Engem is érdekelll
Engem is érdekelll
Sziasztok Kandúrkáim! Várlak titeket sok Szeretettel a hét minden napján. Gyere és kapcsolódj ki nálam. Sok sok puszika.
Nina Sopron 😘😘😘😚😚😚
Kedves Makktársak!
Roxy masszázs felöl érdeklödnék! Ha valakinek van tapasztalata! Jöhet privibe is!
Elöre is köszönöm!
EGY KIS CERKA-MÓKA VELEM? :P
ÉDES BABAPUNCIVAL ÉS EREDETI CICIKKEL VÁRLAK ISMÉT GYŐRBEN SZOMBAT KORA ESTI ÓRÁKIG! ;)
Puszi
LORENA (Marcalváros I.)
Sziasztok. Régebben rendelt egy Csenge nevü hölgy,tudtok róla valamit? Vagy már nem dolgozik?
Mindenképp javaslom! Ezt a barátnő feelinget nem is értem igaziból...de lehet csak azért mert van barátnőm, és pont nem azt keresem, hanem azt amit otthon lehet nem tesz meg az ember vagy épp nem úgy mert van barátnője.! Megvan a feelingje az érzelem mentes szexnek. Nagyon valószínú ez a barátnőfeeleng azoknak fontos akik magányosan élnek...
A csajszi tuti befutó, pont annyit tesz amennyit kell...amihez még a látvány hozzá tesz még 100%ot plusz ha kicsit kedves is vagy vele pedig hidd el meghálálja, a tapasztalatom ezt mutatja. Mosolygós, kedves, értelmes és beszélgetni is lehet vele (ha valaki szeretne...ez megint csak az alone embereknek a kívánsága lehet..."és utána még egy jót is beszélgettünk" . :D:D:D ...kabaré! :D Ha beszélgetni akarsz hívd fel az egyik haverod! :D
Szóval hajrá!
A 2 Vanesszáról miért nem lehet olvasni semmit? a 21 éves álomnőnek néz ki a képein, csodálkozom hogy még senki se írt róla, csak engem érdekel hogy megfelel e a képen láttotaknak?
*** moderálva *** Sőt. más neveken hirdetett már és kapott akkor is rossz beszámolót ,tehát ezért is érdemes esetleg rákérdezni mert hiába beirod a nevét lehet ,hogy nem rég " keresztelkedett át " és nem találsz a keresőbe az adott névre infot!
ez komoly??? :):
"(ha ennek van ára, arra és kérek javaslatot)"
Korábban már olvastam a most éppen Erika néven hírdetőről. Sajnos nincs változás. Mást én sem mondhatok, mint a korábbi fórumozó. A szoli cicák nem jöttek be. Ez van kedves hölgyek. Az *r és az érték.
kedves kocka. nagyon jol tudjuk, hogy meik vendégunk voltál. ehez a forumhoz mindossze csak annyi hozzáfüzni valom van adtol, hogy hoztál nekünk pár rozsaszálat még nem vagyunk kutyák. és nagyon szomor, hogy vannak olyan szemétláda emberek mint te. tudod ha egy lánnyal kellőképpen bánsz akkor biztos hogy a kevedben fog járni. de mivel ennyire gerinctelen *** moderálva *** vagy őrülj hogy mindannak ellenére megpróbáltunk a kedvesdbe tenni. bár már nagyon bánjuk mert kekellet volna zavarni ahogy elkeztél mocskoskodni. tudod ha bemensz a boltba veszel egy kenyeret és ha megeted a 3,4 ét azt már nemtéritik vissza. mégha nemis izlik. főleg ha megis emészted. méganyit szerencsére vannak normális uri emberek akik tudják hogy az ijen *** moderálva *** mennyit érnek, és a szavadra nemadnak.
Igazad van. Írtam is, hogy miért nem az eszemre hallgattam. De ha jól emlékszem, akkor az enyémhez hasonló negatív dolgot nem írtak. Csak pozitív beszámolóval pedig nem sok hirdető büszkélkedhet. Azt viszont nem értem (na jó tudnék magyarázatokat gyártani), hogy miért kell ezeket a negatív tapasztalatokat privátban kicsikarni valakiből? Én őszinte ember vagyok. Leírtam nyilvánosan, és nem tartottam magamban várva arra, hátha valaki rákérdez. Szerintem ha mindenki így tenne az ilyen ikunullagyulák nem maradnának felszínen.
De most már mindegy, tanultam a saját káromon. Kár hogy nem a másén :(
Én is ma voltam Vanesszánál.
Eszméletlen jó az ágyban.
Sokkal jobb élőben,mint a képen.
Felejthetetlen élmény.
Nálam 10/10pont
Komment a ma újképeket feltöltő Kitty (35) fotóihoz! Ezek a képek ezen az oldalon 2012 márciusában Tamara27 neve alatt már futottak!
Ha Kleo-ra gondolsz, akkor jól tudod, hogy péntekig marad és legközelebb május 18-20 körül lesz újra.
Ha jól értesültem péntekig marad. Visszatérésének várható időpontja? Akit még tud fogadni kérdezzen már rá.
Dereek!
Keressuk fel egyutt. Ketten egyszerre dolgoznánk meg ,igy mi vegeznenk ki ot. Nagyon tetszene ez neki .Hidd el!
Mondjuk itt a falon meg ha jól emlékszem már vagy ketten is írták,hogy BF nem nagyon van nála,de ettől függetlenül lehet meglesem azt a 10/10-es testet,arcot. Nagy úr a kiváncsiság. :)
Egy pár beszámoló!
Lia19: Telefonon elmondott a részletekről mindent És egy jó óra mulva tudott is fogadni.A lakás a célnak megfelelő ,mondjuk az ágyról ezt nem mondhatom el mert nagyon kényelmetlen.A lányról: arcra kifejezetten aranyos ,beszédes de talán a pozitívomukat itt be is fejezném. Hirdetésében írja hogy odaadó hát ebből én semmit nem vettem észre .A képei nagyon jók de a valóságban mintha jópár kilóval és hurkával többnek tünne.A mellei is jobban néznek ki a melltartóban mint nélküle. Szóval lényeg ami lényeg az *r érték nem igazán érte meg a dolgot. Jobban tettem volna ha nem kalandozok hanem a régi bevált lányhoz mentem volna .Részemről nem ajánlott ,én többet nem megyek biztos.
Rátérve a jól bevált lányra.
Lara24: Ő egy igazi tündér ,nálla a barátnőfeeling garantált .Bármikor voltam nálla mindig jól éreztem magyam vele minden tekintetben .Nagyon jó teste van és tényleg élvezi a szexet .Az előző kitérésemet csak sajnálni tudom jobb lett volna ha akor is hozzá megyek és akkor nem ér csalódás ,dehát az ember kiváncsi új dolgokra is ugyebár.De Larát csak ajállani tudom mindenkinek és vigyázni rá :)
Én is szeretnék egy pár lányról infót akár privátban is :
Helena28 Ő más városokból szokott nálunk rendelni nagyon jó teste van a képeken ,ha valaki tud infóval szolgálni megköszönném.
Melinda28 Ő is nagyon tetszik kép alapján aki tud irjon már róla.
Candy26 és Vivien 28 is érdekelne aki tud róluk kérem írjon ,köszönöm :)
Jó vadászatot mindenkinek .