Norci 21: Haza vinném és meg taratnám magamnak :)
Norci 21: Haza vinném és meg taratnám magamnak :)
Eltűntek az idei üzeneteim a közösségi oldalról,nem tudja valaki hogy lehet visszaállítani,vagy megtalálni valahol?Valamelyik úri barátom segítsen már,fontos lenne!Köszi
Sziasztok! Este megyek Szombathelyre, tudnátok ajanlani valakit? Privátban is jöhet! Köszi
sziasztok! Tudtok olyan hölgyet ajánlani aki bírja viszonylag keményebben is a kényszerfranciát, illetve a popót?
NATI 28: Test , hozzáállás 10/10 . Kedves,aranyos! Élőben talán még szebb is,mint képeken. Csak ajánlani tudom.
Hali,
Rami 22 érdekelne, volt már valakinek?
Naponta van az apróban, de felhívhatatlan, már szinte fantomnak tűnik.
Köszi, előre is! Privátban is jöhet.
Szasztok!
Az eppen most Gabici neven futo voros vandormadarrol valakinek van tapasztalata?
Csatlakozom :)
Egyedi stílus Zsoloka,mint mindig,de lényegretörő és tartalmas. ;)
Minő kellemes meglepetés! Dolly 27 ismét városunkban. Az előző turnusban volt szerencsém elmerülni finomságaiban. Kellemes meglepetés volt ,hogy a képei tényleg valósak. ha valaki kedveli ezt a típust csak biztatni tudom,nem fogja megbánni a látogatást... Az ajkai azok mennyeien elnyelik a "műszert"...
Esetleg valakinek volt szerencséje Melinda 28 -hoz? A fotók nagyon meggyőzőek egy látogatás megszervezésére!
Mennyire ajánlott kategória?
Üdv. Ja kb 30 de nézd meg a kínálatot! Nekem a formás csajszik tetszenek. Mint pl Mira39 vagy a vékonyabb lányok mint pl Beuss , Roxy . Ha ebből indulok ki nekem nem sok jut. Ehhez még hozzászámolom a viselkedést a korrektséget, és máris feleződik. Ha még azt is nézem, hogy a képek és a valóság között mekkora az eggyezés akkor. Szóval! Most kb 30 lány. Akik Sopronba járnak, vannak lányok, ha mindent egybe nézek maximum, de az a max! 8-10 hölgyről beszélünk. a bolylertestű hölgyek nálam abszolút nem játszanak, mégha a képeken egy vékony/karcsú lány szerepel.. Ez szerint nézd a kínálatot
Hello erdelelne ha volt valaki Jenny 20 - nal. Tapastalat valoban olyan mint a kepeken. Koszi.
Keves Doc!
Pontosan azért maradtak ők, mert az általam kiszemeltek (egyáltalán nem volt népes tábor) közül róluk nem olvastam negatív véleményt. Remélem így egyértelműbb.
de látod, úgy tünik sok benn a korpa...
Vivi (27)-nél kb. 1 éve ha járhattam, jereváni kecó, ha a felhozatalt fórum mostani hangulata szerint ítélem meg : az átlagosnál jobb külsö, hozzáállás nem volt a "fullos barátnös", de nem bántam meg, á**i a szokásosak, emlékeim szerint ajánlom
Ők engem is érdekelnének!
Az meg ki??
A Zombi visszatért! brrrr
sziazstok :-) tud valaki valami infor Sztella 29 és Vivi 27-ről???
Csinosak és szépek,de mennyire odaadoak???Aki tud infor kérem irjon,köszönöm :-)
esetleg igényes lakás is jo lenne valaki tud olyan lányt?