***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Dolly
Kedves Grof Kurator :)))
Altalaban Mindenki eler telefonon..erdekes h pont Neked nem sikerult!
Itt nem fogom leirni a reszleteket,ha erdekel vmi hívj fel!
Neked is szep napot! Dolly
Ez így igaz én is voltam Dolly 27-nél és tényleg olyan mint a fotókon igazi szexbomba !
Kedves Vendégeink ! 😊
Péntek délutánig várunk benneteket Zsani barátnőmmel, ezuttal már új helyen juttatnánk el a mennyországban 😉😈🔞
Akár régi, vagy új vendég vagy reggel 9-22 h-ig szeretettel várunk ! Puszik Zs & L
***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Szandy33
Az a baj Cate hozzaszolasaval hogy tobb Szandi nevu lany is dolgozhat esetleg igy rontja azuzletet nekik. En Szandy33 hoz jarok de fix helyen van teljesen korrekt tegnap is ott voltam kedves aranyos aranybaba.
Üdv.
Hévízi
Dorka 27
Valaki volt már nála?
Jöhet priviben is.
Igen tudjuk...
Pozitív!De Te is megírhatod majd!
Figyelj én ajánlani tudom csak, ugorj be hozzá nem bánod meg sok sikert!
Izabella 23 Egyenlő GYULA! nem ajanlott!
Kitti 24. 24? 7 év alatt 3 öregedett.El kellene kérnem a receptet.Na nem rossz indulatból,de ha a 24 ből ami ki van írva elveszünk 7 et mert hogy 2009 ben jelent meg először a hirdetése az 17.Az nem kiskorú még? Ejnye bejnye.Amúgy szerintem erős 30 as.Nem mintha sokatszámítana.Nagyon régen voltam nála és soha nem mennék újra.Aki járt nála az talán tudja miért is.
sziasztok laura21 a szinház utca aki van tud róla valaki valamit??
Kedves Moebius!
Koszonom a kedves szavakat :) Remelem talalkozunk meg..
Csok Dolly
Üdv!Jana 41 infója valakinek?
Virág néven hirdetett még lár hónapja. Ha beírod a keresőbe, akkor szerintem dob ki véleményeket róla.
Kriszta 43-nál járt már valaki?Érdekelne milyen.